- 28 Mart 2020
- 21.297
- 64.555
Rahmin tüplerin durumunun kalp durmasiyla baglantisi var mi?Hsg çektirdiniz mi diye soracaktım tam, umarım sorun tespit edilip çözülür en kısa zamanda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahmin tüplerin durumunun kalp durmasiyla baglantisi var mi?Hsg çektirdiniz mi diye soracaktım tam, umarım sorun tespit edilip çözülür en kısa zamanda.
Tüplerle alakası olduğunu sanmam çünkü rahatlıkla hamile kalabiliyor ama kalp durmasının sebepleri arasında rahimde perde olması da bulunuyor. Bunu da rahim filmi ile tespit ediyorlar.Rahmin tüplerin durumunun kalp durmasiyla baglantisi var mi?
Pıhtılaşma testi yapildimi kan pihtilasinca bebeğe giden oksijen besin Kan kordon yoluyla duruyor doppler baktirdinmi hamilelikte rahimdeki bebeğe giden atardamarlarda kan akışı gitmemiş kan pihtilasma yapmış olabilir bende ayni sebepten şimdi ikinci gebelikte ise peritanoloji doktoruna gidecem hamile kalir kalmaz saglam doktor bulunMerhabalar üç yıllık evliyim ve üç kere düşük yaşadım .hamile kalıyorum hersey güzel giderken 10 haftalık oldu mu bebeğimin kalbi duruyor on haftayı geçmiyor tam on haftalikken doktorlar bişey bulamadı acaba yaşayan varmı her seferinde de kürtaj oluyorum
Hayır o zaman hiç hamile kalamazsin kapalıysa eğerRahmin tüplerin durumunun kalp durmasiyla baglantisi var mi?
Mrba canım geçmiş olsun. Benimde 2 defa bebeğimin kalbi 8. Haftada durdu genetik testler yapıldı ve pıhtılaşmam varmış. Hamile kalmadan coraspine başladım kaldıktan sonra da iğne kullanıcakmışımMerhabalar üç yıllık evliyim ve üç kere düşük yaşadım .hamile kalıyorum hersey güzel giderken 10 haftalık oldu mu bebeğimin kalbi duruyor on haftayı geçmiyor tam on haftalikken doktorlar bişey bulamadı acaba yaşayan varmı her seferinde de kürtaj oluyorum
Hepsi yapıldı benim testlerin genetik kromozom tiroit herşey aklımıza gelebilecek bı rahim filmi çekilmedi onada yarın gideceğimHerkes genetik ve pihtilasma testini soruyor ama konu sahibi her sey yapildi diyip patolojiyi soyluyor. Ben anlamadim yapilmis mi yapilmamis mi
Gebelikte farkedilmemis tansiyonda olabilir hersey olabilir gebelik bu bundan sonraki gebeliklerede önlem almak lazım ben kurtajdan sonra yıllardır gittigim doktoru en sonunda buldum peritanoloji alanindada uzmanlik almış ona gittim ikinci gebelikte kan pıhtılaşma testi tansiyon troid doppler herseyin testini bakip ona göre hareket etmemiz lazim dedi hamile olduğunu öğrenir ogrenmez gelmen lazim dedi önlem için dedi 2020 yilinda başka hastaneye geçmiş gebeligimde nerde olduğunu bulamamıştım yatacaksin derse yatilacak kalkma dinlen derse dinlenilecek bebek istiyosan sebebini ogrenecen niye ölüyor okuduğum yorumlara bakiyorum sizede katılıyorumHerkes genetik ve pihtilasma testini soruyor ama konu sahibi her sey yapildi diyip patolojiyi soyluyor. Ben anlamadim yapilmis mi yapilmamis mi
Tüp bebek merkezine gidip fikir alırsanız belki bir çözüm bulunur. Allah yardımcınız olsun.Merhabalar üç yıllık evliyim ve üç kere düşük yaşadım .hamile kalıyorum hersey güzel giderken 10 haftalık oldu mu bebeğimin kalbi duruyor on haftayı geçmiyor tam on haftalikken doktorlar bişey bulamadı acaba yaşayan varmı her seferinde de kürtaj oluyorum
Peki genetiğe gönderdiniz mi bebekleriEvet on haftada
Çok geçmiş olsun. Araştırma hastanesine gittiğiniz mi? Arkadaşımda da iki kez aynısı oldu. Doktorlar sorun yok diye gönderdi.bi hemşire demiş araştırmaya git. 4-5 düştüğüm var araştırılmasını istiyorum diye söyle demiş.o da gitti. Kan uyuşmazlığı çıktı. Sonraki hamileliğinde ilaç kullandı hamileliği boyunca devam etti bebeğini sağlıkla kucağına aldı. Şimdi ikinciye hamile onda da aynı iğneleri kullanıyorMerhabalar üç yıllık evliyim ve üç kere düşük yaşadım .hamile kalıyorum hersey güzel giderken 10 haftalık oldu mu bebeğimin kalbi duruyor on haftayı geçmiyor tam on haftalikken doktorlar bişey bulamadı acaba yaşayan varmı her seferinde de kürtaj oluyorum
Peki gebeliği bitene kadarmi coraspirin kullandi bu arada Rabbim sağlıklı sıhhatli kucagina almayı nasip etsin inşallahBaşınız sağ olsun benim değil ama çocukluk arkadaşımın başına geldi. O da tam 3 defa 10 haftalık kalp durmasıyla kürtaj oldu. Genetik pıhtılaşma testleri yapıldı. Pıhtılaşma ihtimaline bile düşük dediler. Sonra yeniden hamile kaldı (yaklaşık 87kilo falandı) hergün 2 kan sulandırıcı iğne ve corasprin aldı. Şimdi 4 aylık boncuk gibi kızımız var Rabbım inşallah size de hayırlı vakitte sağlıklı evlat nasip eder
O kısımdan en değilim ama sorarım yazarım size. İyi dilekleriniz için teşekkür ederimPeki gebeliği bitene kadarmi coraspirin kullandi bu arada Rabbim sağlıklı sıhhatli kucagina almayı nasip etsin inşallah
Teşekkürler haberinizi beklicem bende o süreçten gecicem çünkü bilgi almam benim için önemliO kısımdan en değilim ama sorarım yazarım size. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim
İğneyi doğumdan önceki gün vurmuş en son. Corasprin i de 32.haftada bırakmış. Kilosu çok olduğu için 600lük vermiş doktor, bulamayınca 4000lik alınca 2 defa vur demiş sonra bulunca günde 1 defaya düşürmüş. İnşallah sizde o günleri görürsünüzTeşekkürler haberinizi beklicem bende o süreçten gecicem çünkü bilgi almam benim için önemli
Amin inşallah yani coraspirini hamile kaldıktan itibaren kullanmış öylemi kan sulansin diye bebeğe giden besin kesilmesin diye demiİğneyi doğumdan önceki gün vurmuş en son. Corasprin i de 32.haftada bırakmış. Kilosu çok olduğu için 600lük vermiş doktor, bulamayınca 4000lik alınca 2 defa vur demiş sonra bulunca günde 1 defaya düşürmüş. İnşallah sizde o günleri görürsünüz
EvetAmin inşallah yani coraspirini hamile kaldıktan itibaren kullanmış öylemi kan sulansin diye bebeğe giden besin kesilmesin diye demi
Prednol gibi bir şey kullandınız mı? Benim de önce ikizlerimin kalbi durdu, geçen hafta da 8 haftalık bebeğim durdu 1 hafta önce kalp atışını görmüştüm. Progesteron iğne ve kan sulandırıcı kullandığım halde durdu benim de.. genetiğe yolladık genetik değilse bağışıklık sorunu olabilir dedi dr. Bağışıklık baskılamak için steroid prednol vs veriliyormuşBebekleriniz 10 haftalık büyüklüğünde mi oluyodu
Benimde 4 kürtajm var bizde 9 haftayı geçemiyoruz bebekler hep 6.7.haftada kalbi gelişimi duruyo
Pıhtılaşma var iğne ilaç kullandık dozu artırdık olmadı
Yaptırmadığımız test kalmadı
İnşallaah siz Bi çare bulursunuz