• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğin kafa şekillenmesi hakkında...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

burcuuu

O 62 kg geri gelecek :)
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
6.173
57
163
Merhabalar 5 aylık bir oğlum var, size bişi danışıcam, dr bana oğlumu yan yatırmamı söylüyor bi sağa bi sola, kafa şeklinde bi bozukluk yok diyor, anneannem ve bikaç tanıdıkta çocuğun kafasının arkası geriye doğru uzun kalır diyor sırt üstü yatırmamı söylüyor , dikkat ettim banada geriye doğru biraz uzun gibi geldi, aklım karıştı , sizin çocukların kafalarının arkası düzmü bombelimi kağanın biraz bombeli uzun gibi geldi bana,emzirme odasında bi bayanla tanıştım o da bana sezaryenle doğan çocukların kafaları yuvarlak olur geriye doğru dedi aklım iyice karıştı, neyse kızlar fikirlerinizi bekliyrum bide bu kafa şekillenmesinin kaçıncı aya kadr olduğunu biliyormusunuza.s.a.s.

benim oğlan 1aylık aynı senin bebek gibi sağa sola yatırmaktan mı bilmiyorum kafası geriye doğru uzun biraz ben boğulmasından korktuğum için düz yatıramıyorum sanırım zamanla geçer

Merhabalar 5 aylık bir oğlum var, size bişi danışıcam, dr bana oğlumu yan yatırmamı söylüyor bi sağa bi sola, kafa şeklinde bi bozukluk yok diyor, anneannem ve bikaç tanıdıkta çocuğun kafasının arkası geriye doğru uzun kalır diyor sırt üstü yatırmamı söylüyor , dikkat ettim banada geriye doğru biraz uzun gibi geldi, aklım karıştı , sizin çocukların kafalarının arkası düzmü bombelimi kağanın biraz bombeli uzun gibi geldi bana,emzirme odasında bi bayanla tanıştım o da bana sezaryenle doğan çocukların kafaları yuvarlak olur geriye doğru dedi aklım iyice karıştı, neyse kızlar fikirlerinizi bekliyrum bide bu kafa şekillenmesinin kaçıncı aya kadr olduğunu biliyormusunuza.s.a.s.

banada sağdan soldan öyle söylediler sezeryan yaptığın için kafası arkaya doğru gidiyor dediler.bebeği sağa sola arkaya doğru yatırmak gerekirki kafası bir tarafa doğru yamulmasın bence sırtüstü yatırdığın kadar yana doğruda yatır.benim bebek 7 aylık kafasıda gayet güzel kimsenin dediğinede kulak asma sırtüstü sen 10 dakika bir yat bakalım düzenli nefes alabiliyormusun onun için bebeğe fazla eziyet edip hep sırtüstü yatırma onu, yan yatır arada bir yüzüstüde yatır

Back