- Konu Sahibi Havalianne__
- #1.841
Kızlr bende demin dktr. geldim 8 hfta 3 günlük ultrason kağıdını elime aldığım da sola yakın duruyo kesenin içinde ne trafta olduğunu anlayamadım açıkçası 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim belli oldu bebisim prensesmisRica ederim
Ay canım çok sevindim Allah kucağınada almayı nasip etsinCanim belli oldu bebisim prensesmisbu sefer tahmin tutmadi melegim fistigim geliyooorrr
2li testte iyi cikti cok şükür
Sagol bitanemAy canım çok sevindim Allah kucağınada almayı nasip etsin
Canim belli oldu bebisim prensesmisbu sefer tahmin tutmadi melegim fistigim geliyooorrr
2li testte iyi cikti cok şükür
Ay ay bide biz öğrensekte alsak ama dimi canım yaCanım hayırlı olsun :) gözün aydın :) şimdi en az kendi kadar tatlı kız bebiş kıyafetleri alma zamanı :)
Ay ay bide biz öğrensekte alsak ama dimi canım ya
AminCanım senin için öncelikle hayırlısını diliyorum ama oğlun varmış iki tane gönlümden geçen bunun kız olması. Rabbim isteyen herkese hem kız hem erkek evlat nasip etsin inşAllah :)
Sagol cnm aynen artik alma zamanı bundan sonra yavas yavas alirimCanım hayırlı olsun :) gözün aydın :) şimdi en az kendi kadar tatlı kız bebiş kıyafetleri alma zamanı :)
Oh oh kıskandırbiziSagol cnm aynen artik alma zamanı bundan sonra yavas yavas alirim![]()
Oh oh kıskandırbizi![]()
Baya varmis ama ancak o zaman gosterir senin daha küçükNisanda ama belki dayanamam erken giderim
Sol taraftaKizlarrr bize bakarmisinzzz 7 haftalik usg ama bana ortada gibi geliyor
Tesekkr ederm cvbniz icinSol tarafta
Cnm benim karin ultrosonunda hep solda gozukuyor sence nedemek biraz acarmisin cnmCanım geçmiş sayfalarda vajinal ise ters hesaplıyormuşsun diye okudum. Mesela karından ultrasonda bebek solda duruyorsa karnında sağda duruyo demek o zaman erkek. Ama vajinalda solda duruyorsa karnında da solda demek o zaman kız. Ama ben bunlara inanmıyorum Kiminde tutuyo kiminde tutmuyo. Onu ancak Allah bilir. Istersen geçmiş sayfalara dön epey bi denk gelirsin demek istediğime. Konunun ilk müdavimleri arasında geçmiş birkaç yıl önce bu vajinal ultrason mevzusu.