• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğin hamilelikteki hareketleriyle doğum sonrası hareketleri paralelmi?????

benim bebeğim hamileyken çok hareketsizdi..bi tekme atsa diye gözüne bakıyodum diyebilirim yanii ama doğduğu andan itibaren eller ayaklar kıpır kıpırdı hala da öyle bi saniye yerinde durmak nedir bilmiyorr çok hareketlii..

bende parelel oldu,oğlumun hareketlerini hissetmeye başladığım günden beri el ayak hiç durmadı, her gün tekmelendim :) doğduğu günden beri de hareketliliğe devam ediyoruz,bide babası karnımda oğlunu çok seviyordu şu anda da babasına yapmadığı şaklabanlık yok bana karşı biraz ciddi :) oğlum 5 aylık ama babayla oynamaya bayılıyor,anne karnında sevildiğini hissediyor bebişler, mutlu bir hamileliğim oldu oğlum da mutlu,güleç bir bebek :)

ya arkadaşlar bebeklerinizin hareketleri dışarıdan kaçıncı haftadan itibaren belli olmaya başladıı,, 33. haftamı bitiriyorum ama benim kızımın hareketleri hala dışarıdan belli değil... bu normal miii?

ben öyle hamileller gördüm ki, karnının içinde bebeği top gibi bir oraya bir buraya kayıyor oysa benimki hiiçç, karnımın sağ köşesinde gebeliğimin başından beri hiiç yer değiştirmedi, hareketleri zayıf pıt pıt şeklinde, neden?

aybüke cim benim 23. haftada belli olmaya başladı iyiden iyiye..şimdi ayaklarını ağzımdan çıkaracak diyorum..karşıdan babası görüyor hep..lömbr lömbür maşallahı var..çok fazla hareket etmeyi sevmeyen bir bebek olabilir.benimki fazla durmadığı için çok oynuyor göbeğim...bişeyi yoktur canım sıkma canını

bende yeni doğum yaptım.benimde oğlum hamileyken gündüz oynamaz gece oynardı belli bi saateen sonra.doğduktan sonrada aynene gündüz uyuyo gece başlıyo...hemde aynı satte.

benim kızım da çok hareketliydi kaburgalarım acıyodu resmen.şimdi de aynı eli ayağı hiç durmuyo.çenesi de bol maşallah.kızım 4.5 aylık

benim kızımda karnımdayken pek hareketli değildi doğdu çook uslu maşallah evde bebek varmı yokmu belli değil maşallah demeyi unutmayın kızlar oğlumda karnımdayken çok hareketliydi 4.5 yaşında hala hareketli geceleri uyumuyo hep mızmız ağlıyo oğlumdan hala çekiyorum

ya arkadaşlar bebeklerinizin hareketleri dışarıdan kaçıncı haftadan itibaren belli olmaya başladıı,, 33. haftamı bitiriyorum ama benim kızımın hareketleri hala dışarıdan belli değil... bu normal miii?

ben öyle hamileller gördüm ki, karnının içinde bebeği top gibi bir oraya bir buraya kayıyor oysa benimki hiiçç, karnımın sağ köşesinde gebeliğimin başından beri hiiç yer değiştirmedi, hareketleri zayıf pıt pıt şeklinde, neden?

canım takma kafana oğlum çok hareketliydi karnım şekil değiştiriyodu 7. aydan sonra
ama kızımda hep aynı hareketleri bekledim elleyince hissediyodum hareketlerini dışarda belli olmuyodu arada bir tek bi tarafa yumuluyodu top gibi oluyodu okadar korkmana gerek yok cnm böle devam ederse uslu bebek olur inşallah

yaramaz bir kız beni bekliyor anlaşılan...aman o sağlıkla gelsinde....
ballım maşallah dedim bu arada...
ben çok usluymuşum bebekken,çocukken....beşiğe koyarmış uyurmuşum..hiç ortalığı karıştırmamışım evde çocuk varmı yoku belli değildi diyor babam....hiç çektirmemişim..aynı şeyi ben göremeyeceğim galibaa

rehavet bana hamişlik günlerimi hatırlattın ya, ne heyecanlı günlerdi:CüvCüv: bebişini sağ salim kucağına alırsn inşallah:ecrin_bebek:
soruna gelince ben kesinlikle paralel olduğunu düşünüyorum.benim bebiş gündüzleri sakin olurdu, geceleri ben yatağa yattım mı başlardı tepinmeye gümbür gümbür:bbo:
bu huyu devam ediyoo:çok üzgünüm: ha bi de ultrasonda hep eli ağzındaydı drumuz çok gülerdi kızıma, inanır mısın doğduğundan beri şapur şupur elini emiyo, emziği atıyo elini alıyo ağzınaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

hamileyken bebeğim çok hareketliydi..özellikle geceleri bi saniye durmazdı..şimdi 1 yaşında halen aynı..asla yerinde oturmaz..zorla oturturum bu seferde elektrik çarpmış gibi oturduğu yerde ayağını poposunu sallar..uykuda bile hareketlidir...

rehavet bana hamişlik günlerimi hatırlattın ya, ne heyecanlı günlerdi:CüvCüv: bebişini sağ salim kucağına alırsn inşallah:ecrin_bebek:
soruna gelince ben kesinlikle paralel olduğunu düşünüyorum.benim bebiş gündüzleri sakin olurdu, geceleri ben yatağa yattım mı başlardı tepinmeye gümbür gümbür:bbo:
bu huyu devam ediyoo:çok üzgünüm: ha bi de ultrasonda hep eli ağzındaydı drumuz çok gülerdi kızıma, inanır mısın doğduğundan beri şapur şupur elini emiyo, emziği atıyo elini alıyo ağzınaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

oyyyy yerim ben onu yaaaa:ecrin_bebek: çok seviyorum bebeklerin ellerini parmaklarını şap şup emmesini...Allah bağışlasın...valla artık zaman geçmiyor,geçmek bilmiyor sanki:1no2: çok merak ediyorum hanfendiyi...

canım çok güzel bi konu olmuş..
benim doktoruma da ben geceleri çok hareketli gündüzleri sessiz demiştim.bana demişti ki seni korkutmak gibi olmasın ama bu şekilde olan bebeklerin %80i doğduktan sonrada aynı şeylere devam ediyor dedi..
neyse sağlıklı olsunlarda gerisi hiç mühim değil:nazar:

ayyy ne diyorsun,benim kızımda gündüz uyuyor,geceleri parende atıyor karnımda,desene yandık....ayy bi gelsin de yesin onu annesi ne yapalım gülü seven dikenine katlanıcak artık,az kaldı 2 gün sonra kavuşuyoruz birbirimize inşallah,allah hepimizin bebişlerine sağlık versin....:nazar:

Benim büyük oğlum karnımda sakindi doğduktan sonrada sakin bir bebekti ta ki 1 yaşına kadar o zamandan beri durulmadı şu an 7 yaşınsa. Küçük oğlum ise karnımda çok hareketliydi özellikle geceleri doğuncada sakindi ama geceleri biraz uykuda problem çıkarıyor şimdi nerdeyse 1 yaşında bakalım bizi nasıl günler bekliyor ama nasıl olsa geçecek Allah sağlık versin sıkıntımız hareketli olmaları olsun.

Back