bebeğin kafası

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
karkadaşlar bebeğim 39 gunluk surekli sağa yatıyor.
sağa çevirince kafasını tam koyuyor ama sola çevirinde asla tamamen kafasını yere yapıştırmıyor.
sola çevirmeye bile zorlanıyoruz serbest bırakırsak hemen kafa sağa gidiyor.
ne yapabilirim kafası yamuk olurmu lutfen yardımcı olun.

size tavsiyem bebeğinizi emzirirkende,yatırırkende sürekli dönüşümü yatırmanız,

yüzüstü,sırtüstü,sağ,sol şeklinde,kafa şekli gayet orantılı olur

ve lütfen sırtüstü ve yüzüstü yatışlarda lütfen bebeğinizi yanlız bırakmayın gözünüz hep üstünde olsun..

sagına kafasına yakın bişekilde yastık daya bebek başını saga cevirmeye kalksa yastıkdan dolayı yapamycak .
not:ilk önce doktora görür belki bi sorunu vardır agrı sızı fln gbi .eger yoksa ki inşşallah olmaz alışkanlık yapmış bebek sen sürekli ugraş dengeli yatır hem saga hem sola sırtüstü yüzüstü fln

Son düzenleme:
Asla aynı yöne yatırma bebeğini..........Biz kızımı hep yüzü bize dönük olsun diye hep aynı yöne yatırmıştık ve o da aynı senin bebeğin gibi alışmıştı hatta kafası yamuklaştı bile........
Kız çocuğu olduğu için saçları uzayınca belli olmadı tabi ama sen yine de asla tek yöne yatırma....

Benim oğlumda hep sol tarafına yatardı ama çok zor olsa da şimdi alıştırdım. Bebekelr çok inatçı olurlar sizde inatlaşın. Her uykusunda farklı yöne çevirin zamanla alışacaktır.

Bebeğinizi hayırlı günlerle büyütmeniz dileği ile....

Doktora götürmediniz mi? Eğer götürdüyseniz arkadaşlarımın dediği gibi aynı tarafa yatırmayın hep...
Allah hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin :)

şimdi hep solamı yatırayım yoksa bigün sağ bigün solmu

benim kızımda hep sola yatmaya alışmıştı dolayısıyla kafa yamuktu :) şimdi bir sağa bir sola yatırıyorum. yan yatırdığın zaman başının arka tarafına yada sırtına gelecek şekilde destek yap. ben kundağını dürüp koyuyorum sırtına. o zaman dönmüyor yattığı gibi kalıyor kafasıda baya düzeldi tavsiye ederim canım. hayırlı günlerde büyüt inşallah bebeğini

yatarken size olan yonunu degi$tirin
yani ayak ucu tarafina yatsin be$ikde
buyuk ihtimalle size donmek için kafasini çeviriyor , kafasi ters gelirse sola çevirecekdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…