Bebeğin kalbi duruyor

Prednol gibi bir şey kullandınız mı? Benim de önce ikizlerimin kalbi durdu, geçen hafta da 8 haftalık bebeğim durdu 1 hafta önce kalp atışını görmüştüm. Progesteron iğne ve kan sulandırıcı kullandığım halde durdu benim de.. genetiğe yolladık genetik değilse bağışıklık sorunu olabilir dedi dr. Bağışıklık baskılamak için steroid prednol vs veriliyormuş
Son gebeliğim de kullandm

Merhabalar üç yıllık evliyim ve üç kere düşük yaşadım .hamile kalıyorum hersey güzel giderken 10 haftalık oldu mu bebeğimin kalbi duruyor on haftayı geçmiyor tam on haftalikken doktorlar bişey bulamadı acaba yaşayan varmı her seferinde de kürtaj oluyorum 😔
Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın benimde 3 kaybım var en son 14 haftalık aynı sebepden kalp atışı durduğu için kaybettim genetik test istedi dr kanda Pıhtılaşma çıktı

Herseyi yaptık hatta kürtaj olduğumda bebekten su bile aldılar birşey çıkmıyor birde yarın rahim filmi çektirecem bakalım perde filan dediler belki o çıkar bende
Eşiniz ile birlikte hem ikinizin kromozonlarina baktirin hem de pıhtılaşma testi yaptırın aynı şeyleri yaşadım 3 kez allah yardımcınız olsun rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlat versin inşallah 🤲🙏

Merhabalar üç yıllık evliyim ve üç kere düşük yaşadım .hamile kalıyorum hersey güzel giderken 10 haftalık oldu mu bebeğimin kalbi duruyor on haftayı geçmiyor tam on haftalikken doktorlar bişey bulamadı acaba yaşayan varmı her seferinde de kürtaj oluyorum 😔
Çok geçmiş olsun Allah birdaha yasatmasın. Benimde Nisan ayında 13 haftalık Ken tek yumurta ikizlerimin kalbi durdu. Bize hiç bir bilgi vermediler Zeynep kamilde düşük seklinde dogum yaptırdılar. Bende yeniden bebek istiyorum ama cok korkuyorum nasıl bir doktora gitmeliyim normal kadın doguma mı yoksa yine Zeynep Kamil gibi bir dogum hastanesi ne mi siz peritonolojiye mi gidiyorsunuz. Allah kimseye birdaha böyle seyler yasatmasın çok korku içindeyim Allah korusun yine aynı seyleri yasarım diye. Cok zordu benim için 2 gün suni sancı verdiler. Plesantalarıda ortak diye büyüktü, bebegin biriyle 15-20 dk yalnız kaldım kimse sesimi duymadı. Kimse yoktu yanımda ve bana sonrasında hiç bşrseyy söylemediler. Neden olmuş kimse birsey demedi sadece ilk gebelik lerde olabiliyor dedi doktor

Bebekleriniz 10 haftalık büyüklüğünde mi oluyodu
Benimde 4 kürtajm var bizde 9 haftayı geçemiyoruz bebekler hep 6.7.haftada kalbi gelişimi duruyo
Pıhtılaşma var iğne ilaç kullandık dozu artırdık olmadı
Yaptırmadığımız test kalmadı
İnşallaah siz Bi çare bulursunuz
Size soyleyebileceğim şey konu sahibide okusun lutfen ben 9 bebek kaybettim kalp durması ile kurtaj... Bakın doktorların cogu arastirmıyor bile rahimden parca alıp cd56 testi var onu yapiyorlar pıhtılaşmanız az bile olsa igne kullanıp birde bagısıklık baskılayıcı kullanmanız lazım ben kan sulandiricilar ve deltacortril ile 15 haftaya kadar geldim son gebeligimde fakat düsme sebebi kanamam ve rahimde kesik damar olmasıydı o kesik damar olmasa kanama da olmayacak bebegim buyuyecekti belki... İlk kez 15 haftayı gordum simdi cesaret edemiyorum... Lutfen doktorlarinıza bagısıklık baskilayıcı kullanmak istediginizi belirtin ki bebegi vucut istemiyorsa bunu duzenlesinler ben 4 yılda ancak ulasabildim bu sonuclara

Size soyleyebileceğim şey konu sahibide okusun lutfen ben 9 bebek kaybettim kalp durması ile kurtaj... Bakın doktorların cogu arastirmıyor bile rahimden parca alıp cd56 testi var onu yapiyorlar pıhtılaşmanız az bile olsa igne kullanıp birde bagısıklık baskılayıcı kullanmanız lazım ben kan sulandiricilar ve deltacortril ile 15 haftaya kadar geldim son gebeligimde fakat düsme sebebi kanamam ve rahimde kesik damar olmasıydı o kesik damar olmasa kanama da olmayacak bebegim buyuyecekti belki... İlk kez 15 haftayı gordum simdi cesaret edemiyorum... Lutfen doktorlarinıza bagısıklık baskilayıcı kullanmak istediginizi belirtin ki bebegi vucut istemiyorsa bunu duzenlesinler ben 4 yılda ancak ulasabildim bu sonuclara
Seni biliyorum canm Allah sağlıkla kucağımıza almayı bize de nasip etsin
Ben bu testi de yaptırdım Cd56
Ama seruma gerek yok dedi
%2 çıktı değerim
Ki biz 4.de prednol de kullanmıştık ama olmadı

Seni biliyorum canm Allah sağlıkla kucağımıza almayı bize de nasip etsin
Ben bu testi de yaptırdım Cd56
Ama seruma gerek yok dedi
%2 çıktı değerim
Ki biz 4.de prednol de kullanmıştık ama olmadı
Benimde 3 cıkıyor ama doktorum kesinlikle serumuda prednol yada deltacortil ile birlikte aspirin ve kan sulandiricida kullanmamız gerektiğini söylemisti umarım hersey yoluna girer sağlıkla bi evlat alirsın kucağına ben artık kendimde cesaret bulamıyorum rabbim umudunun kırılmadan sana nasip etsin insallah

Benimde 7 kez başıma geldi. Üstelik bebeklerim 3 ayı geçiyorlar suni sancı ile doğum yapıyorum en büyüğü 19 haftalıktı. Minicik minicik mezarları var yavrularımın. Doktorlar bir sebep bulamıyorlar kan pıhtılaşmam var iğne kullandım sağlıklı iki doğum yaptım (ilk ve 4. Doğum) sonra hep hüsran. İğneler yeterli gelmiyor sanırım. Ya da başla bir sebep var ama bulamıyorlar.

Benimde 3 cıkıyor ama doktorum kesinlikle serumuda prednol yada deltacortil ile birlikte aspirin ve kan sulandiricida kullanmamız gerektiğini söylemisti umarım hersey yoluna girer sağlıkla bi evlat alirsın kucağına ben artık kendimde cesaret bulamıyorum rabbim umudunun kırılmadan sana nasip etsin insallah
Öyle deme bak belki o şekilde ilerlicek
Ben de denemek için bile olsa kullandırılmasınını isterim ama gerek yok dedi dr
Ve benim hamile kalmam da zorlaştı artık
Sen de vazgeçme

Kan sulandırıcı ve bağışıklık baskılayıcı ilaçlara rağmen yine de kayıp yaşayan ne çok kişi var 😪 bu durumda başka bir sebep de bulunamıyor galiba değil mi?
Biz genetikte kan verdik, bebeğimiz de genetiğe yollandı, sebep genetik, bağışıklık ya da kan sulandırıcı dozunun az gelmesi değilse ne olduğunu bulmamız çok zor denildi. Başka ne sebep olabilir ki neyi araştırmak gerekir🙄 rahim şekil sorunum yok, histeroskopi oldum geçen yıl biraz düzeltildi

Kan sulandırıcı ve bağışıklık baskılayıcı ilaçlara rağmen yine de kayıp yaşayan ne çok kişi var 😪 bu durumda başka bir sebep de bulunamıyor galiba değil mi?
Biz genetikte kan verdik, bebeğimiz de genetiğe yollandı, sebep genetik, bağışıklık ya da kan sulandırıcı dozunun az gelmesi değilse ne olduğunu bulmamız çok zor denildi. Başka ne sebep olabilir ki neyi araştırmak gerekir🙄 rahim şekil sorunum yok, histeroskopi oldum geçen yıl biraz düzeltildi
Döllenme sırasında bi sıkıntı oluyor sanırım başka sebep yoksa, erkeklerde dna hasari buna sebep oluyor diye okumuştum bi yerde

Döllenme sırasında bi sıkıntı oluyor sanırım başka sebep yoksa, erkeklerde dna hasari buna sebep oluyor diye okumuştum bi yerde
Dna hasarı yaptırmadık hiç, tüp bebekte embriyolar 5. güne gittiği için doktor gerek yok demişti onu da yaptıralım 😑

Dna hasarı yaptırmadık hiç, tüp bebekte embriyolar 5. güne gittiği için doktor gerek yok demişti onu da yaptıralım 😑
Doktoruna sor bakalım cnm ama muhtemelen döllenme esnasında oluşan bi sıkıntı var

Öyle deme bak belki o şekilde ilerlicek
Ben de denemek için bile olsa kullandırılmasınını isterim ama gerek yok dedi dr
Ve benim hamile kalmam da zorlaştı artık
Sen de vazgeçme
Benimde zorlaştı adet bile nerdeyse 40 45 gunde bi goruyorum ve az oluyo gecen ay bi denedik olmadı prolaktinim cok yukselmis zaten dusmeden oaz dedi ilaçda vermedi bilemiyorum ki artık

Benimde zorlaştı adet bile nerdeyse 40 45 gunde bi goruyorum ve az oluyo gecen ay bi denedik olmadı prolaktinim cok yukselmis zaten dusmeden oaz dedi ilaçda vermedi bilemiyorum ki artık
Yaaaa🙁
Prolalaktin yüksek olunca o da engelmiş gebeliğe
Benim de rezervim çok kötü durumda ☹️

Çok geçmiş olsun Allah birdaha yasatmasın. Benimde Nisan ayında 13 haftalık Ken tek yumurta ikizlerimin kalbi durdu. Bize hiç bir bilgi vermediler Zeynep kamilde düşük seklinde dogum yaptırdılar. Bende yeniden bebek istiyorum ama cok korkuyorum nasıl bir doktora gitmeliyim normal kadın doguma mı yoksa yine Zeynep Kamil gibi bir dogum hastanesi ne mi siz peritonolojiye mi gidiyorsunuz. Allah kimseye birdaha böyle seyler yasatmasın çok korku içindeyim Allah korusun yine aynı seyleri yasarım diye. Cok zordu benim için 2 gün suni sancı verdiler. Plesantalarıda ortak diye büyüktü, bebegin biriyle 15-20 dk yalnız kaldım kimse sesimi duymadı. Kimse yoktu yanımda ve bana sonrasında hiç bşrseyy söylemediler. Neden olmuş kimse birsey demedi sadece ilk gebelik lerde olabiliyor dedi doktor
Geçmiş olsun ankaradaysaniz hem kadın doğum uzmani hemde peritanoloji uzmani çok iyi bir doktorum var ankarada neredeyse hastalariyla güzel ilgilenen bir doktor acildeykende cok denk gelmiştim kendisine diger doktorlar azarlarken suyu gelmiş gebeliğin %90 tamamlamissin çok güzel kalbi atıyor degilmi diye anneyi rahatlatirken görmüştüm ben kendim gebeligimde bulamadım ve bebegimi kaybettim bi hafta önce internetten arattim tekrar buldum doç dr coşkun ümit ben gebe kalirsam tekrar eski doktorum olan coşkun beye gidicem ankaradaysaniz öneririm gerçekten diger doktorlardan farkli farki ise insanlari gercekten sevdiği ve deger verdiği için bu işi yapıyor olması diger doktorlar gibi yaşayan bebeklerin ölmesini beklemiyor oluşu gittiğim doktor müdahale edebilirdi bebeğime yasatabilirdi terslik olduğunu fark etmişti ve kılını oynatmadi o sebepten dolayı guvenebilecegim tek doktor coskun bey

Valla ilk defa duyuyorum bunu ama benim ondan olduğunu sanmıyorum çünkü on haftaya geldi mi kalbi duruyor
Bağışıklığınıza baktırın bende boş gebelik yaşıyodum. Bağışıklığım zayıfmış meğer

Çok geçmiş olsun. Araştırma hastanesine gittiğiniz mi? Arkadaşımda da iki kez aynısı oldu. Doktorlar sorun yok diye gönderdi.bi hemşire demiş araştırmaya git. 4-5 düştüğüm var araştırılmasını istiyorum diye söyle demiş.o da gitti. Kan uyuşmazlığı çıktı. Sonraki hamileliğinde ilaç kullandı hamileliği boyunca devam etti bebeğini sağlıkla kucağına aldı. Şimdi ikinciye hamile onda da aynı iğneleri kullanıyor
Merhaba Kan uyusmazligi bizde de var o nedenle ilk dusukte bir igne oldum ama emin misiniz sonra hamilelikte ilac kullanildigini duymadim, kan pihtilasmasi olmasin o ?

Geçmiş olsun ankaradaysaniz hem kadın doğum uzmani hemde peritanoloji uzmani çok iyi bir doktorum var ankarada neredeyse hastalariyla güzel ilgilenen bir doktor acildeykende cok denk gelmiştim kendisine diger doktorlar azarlarken suyu gelmiş gebeliğin %90 tamamlamissin çok güzel kalbi atıyor degilmi diye anneyi rahatlatirken görmüştüm ben kendim gebeligimde bulamadım ve bebegimi kaybettim bi hafta önce internetten arattim tekrar buldum doç dr coşkun ümit ben gebe kalirsam tekrar eski doktorum olan coşkun beye gidicem ankaradaysaniz öneririm gerçekten diger doktorlardan farkli farki ise insanlari gercekten sevdiği ve deger verdiği için bu işi yapıyor olması diger doktorlar gibi yaşayan bebeklerin ölmesini beklemiyor oluşu gittiğim doktor müdahale edebilirdi bebeğime yasatabilirdi terslik olduğunu fark etmişti ve kılını oynatmadi o sebepten dolayı guvenebilecegim tek doktor coskun bey
Takdiri ilahi ama keske vesilesi doktorlar olmasaydı. Benim doktorum da azarlar gibi yapıyordu ben İstanbuldayım medipol çamlıca da iyi de bir hastanede gebelipimi takip ediyorlardı o begenmedim tıp merkezinde gördüler ikiz oldugunu öldüklerini. Suan cok bunalımdayım burda okudum bunu defalarca yasayan varmıs öncesinde bir ton test yapılmalıymıs ama doktorlar yanasmıyo ilk defa oldu diye aynısını yasamaktan cok korkuyorum. Özele asla güvenemiyorum kendimde saglıkcıyım özelde de calıstım para odaklı çalısıyor cogu hastane istisnalar vardır elbet. Devlet ise cok yogun doktorlar bıkmıs hastalardan. Ailen illa özele gidin diyor sanıyorlar ki paradan gitmeye yanasmıyprum özel hastanede geldi hersey basıma tüm olay aslında iyi bir doktora denk gelmek devlet yada özel fark etmiyo. Ama burda tanıdıgım yok gurbetciyiz diyebilirim. Düşünmekten cıldırasjm geliyo bazen hem bebek istiyorum hemde öyle korkuyorum ki. Yine o tıp merkezine mi gitsem diyorum ama oda hastane gibi tam teşekküllü olmuyor. Tüm hastaneler bana uzak arabamızda yok hersey ileri derecede zor benim için çok yıprandım deli gibi doktor arıyorum ama yok tecrübe edinmiş biri etrafımda. Memleketee gitsem 5 saat uzaklıkta süreklide gidemem ile girmek istiyorum sürekli agıyorum. Allah herkese hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin rızıklarıyla gelsinler.

X