- Konu Sahibi Havalianne__
-
Elaracim nasılsın arkadasım banada bakar mısın dediğim ay bn hamile kalmıştım hatırlarsın belki bana sen ve topuğun çok hayirli gelmistiniz şimdi cinsiyetini öğrendik %95 kız dedi bu yöntem pek tutmadı B'nde suan bile solda oynuyo surekli
Nasıl koyucam cnm topigin demek istedim buarada topuğun yazmisim:))
Esim bn hallederim dedi dü koyucam birasdan
Elaracım ben 2.de adetin 14.günü çin takvimi ve tek ilişki denedim.bide 1 saat yattım kıpırdamadan.ama olmadı öyle etrafımda oğlun olsun falan diyende yok o yüzden pek kafaya takmadım ozaman.ama sanırım şimdi istiyorum senin diğer topiğe bir göz attım akşam üstü.herkes negüzel kaynaşmış.bende oraya transfer olayım ozaman.banada bi el at da belki bu sefer tutar.bak hiç aklımda yokken görüyomusun nasılda sardı beni bu iş.
Ya deli olduk su saate kadar uğraştık tam yükleniyor bisi çıkıyor yrn aksam denicez elaracim tekrar buarada bnm sat 1 Mayıs 9/16 Mayıs tarihleri arasında iliski oldu ben 07/09/1986 esım 23/08/1983 tutuyomu tutmuyor mü bakalım teslise yuklicem yrn mrk etme zma resmi Holding'e kesin erkek güvensin sola yapışmış vaziyette bnm kız:)))
ne güzel olmuş liste
ilginç bi durum olmuş gerçekten kese nasıl oval yuvarlak fasulye elara ne diyecek gerçekten merak ettim.
kac haftalık usg resmi?
usg resmine dogru baktıgından eminsin dimi :)
bazısı ters tutuıp bakıyorda
Ya deli olduk su saate kadar uğraştık tam yükleniyor bisi çıkıyor yrn aksam denicez elaracim tekrar buarada bnm sat 1 Mayıs 9/16 Mayıs tarihleri arasında iliski oldu ben 07/09/1986 esım 23/08/1983 tutuyomu tutmuyor mü bakalım teslise yuklicem yrn mrk etme zma resmi Holding'e kesin erkek güvensin sola yapışmış vaziyette bnm kız:)))
kese yuvarlak canım
isim ve yazılar düz olarak tuttuğumda yukarda canım
7 hafta 2 günlükken çekildi usg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?