Bebeğin kalbi duruyor

Bsrafrt

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2022
17
6
25
Merhabalar üç yıllık evliyim ve üç kere düşük yaşadım .hamile kalıyorum hersey güzel giderken 10 haftalık oldu mu bebeğimin kalbi duruyor on haftayı geçmiyor tam on haftalikken doktorlar bişey bulamadı acaba yaşayan varmı her seferinde de kürtaj oluyorum 😔

Çok bilgim yok ama kromozom testi yapiyorlar sanirim. Doktorunuza bir sorun. Konu uste ciksin, belki bilen arkadaslar olur ya da siz arastirirsiniz bu testi.

Bizim yapmadığımiz test kalmadı ki herşeyi yaptık ama birşey çıkmıyor
Çok geçmiş olsun.🥺 Genetik test yaptırdınız mı? Benim bebeğimin de o haftalarda kalbi durmuştu, patolojide temiz çıktı ama pıhtılaşmam olduğunu öğrendik.

Çok geçmiş olsun.🥺 Genetik test yaptırdınız mı? Benim bebeğimin de o haftalarda kalbi durmuştu, patolojide temiz çıktı ama pıhtılaşmam olduğunu öğrendik.
Herseyi yaptık hatta kürtaj olduğumda bebekten su bile aldılar birşey çıkmıyor birde yarın rahim filmi çektirecem bakalım perde filan dediler belki o çıkar bende

Merhabalar üç yıllık evliyim ve üç kere düşük yaşadım .hamile kalıyorum hersey güzel giderken 10 haftalık oldu mu bebeğimin kalbi duruyor on haftayı geçmiyor tam on haftalikken doktorlar bişey bulamadı acaba yaşayan varmı her seferinde de kürtaj oluyorum 😔
Başınız sağ olsun 😔 benim değil ama çocukluk arkadaşımın başına geldi. O da tam 3 defa 10 haftalık kalp durmasıyla kürtaj oldu. Genetik pıhtılaşma testleri yapıldı. Pıhtılaşma ihtimaline bile düşük dediler. Sonra yeniden hamile kaldı (yaklaşık 87kilo falandı) hergün 2 kan sulandırıcı iğne ve corasprin aldı. Şimdi 4 aylık boncuk gibi kızımız var ❤️ Rabbım inşallah size de hayırlı vakitte sağlıklı evlat nasip eder 🤲

Herseyi yaptık hatta kürtaj olduğumda bebekten su bile aldılar birşey çıkmıyor birde yarın rahim filmi çektirecem bakalım perde filan dediler belki o çıkar bende
Hsg çektirdiniz mi diye soracaktım tam, umarım sorun tespit edilip çözülür en kısa zamanda.

Bol bol su içiyor musun canım günlük en az 3 litre diyor doktorlar kalp oluştuktan sonra plesentya yapışıp kalbi durabiliyormus çok sunicmek lazımmış

Bebekleriniz 10 haftalık büyüklüğünde mi oluyodu
Benimde 4 kürtajm var bizde 9 haftayı geçemiyoruz bebekler hep 6.7.haftada kalbi gelişimi duruyo
Pıhtılaşma var iğne ilaç kullandık dozu artırdık olmadı
Yaptırmadığımız test kalmadı
İnşallaah siz Bi çare bulursunuz

Valla ilk defa duyuyorum bunu ama benim ondan olduğunu sanmıyorum çünkü on haftaya geldi mi kalbi duruyor
Çok geçmiş olsun üzülme streste buna etken kahve sigara çay kafeini azaltıp sağlıklı beslen ve bol su icmelisin gerekirse vitamin takviyesi al d ve B12 vitamini doktor kontrolünde

Benimde 4 kürtajm var bizde 9 haftayı geçemiyoruz bebekler hep 6.7.haftada kalbi gelişimi duruyo
Geçmiş olsun canım benim Rabbim şifa versin 🤲🏻

10.haftaya geldi mi kalp atışı duruyor hatta ki bu birgün önceden benim rüyama giriyor sonra gidip kürtajla alıyorlar rahimde perde olur dediler bana o çocuğun kalp atışını durdururmus bakalım yarın hsg cekinecem ne cikacak

Geçmiş olsun canım benim Rabbim şifa versin 🤲🏻
Sağolasın 🤲🏻
10.haftaya geldi mi kalp atışı duruyor hatta ki bu birgün önceden benim rüyama giriyor sonra gidip kürtajla alıyorlar rahimde perde olur dediler bana o çocuğun kalp atışını durdururmus bakalım yarın hsg cekinecem ne cikacak
Anladm canm
Bebek 10 haftalık büyüklüğünde mi yani gelişimi

Çok geçmiş olsun üzülme streste buna etken kahve sigara çay kafeini azaltıp sağlıklı beslen ve bol su icmelisin gerekirse vitamin takviyesi al d ve B12 vitamini doktor kontrolünde
Üzülmemek elde değil ki her seferinde umutlanip gidiyorum bu sefer kötü Birsey olmayacak diye yine kötü haberle dönüyorum ama isyan etmiyorum Rabbimden geliyor tabii ki benim kaderime yazılmışsa elbet gelir yoksa zaten kendini öldürsen de gelmez belki de bu benim imtihanim Allah büyüktür

Pihtilasma testi yaptırdin mi? Belki pıhtılaşma vardır, yada eşinin sperm değerlerinde sıkıntı var mi? Dna hasari olabilir.. Yada bağışıklık sistemiyle ilgili sıkıntılar olabilir..yada rahimde şekil bozukluğu..

X