• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 191
Benim kesem fasulye gibiydi.Solda ydi bebis de.bugun % 80 erkek dedi dr. Bu arada 12+3teyiZ bugün. Rabbim herkesin kalbine göre versin....

Âmin canım benimde solumda ve cok hareketli ultrasonda maşallah ama bir ihtimal kız dedi bende erkek bence dedim doktorum yanılma payım var dedi emin değildi yani

Benim kesem fasulye gibiydi.Solda ydi bebis de.bugun % 80 erkek dedi dr. Bu arada 12+3teyiZ bugün. Rabbim herkesin kalbine göre versin
Canim hayirli olsun sana tavsiyede bulunmak benim isim değil ama hepimiz anneyiz benim bir kizin var su an tekrar hamileyim 12+2 de Dr erkek dedi çok sevindik 1 kiz 1 oğlan cucugumuz olacak diye oğlan diye sevdik 14+0 da 2 farklı Dr da kiz dedi allah evlarlarmizi bagislasin ama sonradan farkli oldugunu ogrenince insan uzuluyo inşallah drun yanilmaz allah gönlünü göre versin

Canim hayirli olsun sana tavsiyede bulunmak benim isim değil ama hepimiz anneyiz benim bir kizin var su an tekrar hamileyim 12+2 de Dr erkek dedi çok sevindik 1 kiz 1 oğlan cucugumuz olacak diye oğlan diye sevdik 14+0 da 2 farklı Dr da kiz dedi allah evlarlarmizi bagislasin ama sonradan farkli oldugunu ogrenince insan uzuluyo inşallah drun yanilmaz allah gönlünü göre versin

Kesinlikle katılıyorum banada 13 haftalıkken kesin erkek demişti. Tüm tecrübesiyle konuşmuş ve eğer kıza dönerse ben inanamam şok olurum demişti. Ileriki haftalarda kız olduğunu görünce inanamadı gerçekten :) bir daha kimseye erken haftalarda söylemicem diye bir de mesleki karar aldı :) daha önce böylesini görmemiş demek ki :):) kendisi çok başarılı bir doktordur çok mahcup hissetti kendini Adamcağız :)

Kesinlikle katılıyorum banada 13 haftalıkken kesin erkek demişti. Tüm tecrübesiyle konuşmuş ve eğer kıza dönerse ben inanamam şok olurum demişti. Ileriki haftalarda kız olduğunu görünce inanamadı gerçekten :) bir daha kimseye erken haftalarda söylemicem diye bir de mesleki karar aldı :) daha önce böylesini görmemiş demek ki :):) kendisi çok başarılı bir doktordur çok mahcup hissetti kendini Adamcağız :)
Yani 12.haftamda iyiki bana yorum yapmamış diye sevineyim ozaman ama böyle belirsizlikte çooıkkkk kotu ya

Yani 12.haftamda iyiki bana yorum yapmamış diye sevineyim ozaman ama böyle belirsizlikte çooıkkkk kotu ya
Gönlünden geçen varsa yapmaması iyi bence. Hani istediğini söyler sonra değişir üzülebilirsin. Bizim ilk denememizde Allah verdi bir de cinsiyeti şu olsun gibi bir şey yapmayalım dedik eşimle kız dediğinde de oğlan dediğinde de sevindik :):) sonuçta evlat evlâttır :) ama ikinci çocuğumda inşAllah sıkcam dişimi ve 20. Haftada soracağım :):)

zaten tam bi sevinç yaşamış değilim. Dr kendi drum değildi. Radyoloji uzmanıYdi. Yanıldıgi pek görülmemiş. Hatta sonuc için Dr beklerken biri İkiZ 3 hamile daha teyitledi adamın doğru bildiğini. Ama yine de acaba mi diyor insan.16 hatta 20 de söylenecekler daha çok sevindiren beni.teşekkür ederim tavsiye için.

Kızlar bugün gittik doktora 12+0 oldu. Doktor cinsiyet için daha çok küçük dedi bir yorum yapabilir misiniz

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 192
canım tahmini doğum tarihimiz aynı bizimde bugün 12+0 oldu 3 ayımız bitti çok şükür benim bebişe yorum yapabilir misin bana senin bebiş erkek gibi geldi sanki ama hayırlısı olsun

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 177
Back
X