- 7 Mart 2019
- 2.972
- 1.470
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Gelişimi durmuş mudur acaba yoksa gelişir mi hala beslenmeyle mi alakalı dedim değildir dedi beslenmeme dikkat etsem de gelişmez mi acaba böyle kalır mıKars eski kaşarı tüketin
Benim bebeğimde 2 hafta geriden geliyordu kısa ve zayıf doğdu ama şimdi 10 yaşında kızım Allahım uzun ömür versin yine zayıf ama bir sorunumuz yok.Gelişimi durmuş mudur acaba yoksa gelişir mi hala beslenmeyle mi alakalı dedim değildir dedi beslenmeme dikkat etsem de gelişmez mi acaba böyle kalır mı
Allah bağışlasın Haftaya yine aynı çıkarsa perinatolojiye yönlendiririz dedi genetik bi hastalık falan mı var diye o yüzden biraz keyfim kaçtı inşallah bişey yoktur sağlıklı olsun da zayıflık önemli değil. 2500 kg şuan boyu uzamıyor organ gelişimini bilmiyorum nasılBenim bebeğimde 2 hafta geriden geliyordu kısa ve zayıf doğdu ama şimdi 10 yaşında kızım Allahım uzun ömür versin yine zayıf ama bir sorunumuz yok.
Benim 2 hafta geriden geldiğini ben çok sonra ultrason resimlerinden öğrendim doktorum önemli görmediği için söylememiş yani olabiliyor demekki 2.760 doğdu 47 cm di. Organlarıyla ilgili gelişim sorunu yoktu çok şükür. Sizde stres yapmayın doğuma az kalmış sorunsuz bir şekilde dünyaya gelir inşallah Allah yardımcınız olsun.Allah bağışlasın Haftaya yine aynı çıkarsa perinatolojiye yönlendiririz dedi genetik bi hastalık falan mı var diye o yüzden biraz keyfim kaçtı inşallah bişey yoktur sağlıklı olsun da zayıflık önemli değil. 2500 kg şuan boyu uzamıyor organ gelişimini bilmiyorum nasıl
Kaç haftalık doğum yaptınız siz bu aya kadar hep haftasıyla uyumlu diyordu hatta kilosu bi tık önde gidiyordu bu ay böyle olmuş 35 haftalık 42 cm 2500 kgBenim 2 hafta geriden geldiğini ben çok sonra ultrason resimlerinden öğrendim doktorum önemli görmediği için söylememiş yani olabiliyor demekki 2.760 doğdu 47 cm di. Organlarıyla ilgili gelişim sorunu yoktu çok şükür. Sizde stres yapmayın doğuma az kalmış sorunsuz bir şekilde dünyaya gelir inşallah Allah yardımcınız olsun.
Ben 1 hafta erken doğum yaptım benim uzun bir süre geriden geldiKaç haftalık doğum yaptınız siz bu aya kadar hep haftasıyla uyumlu diyordu hatta kilosu bi tık önde gidiyordu bu ay böyle olmuş 35 haftalık 42 cm 2500 kg
Anladım teşekkür ederim genetik bi rahatsızlık olsa detaylı ultrasonda çıkar mıydı sizceBen 1 hafta erken doğum yaptım benim uzun bir süre geriden geldi
Benim bu aya kadar hep haftasıyla uyumluydu bu ay durmuş gelişimi. Beslenmeyle mi alakalı dedim değildir dedi hastalık ya da genetik bi rahatsızlık yoktur umarım sağlıklı olsun da zayıflık önemli değilKaşar peyniri
Ceviz
Yumurta
Bebe hep küçüktü karnımda. Nitekim minicik doğdu. Ben sadece bunlarla beslendim desem yalan olmaz. Çok faydasını gördüğüme inanıyorum.
Bildiğim kadarıyla organlar ve uzuvlarla ilgili olan sorunlar çıkıyor. Detaylı ultrason yapıldımı sizeAnladım teşekkür ederim genetik bi rahatsızlık olsa detaylı ultrasonda çıkar mıydı sizce
Evet yapıldı hersey normaldi olumsuz bişey söylemediBildiğim kadarıyla organlar ve uzuvlarla ilgili olan sorunlar çıkıyor. Detaylı ultrason yapıldımı size
Beslenmeniz nasıl benim pek bilgim yoktu o zamanlar çok hamur işi yerdim protein ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş birde böyle beslenin belki etkisi olur.Evet yapıldı hersey normaldi olumsuz bişey söylemedi
Tamam teşekkür ederimBeslenmeniz nasıl benim pek bilgim yoktu o zamanlar çok hamur işi yerdim protein ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş birde böyle beslenin belki etkisi olur.
Rica ederim durumunuzla ilgili bir gelişme olursa banada yazın herşey gönlünüzce olur inşallahTamam teşekkür ederim
Sağlıklıdır Allah’ımın izniyle inşallah.Benim bu aya kadar hep haftasıyla uyumluydu bu ay durmuş gelişimi. Beslenmeyle mi alakalı dedim değildir dedi hastalık ya da genetik bi rahatsızlık yoktur umarım sağlıklı olsun da zayıflık önemli değil
Tamam teşekkür ederimRica ederim durumunuzla ilgili bir gelişme olursa banada yazın herşey gönlünüzce olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?