Çocuk olacağını nerden çıkarmıslar. Yani hamile kalmadan önce ön bildirim olarak adet düzensizliği geldiğini hic duymadımArkadaşlar bana batıl geliyor ama korkmuyor da değilim ya. 1 yıllık evliyim 8 ay aylık iğne ile korundum ama kilo alma sebebim nedeni ile bıraktım (iğne olurken adetim düzenliydi) 3 aydır falan o korunuyor kesinlikle çocuk gibi bir düşüncem yok onu da belirteyim yalnız 2,5 aydır bir tuhaf adet döngüsü içindeyim. Eylülde İki gün adet oldum bitti bir hafta sonra normal adet gördüm derken en Son 19 ekimde iki gün adet oldum durdu 26ekimde tekrar adet oldum 1 hafta adetim bitti 6 gün geçti derken bu pazar yine adet oldum neyse işin özeti kime anlattıysam çocuk olacak diyorlar sizlerin hamilelik süreci öncesi böyle durumlarınız oldu mu? Hem korkuyorum hem de tuhaf hissediyorum
Arkadaşlar bana batıl geliyor ama korkmuyor da değilim ya. 1 yıllık evliyim 8 ay aylık iğne ile korundum ama kilo alma sebebim nedeni ile bıraktım (iğne olurken adetim düzenliydi) 3 aydır falan o korunuyor kesinlikle çocuk gibi bir düşüncem yok onu da belirteyim yalnız 2,5 aydır bir tuhaf adet döngüsü içindeyim. Eylülde İki gün adet oldum bitti bir hafta sonra normal adet gördüm derken en Son 19 ekimde iki gün adet oldum durdu 26ekimde tekrar adet oldum 1 hafta adetim bitti 6 gün geçti derken bu pazar yine adet oldum neyse işin özeti kime anlattıysam çocuk olacak diyorlar sizlerin hamilelik süreci öncesi böyle durumlarınız oldu mu? Hem korkuyorum hem de tuhaf hissediyorum
Çocuk olacağını nerden çıkarmıslar. Yani hamile kalmadan önce ön bildirim olarak adet düzensizliği geldiğini hic duymadım
Hamile kaldiysaniz ustune görme var onuda artık gidin sağlık ocağına kan tahlili verinde öğrenin.
Bu iğne hormonal dengeyi bozmuş bence ondan adet düzensizliği. Yaptirmayinca vucut bir şaşırmıştır
Vallahi ilk kez duyuyorum ya sizin ön bildirimde hata olmuş demek ayar yapmak lazımHamile kalmadan once adet duzenin degisirmiş erken veya gec gelirmis. Vucut kendine bebek ariyor demekmiş bla bla bla bana da soylemislerdi. 4 ay erken adet oldum her ay da umutlandim aha bebegim yer ariyor diyetabii yok böyle birsey
Tek gecelik ilişkide hamile kalınca nasıl olacak? Sizinki tesadüf olmuş benceBenim hamilelik öncesi 2 aay once 2 gün geç sonraki ay 2 gün erken oldu. Sonraki ay da hamile olduğumu öğrendim. Genelde düzenli olurdu mesela geciktiginde hamile olduğumu sanmıştım. Ama düzensizlesirmis diye duymuştum
Benim hamilelik öncesi 2 aay once 2 gün geç sonraki ay 2 gün erken oldu. Sonraki ay da hamile olduğumu öğrendim. Genelde düzenli olurdu mesela geciktiginde hamile olduğumu sanmıştım. Ama düzensizlesirmis diye duymuştum
Dengeniz bozulmuş tamamen onla alakalı 5 gebelik geçirdim dusuklerimle birlikte adetim hep düzeniydi bozulmadı hic gebelik oncesiArkadaşlar bana batıl geliyor ama korkmuyor da değilim ya. 1 yıllık evliyim 8 ay aylık iğne ile korundum ama kilo alma sebebim nedeni ile bıraktım (iğne olurken adetim düzenliydi) 3 aydır falan o korunuyor kesinlikle çocuk gibi bir düşüncem yok onu da belirteyim yalnız 2,5 aydır bir tuhaf adet döngüsü içindeyim. Eylülde İki gün adet oldum bitti bir hafta sonra normal adet gördüm derken en Son 19 ekimde iki gün adet oldum durdu 26ekimde tekrar adet oldum 1 hafta adetim bitti 6 gün geçti derken bu pazar yine adet oldum neyse işin özeti kime anlattıysam çocuk olacak diyorlar sizlerin hamilelik süreci öncesi böyle durumlarınız oldu mu? Hem korkuyorum hem de tuhaf hissediyorum
iğneden dolayı hormonlarınız bozulmuş bir doktora görününArkadaşlar bana batıl geliyor ama korkmuyor da değilim ya. 1 yıllık evliyim 8 ay aylık iğne ile korundum ama kilo alma sebebim nedeni ile bıraktım (iğne olurken adetim düzenliydi) 3 aydır falan o korunuyor kesinlikle çocuk gibi bir düşüncem yok onu da belirteyim yalnız 2,5 aydır bir tuhaf adet döngüsü içindeyim. Eylülde İki gün adet oldum bitti bir hafta sonra normal adet gördüm derken en Son 19 ekimde iki gün adet oldum durdu 26ekimde tekrar adet oldum 1 hafta adetim bitti 6 gün geçti derken bu pazar yine adet oldum neyse işin özeti kime anlattıysam çocuk olacak diyorlar sizlerin hamilelik süreci öncesi böyle durumlarınız oldu mu? Hem korkuyorum hem de tuhaf hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?