Bebegin anne karninda kalbi durmasi

2 kürtaj oldum.3.gebeliğim allah izin verirseiki kürtajdan sonra da 2ay korunmanın hemen ardından hamile kaldım.öyle bir durum varsa hiç endişe etmeyin hemen oluveriyor allahın izniyle.düşüğün bacağı içerde kalır derler eskiler:)
canim benim ya mutluluguni buradan hissedebiliyorum resmen :) Allah daim etsin :)

canim benim ya mutluluguni buradan hissedebiliyorum resmen :) Allah daim etsin :)
Amin canım hepimizinkini inşallah:)bu sefer stressiz yaşamaya çalışıyorum.geçen sefer çok stres yaptım ve soktorum stres herşeyin başı dedi.ne kadar midem taş olsa da ağrısa da bulansa da halsizlikten kafamı kaldıramasam da çok güzel inşallah sağ salim tamamlarız hepimiz

Bende de pek belirti yok kızlar.mesela bulantı yaşamıyorum gerçi öncekilerde de yoktu.belim ağrıyo kasığım ağrıyo sağ taraf hep belimin de sağı.ilk zamanlar adet olcam sanıyordım öyle belirtiler vardı o da kalmadı.göğüslerim bi şişiyo bi iniyo bigün acıyo diğer gün acımıyor myle değişik yani.
bak simdi nasil da degismis :) belirtiler iyice gostermis kendini

bak simdi nasil da degismis :) belirtiler iyice gostermis kendini
Aynen o adet olacakmış gibi değişik ağrılar kalmadı farklılaştı halsizim midem bulanıyo uykum var hep göğüsleriö yine acımaya başladı bi değişik ama yine de çok güzel minik bir kalbin attığını bilmek

Aynen o adet olacakmış gibi değişik ağrılar kalmadı farklılaştı halsizim midem bulanıyo uykum var hep göğüsleriö yine acımaya başladı bi değişik ama yine de çok güzel minik bir kalbin attığını bilmek
uyku hali bende de var goguslerde de ozellikle sabah kalkinca degisik bi sizi oluyor

Günaydın kızlar dün hastaneye gitcektim ya gittim doktor ultrasonla bakti bebeğimi göremedi yikildim resmen başka ultrasona gönderdi oda yarına randevu verdi ben tabi ağlamaktan napcagma şaşırdım snra annemle özel hstanye gittim doktra ağlamaktan anlatamadım bebeğimi göremediler dedim sadce oda hemen ultrasona aldı küçük oldgu için belki gorememislerdr dedi alttan baktı çok şükür bebegi m benimleydi bende gördüm kalp atislarida başlamış ama küçük olduğu için dinletmek istmedi

Günaydın kızlar dün hastaneye gitcektim ya gittim doktor ultrasonla bakti bebeğimi göremedi yikildim resmen başka ultrasona gönderdi oda yarına randevu verdi ben tabi ağlamaktan napcagma şaşırdım snra annemle özel hstanye gittim doktra ağlamaktan anlatamadım bebeğimi göremediler dedim sadce oda hemen ultrasona aldı küçük oldgu için belki gorememislerdr dedi alttan baktı çok şükür bebegi m benimleydi bende gördüm kalp atislarida başlamış ama küçük olduğu için dinletmek istmedi
yaa canim benimm bu mutlu haberi bizimle deger verip hemen paylastigin icin oncelikle cok tesekkurler :) inan ne kadar mutlu oldum anlatamam :KK66: bosu bosuna aglatmislar seni ama sonu guzel olmus cok

yaa canim benimm bu mutlu haberi bizimle deger verip hemen paylastigin icin oncelikle cok tesekkurler :) inan ne kadar mutlu oldum anlatamam :KK66: bosu bosuna aglatmislar seni ama sonu guzel olmus cok
Çok sağol cnm valla korktuğum başıma gelmedi çok şükür inşallah sonuna kadr iyi gider. Sen naslsn

Gözünaydın canım inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu :anne:

ahh ben de o da yok... sevineyim mi napayim bilemedim.. sabah bilerek kendimi ac biraktim deneme amacli sonra sikildim yedim artik :KK43:

X