- 31 Ocak 2009
- 30
- 3
- 98
- Konu Sahibi Havalianne__
- #1.901
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinnki kesenin hangi tarafindaydi bebisinuz? Bu arada hayirli olsun bayilirim kiz ciçocuklarınabenım kızım oluyooo kese teorınız tutmadı kızlar :)) erkek dedınız hepp :))
soldaydı sol erkek mıs kullıyen yalan :))Sizinnki kesenin hangi tarafindaydi bebisinuz? Bu arada hayirli olsun bayilirim kiz ciçocuklarına![]()
Anladm tatlim saglikli olsunda bebisninsoldaydı sol erkek mıs kullıyen yalan :))
Sola yakın duruyo bence erkekKızlar 9haftalık benim de bakar mısınız biEki Görüntüle 1470198
Kese yus yuvarlak bence kız olacakKızlarr 7+4 sizce cinsiyeti ne olabilirEki Görüntüle 1472290 Eki Görüntüle 1472291
Vallacanım buna bakıncada içimden kız geçti ama gönlündeki ne bilmem kaçıncı bebek ilkse önemli deyil zaten6.hafta da uzundu simdi yuvarlak oldu :)))Eki Görüntüle 1472301
Ozaman Allah gönlüne göre versin inşallah aslan gibi bi oğlun olur bizimki sade tahmin en iyisini Allah bilirIkinci bebisim kısmet olursa, 5 yasinda bir cimcimem var saglikli olsunda gerisi önemli degil canım cin rus erkek gosteriyor bakalim hayirlisi artik
Benimki 17 haftasına girdi hala cinsiyeti belli değil sen merakı bana sor benimde 2 oğlum var bu 3. KısmetseAllah razi olsun sağlıklı hayirli bir evlat olur insallah bizdeki merak sadece:))
İnşallah hayırlısı AllahtanKiz olunca göstermiyor benim kizimda 17.haftaya kadar gostermemisti insallah seninde kizin olur canim
soldaydı sol erkek mıs kullıyen yalan :))