- Konu Sahibi filizerdem
-
geçmiş olsun. biz baş bölgesindeki kuruluk ki sonra alnına doğru inmişdi pul pul döküntüler için mustelanın hipoalerjik olan şampuanını kullandık tüm vücuduna baş bölgesine iyi gelmişdi.kulağı ve yüzü içinde mecbur kortizonlu krem kullanılıyor.
saol arkadaşım. başlarda doktor tavsiyesiyle geçecek diye tekrar tekrar sürdük. tabi ki kortizonunu verdiği zararlardan haberim var bizzat kendim bunun sıkıntısını yaşıyorum zaten. üzüntüm evladım için. doktor şimdi bitkisel bi ilaç daha verdi şimdide onu süreceğiz. sudokremi biz geçen kış almışdık sürdük arada yine sürüyorum bize faydası olmadı .ilgine teşekkürler Allahım başka dert vermesin .Ah hoppidicik ah
Keşke yüz içinde mustelayı kullansaydın
Belki bilmiyorsun ama kortizon ışğa çok duyarlıdır. Bebeğin üzüne sürdükten sonra güneşe çıkarırsan ne olur biliyormusun, bebeğin üzüne geri dönüşümü olmayan lekeler çıkar.
Ayrıca kortizon deri inceltiyor ve buruşuyor. Bunları yanısıra gelişimi engelliyor. Hemen değil ama daha sonra bunları ortaya çıkar.
O nedenle bence kortizonu görülen yerlere sürme.
Arkadaşlar, Sudocrem isimli çinko içeren bir pişik kremi varmış. Eczemalara iyi geldiğini diyorlar. Bence denemelisiniz, en azında kortizon kadar zararlı değil.
Hepinize geçmiş olsun
merhaba 4.5 aylık erkek bi bebeğim var. 1 aylıkken faullerinde kırmızı kabarcaklar vardı geçiyodu tekrar çıkıodu doktorumuz cildinin hassas ve kuru olduğunuzamanla geçeceğini söyledi .
sebamed ürünlerini kullanıorum doğduğundan beri
şimdi heryerine yayıldı bu durumu yaşayan varsa ne yaptınız lütfen bilgilendirirseniz sevinirim.
canım bioderma krem 65 liraydı en son aldığımda ssk karşılamıyor özel krem olduğu için bizimde az kaldı depodan uygun fiyata getirecekler inşallah bulunur birde zor bulunuyor.ben mustela şampuan kullanmıyorum eubos şampuan kullanıyorum o da 200ml.28 lira.onuda doktor yazmıyor maalesef:1no2:
merhaba,
ben aranıza yeni katıldım benim bebeğimdede 3 aylıktan beri atopik egzema var şuan 5. ayımızdayız.eumovate kullandık ama kortizonlu olduğu için dr 2 hafta sonra değiştirdi.zaten o an geçirdi şuan yine çıktı.şimdi dermotop diye krem verdi.tedaviye ek olarak burdanda okuyarak bioderma atoderm pp 500ml sipariş verdim internetten.kullanıpta ii gelen varmı acaba.ben 61tlye aldım.
sürekli ilaç değiştirlir. hepsi aynırdır hemen hemen. her doktor farklı bir ilaç verir. en iyi nemlendirici La Rosh Lipikar diye bir krem. senelerdir kullanıyorum. mustela stelatopia kreminden fayda gördüğünü söyleyen var ama nemlendirici ile olacak bir iş değil bu.
slm kızlar benım kızımda atopik drmatit var yuzunde ve govdesınde gece uyumuyor kanda alerjı cıkmadı derı testı yaptıranlar kac aylıkken yapıldı acaba
atoderm po zinc canım...Bioderma'nın hangi nemlendiricisi acaba bilgi verebilir misiniz? Atoderm kremleri var birde pp , zinco falan çeşitleri var??
canım geçmiş olsun.aynı doktora gitmişiz galiba.yarın da kontrolümüz var tekrar.banyo iyi gelmiyo oğlumarutin takibi yapan dr.umuz haftada 1 kez dedi ben de öyle yapıyorum.kortizonu sürmeyince 3-4 günde çıkıyor.sonra çok ufak miktar sürüp baskılıyorum,sonra da atoderm.atoderm diğerlerine göre baya iyi geldi.bakalım yarın ne diyecek,bizde sütte kabarma olmuştu bir de kan testi istedi ama kanda birşey çıkmadı neyseki.beni asıl korkutan ilerde astım görülme riski.yarın onu sorucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?