- 17 Nisan 2015
- 43
- 5
- 1
- 37
- Konu Sahibi Havalianne__
- #1.981
Kızlar yok mu yorum yapacak olanKızlar yorum yaparmısınız 11+1 orada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yok mu yorum yapacak olanKızlar yorum yaparmısınız 11+1 orada
Canım içine ne doğuyor?Kızlar yok mu yorum yapacak olan(
Erkektahmini olan varmı
KizKızlar yok mu yorum yapacak olan(
Kimse yokum yorum yapacak
Canım içine ne doğuyor?
Bence anne adaylarının hisleri en yakın cevap Hayırlısı bakalımCanım ben öğrendiğim ilk günden beri erkek hissediyorum ama hayırlısı olsun
Kızlar yorumu olan varmıBence anne adaylarının hisleri en yakın cevap Hayırlısı bakalım
???Kızlar yorumu olan varmı
Canim hayirli olsun sana tavsiyede bulunmak benim isim değil ama hepimiz anneyiz benim bir kizin var su an tekrar hamileyim 12+2 de Dr erkek dedi çok sevindik 1 kiz 1 oğlan cucugumuz olacak diye oğlan diye sevdik 14+0 da 2 farklı Dr da kiz dedi allah evlarlarmizi bagislasin ama sonradan farkli oldugunu ogrenince insan uzuluyo inşallah drun yanilmaz allah gönlünü göre versinBenim kesem fasulye gibiydi.Solda ydi bebis de.bugun % 80 erkek dedi dr. Bu arada 12+3teyiZ bugün. Rabbim herkesin kalbine göre versin
Canim hayirli olsun sana tavsiyede bulunmak benim isim değil ama hepimiz anneyiz benim bir kizin var su an tekrar hamileyim 12+2 de Dr erkek dedi çok sevindik 1 kiz 1 oğlan cucugumuz olacak diye oğlan diye sevdik 14+0 da 2 farklı Dr da kiz dedi allah evlarlarmizi bagislasin ama sonradan farkli oldugunu ogrenince insan uzuluyo inşallah drun yanilmaz allah gönlünü göre versin
Yani 12.haftamda iyiki bana yorum yapmamış diye sevineyim ozaman ama böyle belirsizlikte çooıkkkk kotu yaKesinlikle katılıyorum banada 13 haftalıkken kesin erkek demişti. Tüm tecrübesiyle konuşmuş ve eğer kıza dönerse ben inanamam şok olurum demişti. Ileriki haftalarda kız olduğunu görünce inanamadı gerçekten :) bir daha kimseye erken haftalarda söylemicem diye bir de mesleki karar aldı :) daha önce böylesini görmemiş demek ki :):) kendisi çok başarılı bir doktordur çok mahcup hissetti kendini Adamcağız :)
Gönlünden geçen varsa yapmaması iyi bence. Hani istediğini söyler sonra değişir üzülebilirsin. Bizim ilk denememizde Allah verdi bir de cinsiyeti şu olsun gibi bir şey yapmayalım dedik eşimle kız dediğinde de oğlan dediğinde de sevindik :):) sonuçta evlat evlâttır :) ama ikinci çocuğumda inşAllah sıkcam dişimi ve 20. Haftada soracağım :):)Yani 12.haftamda iyiki bana yorum yapmamış diye sevineyim ozaman ama böyle belirsizlikte çooıkkkk kotu ya
zaten tam bi sevinç yaşamış değilim. Dr kendi drum değildi. Radyoloji uzmanıYdi. Yanıldıgi pek görülmemiş. Hatta sonuc için Dr beklerken biri İkiZ 3 hamile daha teyitledi adamın doğru bildiğini. Ama yine de acaba mi diyor insan.16 hatta 20 de söylenecekler daha çok sevindiren beni.teşekkür ederim tavsiye için.Canim hayirli olsun sana tavsiyede bulunmak benim isim değil ama hepimiz anneyiz benim bir kizin var su an tekrar hamileyim 12+2 de Dr erkek dedi çok sevindik 1 kiz 1 oğlan cucugumuz olacak diye oğlan diye sevdik 14+0 da 2 farklı Dr da kiz dedi allah evlarlarmizi bagislasin ama sonradan farkli oldugunu ogrenince insan uzuluyo inşallah drun yanilmaz allah gönlünü göre versin