Bebeğin kalbi duruyor

Merhabalar üç yıllık evliyim ve üç kere düşük yaşadım .hamile kalıyorum hersey güzel giderken 10 haftalık oldu mu bebeğimin kalbi duruyor on haftayı geçmiyor tam on haftalikken doktorlar bişey bulamadı acaba yaşayan varmı her seferinde de kürtaj oluyorum 😔
Pıhtılaşma testi yapildimi kan pihtilasinca bebeğe giden oksijen besin Kan kordon yoluyla duruyor doppler baktirdinmi hamilelikte rahimdeki bebeğe giden atardamarlarda kan akışı gitmemiş kan pihtilasma yapmış olabilir bende ayni sebepten şimdi ikinci gebelikte ise peritanoloji doktoruna gidecem hamile kalir kalmaz saglam doktor bulun

Herkes genetik ve pihtilasma testini soruyor ama konu sahibi her sey yapildi diyip patolojiyi soyluyor. Ben anlamadim yapilmis mi yapilmamis mi

Merhabalar üç yıllık evliyim ve üç kere düşük yaşadım .hamile kalıyorum hersey güzel giderken 10 haftalık oldu mu bebeğimin kalbi duruyor on haftayı geçmiyor tam on haftalikken doktorlar bişey bulamadı acaba yaşayan varmı her seferinde de kürtaj oluyorum 😔
Mrba canım geçmiş olsun. Benimde 2 defa bebeğimin kalbi 8. Haftada durdu genetik testler yapıldı ve pıhtılaşmam varmış. Hamile kalmadan coraspine başladım kaldıktan sonra da iğne kullanıcakmışım

Herkes genetik ve pihtilasma testini soruyor ama konu sahibi her sey yapildi diyip patolojiyi soyluyor. Ben anlamadim yapilmis mi yapilmamis mi
Hepsi yapıldı benim testlerin genetik kromozom tiroit herşey aklımıza gelebilecek bı rahim filmi çekilmedi onada yarın gideceğim

Yaşam tarzınızı değiştirin sağlıklı beslenip bol yürüyüş veyab spor yapın
Önlem amaçlı ben gebelik öncesinde folik asit şeker ilacı ve kan sulandırıcı kullanmıştım (2 düşük vardı)
İyi bir doktor bulup ona güvenin kendinizi üzmeyin ve akışına bırakın
Allah her isteyene nasip etsin İnş

Gebelikte farkedilmemis tansiyonda olabilir hersey olabilir gebelik bu bundan sonraki gebeliklerede önlem almak lazım ben kurtajdan sonra yıllardır gittigim doktoru en sonunda buldum peritanoloji alanindada uzmanlik almış ona gittim ikinci gebelikte kan pıhtılaşma testi tansiyon troid doppler herseyin testini bakip ona göre hareket etmemiz lazim dedi hamile olduğunu öğrenir ogrenmez gelmen lazim dedi önlem için dedi 2020 yilinda başka hastaneye geçmiş gebeligimde nerde olduğunu bulamamıştım yatacaksin derse yatilacak kalkma dinlen derse dinlenilecek bebek istiyosan sebebini ogrenecen niye ölüyor okuduğum yorumlara bakiyorum sizede katılıyorum

Tüp bebek merkezine gidip fikir alırsanız belki bir çözüm bulunur. Allah yardımcınız olsun. 🙏

Peki genetiğe gönderdiniz mi bebekleri
Bişey çıktı mı kromozomal Bi sıkıntı

Şayet onun dışında genetik testleriniz yapıldı mı pıhtılaşma olabilirse iğne ilaç

rahim filmi mutlaka ama mutlaka çektir

Kürtajlardan dolayı rahimde yapışıklık olabiliyormuş bu da bebeği geliştirmiyor olabilirmiş
Ya da perde ya da başka bişey

Lupus testleri tsh ve diğer hormon testleri fsh amh lh e2 prolaktin

Bağışıklık testi
Kendine çok iyi Bi Dr bulursun inşallah
Yoksa inan hiç Bi dr n umrunda değiliz senin benim Kayıplarım
Deneme tahtası gibi o olmamış bunu yapalım bilmem ne

Hepsini yaptırmadan hamile kalma canm benden tavsiye

Çok geçmiş olsun. Araştırma hastanesine gittiğiniz mi? Arkadaşımda da iki kez aynısı oldu. Doktorlar sorun yok diye gönderdi.bi hemşire demiş araştırmaya git. 4-5 düştüğüm var araştırılmasını istiyorum diye söyle demiş.o da gitti. Kan uyuşmazlığı çıktı. Sonraki hamileliğinde ilaç kullandı hamileliği boyunca devam etti bebeğini sağlıkla kucağına aldı. Şimdi ikinciye hamile onda da aynı iğneleri kullanıyor

Başınız sağ olsun 😔 benim değil ama çocukluk arkadaşımın başına geldi. O da tam 3 defa 10 haftalık kalp durmasıyla kürtaj oldu. Genetik pıhtılaşma testleri yapıldı. Pıhtılaşma ihtimaline bile düşük dediler. Sonra yeniden hamile kaldı (yaklaşık 87kilo falandı) hergün 2 kan sulandırıcı iğne ve corasprin aldı. Şimdi 4 aylık boncuk gibi kızımız var ❤️ Rabbım inşallah size de hayırlı vakitte sağlıklı evlat nasip eder 🤲
Peki gebeliği bitene kadarmi coraspirin kullandi bu arada Rabbim sağlıklı sıhhatli kucagina almayı nasip etsin inşallah

Teşekkürler haberinizi beklicem bende o süreçten gecicem çünkü bilgi almam benim için önemli
İğneyi doğumdan önceki gün vurmuş en son. Corasprin i de 32.haftada bırakmış. Kilosu çok olduğu için 600lük vermiş doktor, bulamayınca 4000lik alınca 2 defa vur demiş sonra bulunca günde 1 defaya düşürmüş. İnşallah sizde o günleri görürsünüz 🙏

Rahim filminde perde görünmeyebilir. Histereskopi de yaptırsanız iyi olur. Rahim temizse bile çizik atılıyor bu şekilde tutunma artıyor.
Ayrıca bazen bazı doktorlar homozigot mutasyonu bile önemsemeyebiliyor. Ama siz hiç mutasyon olmasa da kan sulandırıcı öneren doktorla devam etseniz daha iyi olabilir.
Tüp bebek doktorları pıhtılaşmaya bile bakmadan kullandırıyorlar önlem amaçlı.
Rabbim hayırla nasip etsin.

İğneyi doğumdan önceki gün vurmuş en son. Corasprin i de 32.haftada bırakmış. Kilosu çok olduğu için 600lük vermiş doktor, bulamayınca 4000lik alınca 2 defa vur demiş sonra bulunca günde 1 defaya düşürmüş. İnşallah sizde o günleri görürsünüz 🙏
Amin inşallah yani coraspirini hamile kaldıktan itibaren kullanmış öylemi kan sulansin diye bebeğe giden besin kesilmesin diye demi

Bebekleriniz 10 haftalık büyüklüğünde mi oluyodu
Benimde 4 kürtajm var bizde 9 haftayı geçemiyoruz bebekler hep 6.7.haftada kalbi gelişimi duruyo
Pıhtılaşma var iğne ilaç kullandık dozu artırdık olmadı
Yaptırmadığımız test kalmadı
İnşallaah siz Bi çare bulursunuz
Prednol gibi bir şey kullandınız mı? Benim de önce ikizlerimin kalbi durdu, geçen hafta da 8 haftalık bebeğim durdu 1 hafta önce kalp atışını görmüştüm. Progesteron iğne ve kan sulandırıcı kullandığım halde durdu benim de.. genetiğe yolladık genetik değilse bağışıklık sorunu olabilir dedi dr. Bağışıklık baskılamak için steroid prednol vs veriliyormuş

X