canim bende senin gibi 11 haffalik kaybettim ve hic belirti yasamadim.. zaten hamilelikte de pek belirtim yoktumerhaba
ben su an 8 haftalik hamileyim. bebegimin kap atisini gordum ama yuregim agzimda yasiyorum nedeni de
daha once 11 haftalik bebegimim kalbi durdu.. ancak 1 gun once durmus ve ben de herhangi bi belirti anlamadim..
bebeginin kalbi karninda duran anneler nasil belirtiler yasadiniz? mesela beyaz akinti devam ettimi gebelik belirtileriniz devam etti mi? kimisi aniden kesildi diyor ve benim bu hamilelikte hic belirtim olmadi diyor nasil anlasilir tekrar yasamaktan o kadar korkuyorum ki...
yaaa .. canim insallah yarani desmis gibi olmamistir sorum.. cok gecmis olsun insallah bu bebegini saglikla hayirlisiyla kucagina alirsin.. ya beyaz akinti gebelikte iyi derler bende devam ediyor acaba bu saglikli oldugunu gosterir mi ki..BEN DE iki kez kalp durması ile kaybettim şuan 8haftalık hamileyim aynı stresi yaşıyoruzikisinde de hatırladığım bir durum yoktu
cok cok gecmis olsun size de.. benim de hamilelik belirtim hic yok.. gogus acisi vardo o da gecti 2 gundur..canim bende senin gibi 11 haffalik kaybettim ve hic belirti yasamadim.. zaten hamilelikte de pek belirtim yoktu
kacinci haftalarda kaybettiniz? kanama vs olmadi mi hic?BEN DE iki kez kalp durması ile kaybettim şuan 8haftalık hamileyim aynı stresi yaşıyoruzikisinde de hatırladığım bir durum yoktu
ay ben de ayniyim.... korkuyorum zatencok cok gecmis olsun size de.. benim de hamilelik belirtim hic yok.. gogus acisi vardo o da gecti 2 gundur..
aa siz de mi hamilesiniz? ne kadarlik tebrik ederimay ben de ayniyim.... korkuyorum zaten
tesekkur ederim :) benim de yeni henuz ama korkular mahvediyor..aa siz de mi hamilesiniz? ne kadarlik tebrik ederim
Ben ilk bebeğimi 14 haftalıkken kaybettiğimde belirtiler oldu ama ben anlamamıştım o zaman. Sonradan fark ettim. Hamileyken karnımda bir sertlik vardı ve bu sertlikten dolayı sandalyede otururken zorlanıyordum, karnımı sıkıştırmamam gerekiyordu; fakat 14. haftaya geldiğimde o sertlik kayboldu, rahat oturmaya başladım ve karnımda rahatsız edici hiçbir belirti yoktu; hatta arkadaşlarıma "ben hamileliğe alıştım artık çok rahatım" diyordum. Meğersem bebeğim ölmüş, tutunmayı bırakınca o sertlik kaybolmuş ve ben yürürken otururken rahat hareket ediyormuşum. Yani ben öyle düşünüyorum. Şimdi yine hamileyim ve manyak oluyorum bazen. Kaç kez sabahları "artık karnım sert değil, bebeğim öldü " diye ağladım. Allah kimseyi evladıyla sınamasın, "çok abartıyorsun" diyorlar eşim bile anlamıyor beni ama çok zor bir durum. Umarım Allah evlatlarımızı sapasağlam kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip eder.
okurken gozlerim doldu... kesinlikle yasayan anlar.. bide benim oncekinde kuzenimle ayni zaman hamile kalmistik o dogum yapti ama benim elim bombos.. kiskanmak degil asla o benim kardesim kanim canim sadece zamanlar ayni olunca yasasaydi simdi o da dogacakti diye dusunuyor insan... benim bu hamileligim cok farkli gidiyor sonu da hayir olsun insallah ne gaz.. ne siskinlik.. ne sertlik...
ne tiksinme... ne bulanti...
ne koku hassasiyeti...
Tek belirtim olan goguslerimdeki aci bile kayboldu bikac gundur
bi sonraki muayeneyi beklemesem mi acaba..
birde beyaz akinti gebelikte cogalir ya hani.. kimisi de akintim normale donmustu son zamanlarda ordan anladim diyor.. boyle mi olur akinti azaliyor mu acaba.. ah keske su ultrason cihazlarinin portatifleri olsa hemen tutup dinlesek tedirgin oluncaBen ilk bebeğimi 14 haftalıkken kaybettiğimde belirtiler oldu ama ben anlamamıştım o zaman. Sonradan fark ettim. Hamileyken karnımda bir sertlik vardı ve bu sertlikten dolayı sandalyede otururken zorlanıyordum, karnımı sıkıştırmamam gerekiyordu; fakat 14. haftaya geldiğimde o sertlik kayboldu, rahat oturmaya başladım ve karnımda rahatsız edici hiçbir belirti yoktu; hatta arkadaşlarıma "ben hamileliğe alıştım artık çok rahatım" diyordum. Meğersem bebeğim ölmüş, tutunmayı bırakınca o sertlik kaybolmuş ve ben yürürken otururken rahat hareket ediyormuşum. Yani ben öyle düşünüyorum. Şimdi yine hamileyim ve manyak oluyorum bazen. Kaç kez sabahları "artık karnım sert değil, bebeğim öldü " diye ağladım. Allah kimseyi evladıyla sınamasın, "çok abartıyorsun" diyorlar eşim bile anlamıyor beni ama çok zor bir durum. Umarım Allah evlatlarımızı sapasağlam kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip eder.
birde beyaz akinti gebelikte cogalir ya hani.. kimisi de akintim normale donmustu son zamanlarda ordan anladim diyor.. boyle mi olur akinti azaliyor mu acaba.. ah keske su ultrason cihazlarinin portatifleri olsa hemen tutup dinlesek tedirgin olunca
evet aslinda cok haklisin canim..Keşke:) Herkesi farklı etkiliyor gebelik, bende de beyaz akıntı çoğalması falan ya da ağrı ya da bir şeyleri canın çekmesi ya da tiksinme hiçbir şey olmamıştı. Sadece karnımda bir sertlik vardı. O yüzden aslında kimseyle kıyaslamamak gerekiyor. Korkma, ilk bebeğini kaybettiğin için psikolojik olarak etkileniyor da olabilirsin. Doktora gidip öğren en iyisi bu.
Bebek seninledir ve sağlıklıdır ama için rahat etsin bi git gör. Benimde kaybım yok ama ben bile tedirgin oluyorum. Bir saat midem bulanmasa ne oluyor diyorum. Anlıyorum o yüzden. Bak bakalım senin bıcır ne durumda :)bugun kesin doktora gidicem.. sabahlari ac olsam bile midem bulanmiyor.. eskiden nasilsam yine ayniyim
goguslerimin de gerginligi tamamen kayboldu asla yatamazdim dokunamazdim su an yumusadi ikisi de...
evet karnimda da bosluk hissi var zaten basindan beri doluluk hissi hic olmadi zaten.. cok rahat oturup kalkiyorum asiri rahatim hem de sanki normal benmis gibi