senaaanur Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2017 518 173 35 14 Kasım 2021 Konu Sahibi senaaanur #41 Senaayy .!.: Gebeliğiniz devam etti mi Genişletmek için tıkla... Sonucsuz kalmasın uzun zaman sonra girdim evet maalesef o gebeliğimde de kalp durması sonucu kaybettim 10. Haftada..
Senaayy .!.: Gebeliğiniz devam etti mi Genişletmek için tıkla... Sonucsuz kalmasın uzun zaman sonra girdim evet maalesef o gebeliğimde de kalp durması sonucu kaybettim 10. Haftada..
A Ayka85 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2023 69 29 33 6 Aralık 2023 Konu Sahibi senaaanur #42 senaaanur .!.: Sonucsuz kalmasın uzun zaman sonra girdim evet maalesef o gebeliğimde de kalp durması sonucu kaybettim 10. Haftada.. Genişletmek için tıkla... siz yazdiginiz zaman 8 haftaydi o zaman doktora gitdiyinizse sorun yokdu dimi? 10 cu haftada nasil anladiniz ne belirtiler oldu?
senaaanur .!.: Sonucsuz kalmasın uzun zaman sonra girdim evet maalesef o gebeliğimde de kalp durması sonucu kaybettim 10. Haftada.. Genişletmek için tıkla... siz yazdiginiz zaman 8 haftaydi o zaman doktora gitdiyinizse sorun yokdu dimi? 10 cu haftada nasil anladiniz ne belirtiler oldu?