BEBEGİN DOGUM ANII :)ya kızlar bunu sizin icin koyyorum:)umarm korkp kızmassnzVİDEO:)

P

p3ri

Ziyaretçi
o kadar güzel birşeyki onun dünyaya gelmesi işte o anlardan birtanesii:):asigim::1rolleyes:

umarım korkmazsınızz!! lütfen korkuyosanız seyretmeyiiinn:uhm:benneyaptımkifisfisfisUYARDIM SİZİİİİ

ah yerim ben o çirkin buruşuk şeyiii... çok tatlı ya... Allah herkeze nasip etsin inşallah, bu dünyada aşktanda, paradan da daha değerli bir şey varsa işte budur. Annelik hiçbir şeye benzemez, çekilen acı ne olursa olsun, o minicik ağzıyla cuk cuk karnını doyururken kokusunu hissetmeniz... Çiyak çiyak ağlarken sizin kokunuzla susması... Allah' ın bize verdiği bir mucize bu.. sadece biz kadınlara verdiği mucize...

:asigim::asigim::asigim:ewte yaa cok talıı insan korkuyor dourmak istemioo aaaaama onu kucagına alıp kokusunu içine cektigindee anlıyorr:):asigim::eek:Şenizmesela ben suanda korkuyorum büyüyünce cokcuk yapmak istemiorum:KK43:ama ilerde odaa olacakkŞeniz

çok güzel bir duygu ben bunları yaşadım ve inanaılmaz güzel bebeğini eline alınca acılarını unutuyorsun allah herkese nasip etsin

ya çok korkunç gözüküyo daha önce de izlemiştim ama Allah sabrını veriyodur tabi anne olmak çok güzel bi duygu olsa gerek..Zamanı gelince Rabbim bize de yaşatsın inşallah

bu anı yaşamak dünyalara değer, allahım nolur tüm hamilelere bu kadar kolay normal bir doğum nasip et kurban olduğum allahım

ben hamileyken izlemiştim bunu muhteşem bişey saol

Ay nası bişey bu ya allah herkeze nasip etsin

Allah herkeze böyle kolay doğum nasip etsin.insan izlerken korkuyor ama allahım sabrını veriyodur eminim buna.onu ilk kucağa almak nasıl bir duygudur acaba,muhteşem olsa gerek...

Bu filmi tv de ilk seyrettiğimde hadi ya bu kadar kolay mı oluyo dedim. Kadın bağırıp çağırmadan çıkarıyo bebeği. Ama hepsi bu kadar güzel değil daha kötülerini seyrettim

X