- 28 Ağustos 2015
- 12
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi Havalianne__
- #2.221
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben anlamadim. Benimki Erkek mi kiz mi 13haftalikken erkek demişti doktor 15 haftalikken %90 kiz dedi yardımcı olur musunuz 7haftalik goruntusu
Genelde 16.haftadan sonra dedikleri oluyor. Ama bir gercek varki erkek cocuk cok cabuk belli olabiliyor.kalp atis hizindan bile bilinebiliyor.hayirlisi olsun insallahKızlar doktora gittim 13 haftalikken cinsiyetine kesin erkek dedi sizce bu haftada kesin konuşmak için erken mi yoksa gerçekten bu haftalarda da bilinebiliyo mu
Genelde 16.haftadan sonra dedikleri oluyor. Ama bir gercek varki erkek cocuk cok cabuk belli olabiliyor.kalp atis hizindan bile bilinebiliyor.hayirlisi olsun insallah
Genelde 16.haftadan sonra dedikleri oluyor. Ama bir gercek varki erkek cocuk cok cabuk belli olabiliyor.kalp atis hizindan bile bilinebiliyor.hayirlisi olsun insallah
Inşallah canım teşekkür ederimGenelde 16.haftadan sonra dedikleri oluyor. Ama bir gercek varki erkek cocuk cok cabuk belli olabiliyor.kalp atis hizindan bile bilinebiliyor.hayirlisi olsun insallah