• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

ilk bebeğimin ultrason resimlerine baktım..13 haftalıkken kaybettim onu... o da solda cinsiyetini bilmiyordum demekki yaşasaymış erkek olacakmış..

Kızlar USg resimlerimi koymaya çalıştım sizce bebeğimin cinsiyeti ne???

--------------------------------------------------------------------------------

Kızlar USg resimlerimi koymaya çalıştım sizce bebeğimin cinsiyeti ne???
Eklenmiş Resmin önizlemesi

bu kaç haftalıgın usgsi canım

8 haftalık canım o usg

ORESİMLER BENİMKİNDE NEKADAR FARKLI BENİMKİ FASÜLYE BİBİ DURUYOR İÇİNDE dr gittigimdede çok dikkatli baktım 7haftalıktı fasülye gibiydi seninki daha farklı acaba neyimiz olacak çok merak ediyorum birkaç hafta sonra anlıcaz bakalım inşallahh:emir_bebek:

ORESİMLER BENİMKİNDE NEKADAR FARKLI BENİMKİ FASÜLYE BİBİ DURUYOR İÇİNDE dr gittigimdede çok dikkatli baktım 7haftalıktı fasülye gibiydi seninki daha farklı acaba neyimiz olacak çok merak ediyorum birkaç hafta sonra anlıcaz bakalım inşallahh:emir_bebek:

bence ikinizinde kızı olacakk.benimki sadece tahmin ,bebeginizn sagda oldugundan dolayı
bekleyip görcezzz bakalımm

şimdi burada doğum yapan çok kişi var birkaçına söyledim 7 haftalık usg leri yarın getirecekler onlar da merak etti.bakalım neler çıkacak.size yazarım.

benim bebişim de en üst duvara yaslanmış ne sağda ne solda milimi milimine ortada
elara yorumun nedir

Back
X