- 21 Mayıs 2012
- 2.278
- 2.275
Ohh afiyet olsun kaç haftalıksın sen
6 bitti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh afiyet olsun kaç haftalıksın sen
Erken doğum mu?
ya bende onu duydum oğlum da toplamda 2-3 tane yemiştimAyvanın bebeği gamzeli yaptığınıda duymuştum:) inanç işte. İnançsız yaşanmaz tabi. :)
Temmuz 2016 annesi :)6 bitti.
Yok değil. :)
O zaman genlerdendir. Harcına ne attılarsa o oluyor demek ki.
İnanamıyorum bunlara böyle hurafelere inanıyormudunuz şimdi çirkin olsa ne olur inanca göre güzeli çirkini yaradan değil mi tezat içinde tezat
Yok ayvadan bence.
Neyse umarım sarışın, güzel gamzeli bir bebeğiniz olur. Ayva gamze de yaparmış.
Teşekkürler. Ben kumralım, eşim sarışın. İkimiz de beyaz tenliyiz. İkimizin de gözleri yeşil. Sülalemizin geneli böyle. Fakat ortaya esmer kara gözlü birşey çıkarsa da farketmez yavrum o benim Karaböcüğüm diye severim bende.
Eh bi taraf manav göçmen karışık, diğeri karadeniz...çok ayrıcalıklısınız ama. İki tarafta yeşil gözlü olur muymuş. Ben hala ve dayının mavi gözlerinden umut ediyorum.
Muhtemelen yeşil gözlü sarışın bir bebeğiniz olur. Ayvaya inanmayın ama bana inanabilirsiniz kaç kişiyi gözlemledim bunun için.
:) sağlıklı olsun dilerim.
ya bende onu duydum oğlum da toplamda 2-3 tane yemiştim
çocuğun iki yanağında iki dudak kenarında bir tane de belinde olmak üzere 5 gamzesi var
ama bence ayvadan kaynaklı değil ahhh bir tane de hafif çenesinde var
3 tane ayvayla olduysa bu iş büyük iş başarmışım demektir
evet ya çok tatlı oluyor bir gülümsüyor tombiş yanakları çukur çukurMaaşallah ben çok severim gamzeyi darısı başımıza :)
Temmuz 2016 annesi :)
Bende Haziran 2016
evet ya çok tatlı oluyor bir gülümsüyor tombiş yanakları çukur çukur
allah herkesin kalbine göre versin inşallah