Bebeğin erkek olsaydi da düşünür müydün ikinci çocuğu suan![]()
Kesinlikle ewet....Kizim canim nefesim herseyimasla ayrim mi yapiyorsunuz acaba diye konulara cekmeyin lutfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğin erkek olsaydi da düşünür müydün ikinci çocuğu suan![]()
Siz biraz gelgit akıllısınız galiba, yani kafanıza esti mi hemen karar veriyorsunuz. Ama yapmayın. 7 aylık bebeğiniz bir bezden kurtulsun o zaman düşünürsünüz ikinciyi.
Yada ben birinciye bakamıyorlar ikinciyi hangi akılla yaptılar diye çok örnek görüp sinir olduğum için öyle düşünüyorum.
Ozaman bebeğinizin tadini çıkarın biraz daha o daha cok küçük üstelik evliliginizde problemliymisKesinlikle ewet....Kizim canim nefesim herseyimasla ayrim mi yapiyorsunuz acaba diye konulara cekmeyin lutfen
Bu ne acele?
Cesaretinize hayran kaldim valla.
Cevabim ise hayir cok erken 2 sene
bekleyin
Erkekten kızdan önce 2. Doğum yapabilmek için doktorunuz vereceği zamana uyun sezaryen doğum için arada mesafenin uzun tutulması gerektiğini biliyorumKizlar çok şukur dunyalar guzeli bir prenses kizim var.Oy yavrum uyuyor şimdi özledim...
Neyse uzatmadan konuya gireyim.
Kizim 7 aylik sexaryen ile oldu.
Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum aralari çok olsun istemiyorum.
Sizce zarari varmidir.
Birde elbetteki sağlikli ve hayirli olmasi herşeyden daha onemli ama Allah biliyor ya gönlumden erkek geciyor.
Yanlis anlasilmasin asla ayrim yapmiyorum sadece iki sinin tadina da varmak istiyorum.
Çunku Hayirlisi rabbim bilir ama başka dusunmuyorum.Yani bir kizim bir oglum olsun saglikli hayirli olsunlar baska bisey istemem.
Bazan gorup okuyoruz.
Erkek evlat icin şunu yapin bunu yapin diye.
Sizin onereri ve tecrubeleriniz de benim için cok önemli.
Tsk simdiden.
Kizlar çok şukur dunyalar guzeli bir prenses kizim var.Oy yavrum uyuyor şimdi özledim...
Neyse uzatmadan konuya gireyim.
Kizim 7 aylik sexaryen ile oldu.
Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum aralari çok olsun istemiyorum.
Sizce zarari varmidir.
Birde elbetteki sağlikli ve hayirli olmasi herşeyden daha onemli ama Allah biliyor ya gönlumden erkek geciyor.
Yanlis anlasilmasin asla ayrim yapmiyorum sadece iki sinin tadina da varmak istiyorum.
Çunku Hayirlisi rabbim bilir ama başka dusunmuyorum.Yani bir kizim bir oglum olsun saglikli hayirli olsunlar baska bisey istemem.
Bazan gorup okuyoruz.
Erkek evlat icin şunu yapin bunu yapin diye.
Sizin onereri ve tecrubeleriniz de benim için cok önemli.
Tsk simdiden.
Duyduğuma göre dikişlerin kaynaması için 2 yıl ara öneriyormuş doktorlar.
Ha buna rağmen hamile kalıp doğurmayan yok mu var...
Ornegin Ben 1yas arayla iki erkek evlat veren Rabbime sukurler olsun =]Duyduğuma göre dikişlerin kaynaması için 2 yıl ara öneriyormuş doktorlar.
Ha buna rağmen hamile kalıp doğurmayan yok mu var...
Ben olsam 2. Icin acele etmezdim suan kizim 4 yasinda mesela.
Bi kere bir daha hamile kalirsaniz o evladinizin yürüdügünu ilk kelimlerini veya saklabanliklarini goremeyeceksiniz. Cünkü dogum yaptiginiz evladinizla ugrasiyor olacaksiniz. Bence ilkinin tanidana bi varin derim![]()