Çocuk Hastalıkları bebeğin gözünü şaşı yapması

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ADAY

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
1.565
295
363
Sinop
selam kızlar 2 aylık bebeğim gözlerini şaşı yapıyor bikaç saniye öyle kalıyor genelde burnuna yada dudaklarına bakmaya çalışıyor sık sık yapmaya başladı normalmi sizce zararı olurmu acaba

ilk ayda normal ama sonrası zararlı doktora gidin hemen

oncelikle Allah anali babali buyutsun.
benim kizim da 2 aylik ve o da gozlerini sasi yapiyor. yeni yeni renkli gormeye baslamasina ve tam olarak odaklanamamasina yormustuk biz de. ozellikle gidip doktoruna da sormadik. senin dedigin gibi birkac saniye suruyor, surekli bakmiyor.

yerim ben onların şaşı gözleriniine tatlı olurlar öyle.3 çocuk anası olarak korkmanıza gerek yok diyorum ben.ama çok rahatsız oluyorsanız doktorunuza sorun.ben oğlumu götürdüğümde daha büyüktü ve hiçbişeyi yok dedi doktor.şimdi 5 yaşına girecek gayet normal

benım bebegım de oyle yapıyordu dıkkatını dagıtmak ıcın burnuna pıt pıt yapıyordum parmagımla.yanı dalmasını engellıyordum burnuna dokunup o zaman duzelıyordu.benım kız bır ara parmaklarını ıncelemkten sası olacaktı nerdeyse o hallerı cok komık oluyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…