Bebeğin Yüzünün Güzel Olması İçin...

Bebeklerin hepsi güzel yüzlüdür zaten ben çirkin bebek düşünemiyorum. Peygamber efendimiz de faydalarından dolayı yenmesi için tavsiyede bulunmuştur mutlaka. Çünkü başka faydaları için pek yenmiyor.

benim de ikinci gebeligim cnm.
Bende ocak ta kaybetim 8 ci haftada.
Rabbim tekrar yaşatmasın

Amin canım, Amin. İnsan konuşmayınca sadece kendi yaşamış gibi hissediyor. Ama herkesin başına geliyor işte. Benim büyüktü baya 6 aylık.
Birdaha yaşamayalım inşallah.

ben yemem şahsen sonra çocugum tüylü olur falan ayva tüy yapar diye biliyorum yoksa şeftalimiydi o öyle birşey duymuştum.

:) ikinci kizimda okadar cok ayva yedimki masallah tüy yumaģı oldu sirtindan popaya kadar tüylü güzelligi her evlat annesine güzel benim yavrum saclar kas göz kara kendi pamuk beyazi rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasin

Kipri yavrusunu "pamuk tüylü yavrum" diye severmiş.. Sen ayva yesende yemesende senin çocuğun senin için en güzeli olucak.. Faydalarına amenna itirazım yok ama sırf bebem güzel olsun diye araştırma yapmak ne bileyim.. Ben sağlıklı olsun diye yediğime içtiğime bakıyorum mesela.. Sağlıklı olmayıpta çok güzellerde vardır kanımca...

Ben pek yemedim canım çekmemişti ama sonuçtan yinede çok memnunum tatlı patates gibi oğlum oldu :) ikinciyide kış hamileliğine denk getireyimde bu sefer her gün 2 tane yiyeyim bakalım etkisi olcak mı :)

Ben bu tür hurafelere inanmıyorum,Peygamber Efendimiz ayvanın sağlığa iyi geldiğini ifade etmek istemiştir kanımca,yoksa her bebek annesine dünyanın en güzel bebeği olarak görünür. Bırakın ayvayı doğru dürüst yemek bile yemeyen kadınlardan dünya güzeli bebekler çıkıyor.

ben de genetik biliminin ayvayla çökertilebileceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…