- Konu Sahibi BeyazLilyum
-
ya arkadaşlar bebeklerinizin hareketleri dışarıdan kaçıncı haftadan itibaren belli olmaya başladıı,, 33. haftamı bitiriyorum ama benim kızımın hareketleri hala dışarıdan belli değil... bu normal miii?
ben öyle hamileller gördüm ki, karnının içinde bebeği top gibi bir oraya bir buraya kayıyor oysa benimki hiiçç, karnımın sağ köşesinde gebeliğimin başından beri hiiç yer değiştirmedi, hareketleri zayıf pıt pıt şeklinde, neden?
rehavet bana hamişlik günlerimi hatırlattın ya, ne heyecanlı günlerdi:CüvCüv: bebişini sağ salim kucağına alırsn inşallah:ecrin_bebek:
soruna gelince ben kesinlikle paralel olduğunu düşünüyorum.benim bebiş gündüzleri sakin olurdu, geceleri ben yatağa yattım mı başlardı tepinmeye gümbür gümbür:bbo:
bu huyu devam ediyoo:çok üzgünüm: ha bi de ultrasonda hep eli ağzındaydı drumuz çok gülerdi kızıma, inanır mısın doğduğundan beri şapur şupur elini emiyo, emziği atıyo elini alıyo ağzınaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
canım çok güzel bi konu olmuş..
benim doktoruma da ben geceleri çok hareketli gündüzleri sessiz demiştim.bana demişti ki seni korkutmak gibi olmasın ama bu şekilde olan bebeklerin %80i doğduktan sonrada aynı şeylere devam ediyor dedi..
neyse sağlıklı olsunlarda gerisi hiç mühim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?