• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin olacak diyorlar

Igneden kaynaklanıyor bence...
Benimde spiral vardı mayısta çıkarttirdim ve o günden sonra adetim duzensizlesti. 3/4 hatta 1 haftayi bile buluyor gecikmesi hala düzene giremedim.
Bizde bebek istiyoruz her seferinde umutlanıyorum ama malesef olmadı henüz....rabbim sağlık versin...

Arkadaşlar bana batıl geliyor ama korkmuyor da değilim ya. 1 yıllık evliyim 8 ay aylık iğne ile korundum ama kilo alma sebebim nedeni ile bıraktım (iğne olurken adetim düzenliydi) 3 aydır falan o korunuyor kesinlikle çocuk gibi bir düşüncem yok onu da belirteyim yalnız 2,5 aydır bir tuhaf adet döngüsü içindeyim. Eylülde İki gün adet oldum bitti bir hafta sonra normal adet gördüm derken en Son 19 ekimde iki gün adet oldum durdu 26ekimde tekrar adet oldum 1 hafta adetim bitti 6 gün geçti derken bu pazar yine adet oldum neyse işin özeti kime anlattıysam çocuk olacak diyorlar sizlerin hamilelik süreci öncesi böyle durumlarınız oldu mu? Hem korkuyorum hem de tuhaf hissediyorum
Bir doktora gidip sonucu en gec 1 saat icinde ogrenmek varken ne diye tirnak yiyorsunuz? Kabul et gebelik istiyorsun. Allah gonlune gore versin.

Mevsimsel değişiklikler yaşayabilirsiniz. Ama içinizin rahatlaması için doktora gidin. Her adet döngüsü değişen hamile mi kalıyormuş yahu insanlar çok saçma 😂

Hamilelik öncesi adet düzensizleşmez, hormonların etkisiyle düzensizleşir. :KK70:

İğneden sonra vücut yeni bir sistem kuruyor demektir bu..

Ona bakarsanız bir arkadaşım 2 ayda anca adet oluyor. Hatta bazen ilaç kullanmak zorunda kalıyor regl olabilmek için. Çok sıkıntı çekiyor fiziken ve psikolojikmen. Ama 2 çocuğu var istediği zaman hamile kaldı.. :işsiz:

Arkadaşlar bana batıl geliyor ama korkmuyor da değilim ya. 1 yıllık evliyim 8 ay aylık iğne ile korundum ama kilo alma sebebim nedeni ile bıraktım (iğne olurken adetim düzenliydi) 3 aydır falan o korunuyor kesinlikle çocuk gibi bir düşüncem yok onu da belirteyim yalnız 2,5 aydır bir tuhaf adet döngüsü içindeyim. Eylülde İki gün adet oldum bitti bir hafta sonra normal adet gördüm derken en Son 19 ekimde iki gün adet oldum durdu 26ekimde tekrar adet oldum 1 hafta adetim bitti 6 gün geçti derken bu pazar yine adet oldum neyse işin özeti kime anlattıysam çocuk olacak diyorlar sizlerin hamilelik süreci öncesi böyle durumlarınız oldu mu? Hem korkuyorum hem de tuhaf hissediyorum
İğne hormonlarını bozmuş

Bebek dusunuyo olup korunmasaniz cocugun olacak denmesini bir nebze kabul ederim. Ama zaten korunuyorsunuz nasil bi bagdastirma bu?

düzensiz regl olmak ile çocuk olacağı bağlantısını nasıl kurmuşlar? çocuk olsa regl olmazsın bi kere.

Back