7 aylık bebeğinize yetebildinizmi ki 2.çocuğu istiyorsunuz ??
Bende bunu anlamıyorum
Arası 2 sene olunca ne değişiyor?
İyi diyorsunuz hoş diyorsunuz da 7 aylık bebeğinizin size şu anda çok ihtiyacı var.Yetebildigime inaniyorum.
Is hayatina suresiz donmek icin cocuklarim hmn buyusun istiyorum.
Cunku esimin eline bakmak istemiyorum calismak is hayatina girismek istiyorum
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ilk cocuk cok yipraniyor. Soyle bir ornek vereyim kicugu emzirirken buyugu uyanip agliyor senin ina sarilmani kucaklamani istiyor. Yada tam buyugu doyurmaya calisirken kucugu agliyor onunla ilgilenirken buyugu yemek icin agliyor. Sabah Kucugun altini degistiriyorum buyugu anne ac diye kendi bezini cekistiriyor.
Ben cozumu yardimci tutarak buldum. Cok zor bir surec. Ravsiye etmiyorum. Birakin bebekligine doysun ne aceleniz var
Hem de iki çocuğunuza birden zararı var. Ilk hamilelik ve emzirme süreci zaten vücut kaynaklarinizi tüketiyor. Eğer kızınız emerken hamile kalırsanız hem emen kızınızın rıskından çalacak ve hem şimdiki hem de gelecekteki sağlığını riske atacaksınız hem de karninizdaki cenine gereken kaynak gitmeyecek ve onun da sağlığını riske atacaksınız. Bu arada tabii ikisini aynı anda beslerken daha doğrusu besleyemezken size hiç yetmeyecek o kaynaklar ve kendinizi de riske atacaksınız. Kaldi ki zaten ilk dogum nedeniyle yiprandi vucut. Daha kendini toparlayamadan ikinci hamilelik hem de bile bile buyuk cahillik olur. Hicmi doktorunuza danışmıyorsunuz bu konuları.bebek iki yaşına gelmeden hamile kalınmaz.Kizlar çok şukur dunyalar guzeli bir prenses kizim var.Oy yavrum uyuyor şimdi özledim...
Neyse uzatmadan konuya gireyim.
Kizim 7 aylik sexaryen ile oldu.
Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum aralari çok olsun istemiyorum.
Sizce zarari varmidir.
Birde elbetteki sağlikli ve hayirli olmasi herşeyden daha onemli ama Allah biliyor ya gönlumden erkek geciyor.
Yanlis anlasilmasin asla ayrim yapmiyorum sadece iki sinin tadina da varmak istiyorum.
Çunku Hayirlisi rabbim bilir ama başka dusunmuyorum.Yani bir kizim bir oglum olsun saglikli hayirli olsunlar baska bisey istemem.
Bazan gorup okuyoruz.
Erkek evlat icin şunu yapin bunu yapin diye.
Sizin onereri ve tecrubeleriniz de benim için cok önemli.
Tsk simdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?