• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

cnm 9 temmuz ilişki tarihini baz alarak baktım direkt kız günündesinn.
hatta şöle söleyim 6 16 temmuz arası hep kız günündesin
tamam seninde prensesin geliyor:))
bu iki yöntem birbirini teyit ediyor farkındaysanız

eşimle kızım geldiii bakamadım hemen cnm
wc de kızımın kakasıyla ugraşıyordum.bezi bıraktık ta:)

Anladım canım. Hayırlısı olsun bakalım kendimi hep erkek diye alıştırmıştım şimdiye kadar 16.haftaya kadar prensesim olacak diye düşüneyimde kuzum kızmasın annesine.Sağlıkla gelsin bitanem benim her anneye bir kız evlat gerekirmiş bu hayatta :)))

ebru kızının 7-8 haftalık usg resmi varsa bi baksana bebek kesnein sagındamı solundamı
baktım takvimde bioritim.biizm topige yazdımm tarihlerini bekliyorum

Anladım canım. Hayırlısı olsun bakalım kendimi hep erkek diye alıştırmıştım şimdiye kadar 16.haftaya kadar prensesim olacak diye düşüneyimde kuzum kızmasın annesine.Sağlıkla gelsin bitanem benim her anneye bir kız evlat gerekirmiş bu hayatta :)))

cnm annenin hissettigi daha dogru cıkar.sen yinede kendini şartlandırma bu yöntemelre göre
hiçbişiyin garantisi yok.
Allah gönlüne göre verir inşallah

çok yorgunum sanırım bu akşam hep yanlış yazıyorum elara yazcaktım ebru yazmışım:kedi:8 haftalık bunu buldum cnm diğerleri büyümüş resimleri15 haftalık ve üzeri

Elaracim nasılsın arkadasım banada bakar mısın dediğim ay bn hamile kalmıştım hatırlarsın belki bana sen ve topuğun çok hayirli gelmistiniz şimdi cinsiyetini öğrendik %95 kız dedi bu yöntem pek tutmadı B'nde suan bile solda oynuyo surekli

Back
X