- 31 Ekim 2024
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi Gizem Abbaszade
Merhaba bebeğim 2 buçuk aylık ve kafasında önden bakınca sağ tepe taraf daha şişkin bu konu hakkında bilgisi olan var mı doktora götüreceğim ama tecrübesi olan varsa bilgi rica ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canımO dönemlerde olur kuzum. Döndüre döndüre yatır. Her yöne yatsın yani. Geçer. Benim kızın da kafasının bir kısmı çukur gibiydi. Geçti
Rica ederiiimÇok teşekkür ederim canım
Kaçıncı ayda geçti acaba oğlum 3.5 aylık kafasında eğrilik var dediğiniz gibi yapıyorum ne zaman düzelirO dönemlerde olur kuzum. Döndüre döndüre yatır. Her yöne yatsın yani. Geçer. Benim kızın da kafasının bir kısmı çukur gibiydi. Geçti
Duruyor mu bebeğiniz kask içinde ben ondan da şüpheliyim bir de pahalı bi tedaviymiş duyduğum kadarıylaMerhaba, benim bebeğimin kafasının arkası düzleşmişti 10 haftalıkken farkettim. Döndürmeye çalıştım ama o hep istediği yöne döndü ama doktorlar hep geçeceğini söyledi yan yatırma işte düz kafa yastığı vs. Hareketleri artınca yüzüstü daha çok duruyorlar oturuyorlar vs. Ama ben dayanamadım 5 aylıkken kask tedavisine başladım. Bakalım henüz 1 ay oldu
Kuzum bebek hareketlenince geçmişti sanırım ya. Gunun coğunu yuzustu geciriyordu çünkü 5-6 aylık falandı sanırım… hep yattıkları dönem değildi geçmesi yani. Doktor da demişti çünkü tummy time etkinliklerinin çok faydası olmuş. Hem boyun kaslarını güçlenmiş, hem de yatmadığından kafası düzelmiş diye… fırsat buldukça yüz üstü bırakıyordum yani ama biraz daha büyüktü sanırım. Ben tummy time doğduğundan beri yapıyordum ama o zamanlar süre olarak iyice uzatabildiğim, uyanıklık zamanlarının biraz daha uzadığı zamanlardı o yüzden 5-6 aylıkken diye düşünüyorum. Ama tam da hatırlamıyorum açıkçasıKaçıncı ayda geçti acaba oğlum 3.5 aylık kafasında eğrilik var dediğiniz gibi yapıyorum ne zaman düzelir
Teşekkür ederimKuzum bebek hareketlenince geçmişti sanırım ya. Gunun coğunu yuzustu geciriyordu çünkü 5-6 aylık falandı sanırım… hep yattıkları dönem değildi geçmesi yani. Doktor da demişti çünkü tummy time etkinliklerinin çok faydası olmuş. Hem boyun kaslarını güçlenmiş, hem de yatmadığından kafası düzelmiş diye… fırsat buldukça yüz üstü bırakıyordum yani ama biraz daha büyüktü sanırım. Ben tummy time doğduğundan beri yapıyordum ama o zamanlar süre olarak iyice uzatabildiğim, uyanıklık zamanlarının biraz daha uzadığı zamanlardı o yüzden 5-6 aylıkken diye düşünüyorum. Ama tam da hatırlamıyorum açıkçası
Rica ederiim. Coğu bebekte olur zamanla düzelir ama. Sıkma canını. Düzelir onun da inşallah tez zamandaTeşekkür ederim
İnşallahRica ederiim. Coğu bebekte olur zamanla düzelir ama. Sıkma canını. Düzelir onun da inşallah tez zamanda
Zaten en başta 2 saat takıp 1 saat ara gibi gibi başlanıyor başta biraz eli gitti falan ama şimdi alıştı ben yurtdışında yaşıyorum Türkiye’deki fiyatlara pek hakim değilim ancak burada da biraz pahalı bir tedavi ne yazık kiDuruyor mu bebeğiniz kask içinde ben ondan da şüpheliyim bir de pahalı bi tedaviymiş duyduğum kadarıyla