Gebeliğe Hazırlık Bebeğin cinsiyetini belirleme yöntemlerini yazar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
7 ay önce dogum yaptiniz
Hemde sezeryanla
Hayatinizla kumar oynamayin yazik gunah caniniza
Tam ilgi gosterecegiz zaman ikinciyo yapip kizinin hayatindan calmayin

Gercekten mi bunu ilkkez duyuyorum.benimde oglum var ikinciyi hrnuz dusunmuyorum ama kiz evladim olsa diye icimden geciyor tabiki once hayirlisi ama bi kizim olsa diye ic geciriyorum

Bunun bilimsel bir açıklaması var mı cidden?
Ben inanmıyorum açıkçası.
Cinsiyeti erkeğin spermi belirler, y kromozomu yoksa ne yapsanız faydasiz

Anne sütü almıyor mu bebeğiniz? Nasıl hemen ikinci hamileliği istiyorsunuz

sezeryandan sonraki hamilelik kişinin bünyesine bağlı,
doktorlar 2 yıl ortalama diye öneriyorlar,
benimkiler arası tam 3 yaş, 2. hamileliğim çok zor geçti fiziksel olarak.
bir başka arkadaşım ise 1,5 yıl arayla doğum yaptı, çok güzel hamilelik geçirdi.
doktora danışmakta yarar var bence.

cinsiyet için önerilenlerden tutan görmedik bugüne kadar,
çin takvimi çoğu kişide tutuyor gibi geliyor bana ama istisnalar da var hep.

Nasibinde hangisi varsa o olur ya inanıyo musunuz böyle hurafelere şunu ye erkek bunu ye kız

Yazik su anki bebeginize...7 aylik henüz..hem ailevi sornlarinizda varmiş..erkek bebek olunca ailevi sorunlar düzelecekmi ..

2 erkek bebeğim var, araları 14 ay ama normal Doğum yaptım.
Aynı benim gibi arkadaşım var iki doğumu da benden birkaç hafta önce oldu ve ikisi de sezeryan ve bir sorun olmadı.
Asla önermiyorum 3 yaşından önce düşünmeyin.
Gücünüz yetmiyor büyük bebeğe hem hamileyken hem de sonrasında ve anneye hasret kalıyor.
Ha erkek meselesine gelince ben daha nasıl hamile kaldığımı anlayamadığımdan bir yöntem söyleyemeyeceğim.
Tek bildiğim kız çocuk delisiyim, herhalde bundan 2 tane yaramaz mı yaramaz oğlum var.

Erken hem de cok erken daha ilk bebegini buyutmeden tecrube etmeden acelen ne bir yasindan sonra onlar kipir kipir oluyor ilgi sevgi oyun istiyorlar surekli. ikibucuk yasindaki kizim bile anne kucakta gotur diyor hangi birine yetcen.anne sevgisi sefkati bir omur boyu kisinin karakterini etkileyen cok onemli bir duygu ikisine de yetisecegim derken hicbirine yetisemeyeceksin esinin daha da sinirleri gerilecek cocuklara tahammulu azalacak sana ya da cocuklara yansicak.esinden emin ol cocugunu uc yasina bir getir bi.

Ama bilmek istiyorsan tek bir tez tutabiliyor gerisi hepsi hurafe palavra...yumurta catlams gününe denk gelmeli ilişki....yani adet döngünüz mesela 28 gün iste ortslama regl den ittibaren 14.15 ci gün ilişki günü oldugunds erkek bebek olma ihtimali biraz daha yüksek...bununda % 100 garantisi yok tabi...yumurta catlama oldugunda kasiklarda agri oluyor genelde...

İlk İki yıl anne sütü dünya sağlık örgütünün dahi salıkladığı bir uygulama.
Bu süreç bir tamamlansın, ilk bebeğinizin bezden ayrılması gibi size yoracak süreçler de tamamlansın , sonra ikincisini düşünün bence
Hayırlısı olsun . Sağlıklı olsun .

Siz yinede 2. Bebek icin düsünün...ben 42 yasinda bir bayanim bu hayat bana cok şey ögretti...eyer zamani geriye cevirebilsem ve şu anki aklim olsa deyil 1 bebek...babaligi haketmeyen birine 2. Ci cocuk dahi yapmazdim..heleki bana saygisiz davraniyorsa siddet uyguluyorsa ilk anda kapiyi gösterirdim...baba olacak erkek ilk önce kendini ispatlamali her yönüyle...ondan sonra birakin 2.ci yi .ilk bebek düsünülmeli....bi erkeyin karekteri bozuk ise 10 tane erkek cocugu da kurtarmaz

Cesaretinize hayran kaldım öncelikle belirtmeliyim. Bu kadsr erken ikinci bebeğinize hamile kalırsanız hep büyük olan çocuğun hakkından yiyeceksiniz. Kastım ilgi alaka. Anneye en çok ihtiyacı olduğu dönemde hamilelik doğum telaşı. Doğacak bebek ağladı karnı acıktı gazı var. Büyük çocuk hep dışardan seyirci konumunda. Yazık değil mi? Bence en azından 3 yaşına kadar bekleyin şimdiki bebeğinizin tadını doya doya alın

Sorun yasiyorken 2. Yi dogurmayin bence , sanki şiddet vardı sizde.
1 çocukla boşanmak ; 2 çocukla bosanmaktan kolaydır diye düşünüyorum.

Onun yüzunden eşimden dayaklar bile yedim.
Rencide etti
Yapamiyorum çunku cokk rencide etti.

Hangi şiddet yoktu?
Hani rencide etmemişti?
Yapmayın lütfen 6 şubattan bu yana ne değişti?
Bitecek sorunlar değil bunlar.
Ne için 2. çocuk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…