Gebeliğe Hazırlık Bebeğin cinsiyetini belirleme yöntemlerini yazar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
7 aylık bebeğinize yetebildinizmi ki 2.çocuğu istiyorsunuz ??
Bende bunu anlamıyorum
Arası 2 sene olunca ne değişiyor?

Yetebildigime inaniyorum.
Is hayatina suresiz donmek icin cocuklarim hmn buyusun istiyorum.
Cunku esimin eline bakmak istemiyorum calismak is hayatina girismek istiyorum

Yetebildigime inaniyorum.
Is hayatina suresiz donmek icin cocuklarim hmn buyusun istiyorum.
Cunku esimin eline bakmak istemiyorum calismak is hayatina girismek istiyorum
İyi diyorsunuz hoş diyorsunuz da 7 aylık bebeğinizin size şu anda çok ihtiyacı var.
Madem eşinizin eline bakmak istemiyorsunuz 2.bebek fikrini bir daha düşünün
Zira bu konuda rahat olsaydınız koştur koştur 2.ciyi yapayım hemen işe başlıyayım diye düşünmezdiniz

doktor bana minimum 1 sene demişti.
kızım yaşına gelince de vazgeçtim valla.
dişler tamamlansın, ataklar bitsin, bezi bıraksın, okula başlasın anca sonra düşünürüm artık.

Sakın kardeşim şu durumda 2. Çocuğu düşünüp kendini tamamen kocana bağımlı hale getirme. Böyle adamlar kolay kolay düzelmiyor ( umarım düzelir). Evlat tatlı ama çocuklara evliliğin sıkıntılarını , boşanma sorunlarını yaşatmaya hiç hakkımız yok.
Ayrıca zaten bebeğiniz var, iki bebek aynı anda yazık değil mi sana da onlara da.

Benim oğlum 4 yaşına girecek onunla daha fazla ilgileneyim , oyunlar oynayabileyim diye 2. Çocuk fikrimi erteledim. Doğduğu zamanı geçtim, hamileyken bile çocuk bakmak , ilgilenmek çok zor.

Daha bebek 7 aylık bismillah 20 aylık kızım var ona bile zor yetişiyorum hala bana bagımlı büyüdükçe ihtiyaçları değişiyor daha fazla ilgi bekliyor bir bebeğim olsa nasıl yetişirim düşünemiyorum bile

benimkilerin arası 3 yaş.
su an 5 ve 8 yasindalar.büyük oğluma çok haksızlık yaptığımı düşünüyorum bir çok konuda.
o birarada buyurler olayı güle oynaya buyumuyorlar.
genelde kavga ederek buyuyorlar ve ister istemez büyük olan gözünüzde daha büyük oluyor yasi ne olursa olsun.
bebeginiz küçük olduğu için su an kolay geliyor ama tam 2 yaş döneminde yeni bir bebekle ona cok zorlanacaksiniz.
Allah gönlünüzce versin ne diyelim.

Ne bu acele anlamadim. Daha ic dikisleriniz bile iyilesmedi.
Hadi hamile kaldiniz dikisleriniz acildi o zaman ne yapacaksiniz?
Ayrica dayak yediginiz adami inatla baba yapmak istemek niye? Mazosist misiniz?

Son düzenleme:
Siz biraz gelgit akıllısınız galiba, yani kafanıza esti mi hemen karar veriyorsunuz. Ama yapmayın. 7 aylık bebeğiniz bir bezden kurtulsun o zaman düşünürsünüz ikinciyi.
Yada ben birinciye bakamıyorlar ikinciyi hangi akılla yaptılar diye çok örnek görüp sinir olduğum için öyle düşünüyorum.

Kesinlikle ilk cocuga haksizlik. Tam ilgiye ihtiyaci varken tum ilgi digerine kayacak.

Sezeryan da iki doğum arasında en az iki yıl olmalı diye biliyorum. Bir doktora danışın derim.

Normal dogumda bile yaklasik 1 sene ara verin diyolar.. ustune 9 ay hanilelik eder 2 sene.. ki minimum 2 sene sart bencede.. vucut gercekten kendini zor toparliyo..

Ben birinci 8 aylıkken hamile kaldım ama normal doğurmuştum hiç sıkıntı yaşamadım hatta ikinci hamileliğim ve Doğumum daha kolaydı ama sezeryan olduysanız illa ki bir süre beklemeniz lazım. Birde bu erkek olsun bu kız olsun diye bakmayın olaya çünkü hiç belli olmuyor o işler, bazı günler cinsiyeti etkiliyor diyorlar ama hiç bir şey 100% değildir.

Hem de iki çocuğunuza birden zararı var. Ilk hamilelik ve emzirme süreci zaten vücut kaynaklarinizi tüketiyor. Eğer kızınız emerken hamile kalırsanız hem emen kızınızın rıskından çalacak ve hem şimdiki hem de gelecekteki sağlığını riske atacaksınız hem de karninizdaki cenine gereken kaynak gitmeyecek ve onun da sağlığını riske atacaksınız. Bu arada tabii ikisini aynı anda beslerken daha doğrusu besleyemezken size hiç yetmeyecek o kaynaklar ve kendinizi de riske atacaksınız. Kaldi ki zaten ilk dogum nedeniyle yiprandi vucut. Daha kendini toparlayamadan ikinci hamilelik hem de bile bile buyuk cahillik olur. Hicmi doktorunuza danışmıyorsunuz bu konuları.bebek iki yaşına gelmeden hamile kalınmaz.

Ha bu arada mutlaka ben yaptim bir sey olmadıcılar gelmiştir ve gelmeye de devam edecektir ama yetiskinlikteki diş yapısını bile belirliyor bu durum. Yanı çocuğunuzun ileride yaşayacağı her problemde mutlaka etkisi olacak. En basitinden nezle olduğunda üç günde ayağa kalkacakken bir hafta sürecek iyileşmesi. Daha kötü hastalıkları anmak bile istemiyorum . Unutma kötü örnek örnek değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…