Bebeğin Yüzünün Güzel Olması İçin...

Ayvanın bebeği gamzeli yaptığınıda duymuştum:) inanç işte. İnançsız yaşanmaz tabi. :)
ya bende onu duydum oğlum da toplamda 2-3 tane yemiştim

çocuğun iki yanağında iki dudak kenarında bir tane de belinde olmak üzere 5 gamzesi var

ama bence ayvadan kaynaklı değil ahhh bir tane de hafif çenesinde var:KK70::KK70:

3 tane ayvayla olduysa bu iş büyük iş başarmışım demektir:KK70:

Yok ayvadan bence.

Neyse umarım sarışın, güzel gamzeli bir bebeğiniz olur. Ayva gamze de yaparmış.

Teşekkürler. Ben kumralım, eşim sarışın. İkimiz de beyaz tenliyiz. İkimizin de gözleri yeşil. Sülalemizin geneli böyle. Fakat ortaya esmer kara gözlü birşey çıkarsa da farketmez yavrum o benim :emir_bebek:Karaböcüğüm diye severim bende.

Teşekkürler. Ben kumralım, eşim sarışın. İkimiz de beyaz tenliyiz. İkimizin de gözleri yeşil. Sülalemizin geneli böyle. Fakat ortaya esmer kara gözlü birşey çıkarsa da farketmez yavrum o benim :emir_bebek:Karaböcüğüm diye severim bende.

:63: çok ayrıcalıklısınız ama. İki tarafta yeşil gözlü olur muymuş. Ben hala ve dayının mavi gözlerinden umut ediyorum.
Muhtemelen yeşil gözlü sarışın bir bebeğiniz olur. Ayvaya inanmayın ama bana inanabilirsiniz kaç kişiyi gözlemledim bunun için.

:) sağlıklı olsun dilerim.

:63: çok ayrıcalıklısınız ama. İki tarafta yeşil gözlü olur muymuş. Ben hala ve dayının mavi gözlerinden umut ediyorum.
Muhtemelen yeşil gözlü sarışın bir bebeğiniz olur. Ayvaya inanmayın ama bana inanabilirsiniz kaç kişiyi gözlemledim bunun için.

:) sağlıklı olsun dilerim.
Eh bi taraf manav göçmen karışık, diğeri karadeniz... :KK22:

Benim annem de babam da kahve gözlü. Üç çocukları da yeşil gözlü. Onların büyüklerinde var renkli göz, bize oradan geçmiş. Eğer hem sizin hem eşinizin tarafında bir kaç kişi de olsa renkli göz varsa ihtimali var demektir.

Ama sağlıklı olması en iyi temmenimiz.

Benim annem de bana hamileyken kilo kilo yemis. Sarisin ela gozluyum:) gamzelerim de var :KK49: ben de kizima hamileyken yedimm simdi onunda gamzeleri var:KK200:

Ayva sevmem yiyemem...
ama ayva suyunu cok ictim ilk aylarda...
su anda sok oldum :KK70:
annem de bol bol uzum yemis ....acayip aseriyormus ondan mi benim her yerim ben icinde :KK70::KK70::KK70:

bende bu yazıyı okumadan dün kv bana bir torba getirdi. daha test yapmamıştım iki tane götürdüm valla bak şimdi ayva çok severim

Valla benim annem ayva falan yememiş .
Zaten pek aşerme huyu da yokmuş =)
Güzelim , çevremde de beğenilirim çok .
Ayva yiyen kadınların bebeği gamzeli olur derler .
Benim belimde 3 gamze var , yanağımda var =)
Hurafe bunlar.....

ya bende onu duydum oğlum da toplamda 2-3 tane yemiştim

çocuğun iki yanağında iki dudak kenarında bir tane de belinde olmak üzere 5 gamzesi var

ama bence ayvadan kaynaklı değil ahhh bir tane de hafif çenesinde var:KK70::KK70:

3 tane ayvayla olduysa bu iş büyük iş başarmışım demektir:KK70:

Maaşallah ben çok severim gamzeyi darısı başımıza :)

X