Bebeğin olacak diyorlar

Igneden kaynaklanıyor bence...
Benimde spiral vardı mayısta çıkarttirdim ve o günden sonra adetim duzensizlesti. 3/4 hatta 1 haftayi bile buluyor gecikmesi hala düzene giremedim.
Bizde bebek istiyoruz her seferinde umutlanıyorum ama malesef olmadı henüz....rabbim sağlık versin...

Bir doktora gidip sonucu en gec 1 saat icinde ogrenmek varken ne diye tirnak yiyorsunuz? Kabul et gebelik istiyorsun. Allah gonlune gore versin.

Mevsimsel değişiklikler yaşayabilirsiniz. Ama içinizin rahatlaması için doktora gidin. Her adet döngüsü değişen hamile mi kalıyormuş yahu insanlar çok saçma

Hamilelik öncesi adet düzensizleşmez, hormonların etkisiyle düzensizleşir.

İğneden sonra vücut yeni bir sistem kuruyor demektir bu..

Ona bakarsanız bir arkadaşım 2 ayda anca adet oluyor. Hatta bazen ilaç kullanmak zorunda kalıyor regl olabilmek için. Çok sıkıntı çekiyor fiziken ve psikolojikmen. Ama 2 çocuğu var istediği zaman hamile kaldı..

İğne hormonlarını bozmuş

Bebek dusunuyo olup korunmasaniz cocugun olacak denmesini bir nebze kabul ederim. Ama zaten korunuyorsunuz nasil bi bagdastirma bu?

düzensiz regl olmak ile çocuk olacağı bağlantısını nasıl kurmuşlar? çocuk olsa regl olmazsın bi kere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…