Bebegin kalbi durursa belirti

bugun kesin doktora gidicem.. sabahlari ac olsam bile midem bulanmiyor.. eskiden nasilsam yine ayniyim
goguslerimin de gerginligi tamamen kayboldu asla yatamazdim dokunamazdim su an yumusadi ikisi de...
evet karnimda da bosluk hissi var zaten basindan beri doluluk hissi hic olmadi zaten.. cok rahat oturup kalkiyorum asiri rahatim hem de sanki normal benmis gibi

Inşallah bir sorun yoktur,git mutlaka tabi icin rahatlasin.mutlaka buraya da yaz doktordan gelince.merak ederiz.

O kadar boş evhamlar yapıp kendinizi harap ediyorsunuz ki ...
Yazık size uykusuz geçen gecelerinize.
Tevekkül edin biliyorum çok zor ama ,şöyle düşünün bir önceki bebekleriniz sağlıklı olmadığı için yaşamadı çok ama çok şanslısınız.
Bazı anneler bebekleri sağlıksız olsa bile düşük yapamıyor ve böylelikle engelli bebeklere sahip oluyorlar.
Hayatları boyunca ağlayacakları bir yaşama giriyorlar.
İçinizi ferah tutun ve hayırlısını sağlıklısını isteyin.
O bebeğinizin yiyecek ekmeği varsa zaten siz karnınıza birini çıkarıp üzerinde hoplatsanız bile o bebek sizi terketmiyor.
Nitekim bunun örneklerini bizzat gördüm.
Kendini bebek düşsün diye merdivenden düşüren,barfiks çekerek düşmesi için dua eden tanıdıklarım var.
Şimdi çocukları okula gidiyor.
Yani demem o ki Rabbim yaşa derse yaşar,yaşa demezse ne yapsak boş...
Dua edin hayatınızın keyfini çıkarın,ayrıca bu kadar zamana gelmişsiniz kalbini duymuşsunuz hiç bir belirtiniz olmamış,bir sıkıntınız olmamış ohhhhh keyfini sürün .Zaten 9. haftadan sonra belirtilen azalıyor kafanız rahat olsun :)

Kızlar merhaba
Benimde hiç kaybım yok ama evhamlıyım.Bir sene sonunda olunca daha bir kıymetli geliyor.Allahım yıllarca bekleyenlere de nasip etsin.Kontrole doktorun dediği tarihlere göre değilde her hafta gidiyorum mutlaka yoksa içim rahat etmiyor.Ne bulantı ne kusma şiş olan göğüslerim bile 6.haftadan sonra indi.Kokulara karşı hassasım.Artık belirtilere çok takılmıyorum zamanla vucüt hamileliğe alışıyormuş.

Bende trombofili nedeniyle bebeğimi kaybettim bebegimin kalbi durduğu zaman benim ellerim falan sismisti ama ben kilo aliyorum sanmistim umarim saglikla alirsin kucagina Allah kimseye yasatmasin

Bende trombofili nedeniyle bebeğimi kaybettim bebegimin kalbi durduğu zaman benim ellerim falan sismisti ama ben kilo aliyorum sanmistim umarim saglikla alirsin kucagina Allah kimseye yasatmasin
Kızlar merhaba. Bende üst üste iki kere 14 haftalık bebeklerimi kaybetti . Her ikisinde de şiddetli bel ağrım ve kasık ağrım olduğu için kontrol günümden önce doktora gittiğimde öğrendim.

Ben ilk bebeğimi 14 haftalıkken kaybettiğimde belirtiler oldu ama ben anlamamıştım o zaman. Sonradan fark ettim. Hamileyken karnımda bir sertlik vardı ve bu sertlikten dolayı sandalyede otururken zorlanıyordum, karnımı sıkıştırmamam gerekiyordu; fakat 14. haftaya geldiğimde o sertlik kayboldu, rahat oturmaya başladım ve karnımda rahatsız edici hiçbir belirti yoktu; hatta arkadaşlarıma "ben hamileliğe alıştım artık çok rahatım" diyordum. Meğersem bebeğim ölmüş, tutunmayı bırakınca o sertlik kaybolmuş ve ben yürürken otururken rahat hareket ediyormuşum. Yani ben öyle düşünüyorum. Şimdi yine hamileyim ve manyak oluyorum bazen. Kaç kez sabahları "artık karnım sert değil, bebeğim öldü " diye ağladım. Allah kimseyi evladıyla sınamasın, "çok abartıyorsun" diyorlar eşim bile anlamıyor beni ama çok zor bir durum. Umarım Allah evlatlarımızı sapasağlam kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip eder.
Siz ne durumdasınız gebeliğiniz sağlıklı ilerliyor inşallah

Allah bu sıkıntıyı yaşamiş herkese hayirlisiyla evlatlarini kucagina almayi nasip etsin. Ben yaşamadim ama yaşasam ayni endiseleri duyardim. Ama her sey Allahtan ne kadar tedbir alsak da yaşamamiz gerekiyorsa yasiyoruz malesef. Olumlu dusunmeye calisin insallah hakkinizda hayirlisi olur

merhaba
ben su an 8 haftalik hamileyim. bebegimin kap atisini gordum ama yuregim agzimda yasiyorum nedeni de
daha once 11 haftalik bebegimim kalbi durdu.. ancak 1 gun once durmus ve ben de herhangi bi belirti anlamadim..
bebeginin kalbi karninda duran anneler nasil belirtiler yasadiniz? mesela beyaz akinti devam ettimi gebelik belirtileriniz devam etti mi? kimisi aniden kesildi diyor ve benim bu hamilelikte hic belirtim olmadi diyor nasil anlasilir tekrar yasamaktan o kadar korkuyorum ki...
Merhaba sonucunuzu yazmamissiniz merak ettim ? Bende şuan sizin gibi evham yapiyorumda merak ettim

çok şükür bir sıkıntı yok, sadece ayrıntılı ultrasonda kalbinde parlaklık görüldü ona üzüldüm biraz hala da geçmedi.
Merhabalar doğdu mu bebeğiniz bir sıkıntı yoktur inşallah benim de bebeğimin kalbinde parlaklık var çok korkuyorum fetal eko yaptırmışmıydınız acaba cevap verirseniz çok sevinirim

Erken gebelıklerde bunun bir belirtisi olmuyor canım Rabbıne emanet et kuzunu ve kötuyu cagırma ıcını ferah tut

X