10 subatta baska bir konuda yazdiginiz bu mesaj uzerine mi 2. Cocugu yapmak istiyorsunuz?Ahhhh ahhhhh sizi ne iyi anliyorum.
Anliyorum ama yorum yapamiyorum çunku kelin ilaçi olsa basina surer.
Bnde bosanmak istiyorum ama ne iş ne güc ne meslek.
En azindan siz sanslisinz mesleginiz var.
Ben yapamiyorum şimdilik ama siz yapin şu nalet adamlara kurban ettigimiz yeter ruhumuzu bedenimizi aklimizi
Hayırlısı olsun öncelikle erkek evlat için eşinizin katkısı lazım sizin dışarıdan yapabileceğiniz hiçbir şey yokKizlar çok şukur dunyalar guzeli bir prenses kizim var.Oy yavrum uyuyor şimdi özledim...
Neyse uzatmadan konuya gireyim.
Kizim 7 aylik sexaryen ile oldu.
Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum aralari çok olsun istemiyorum.
Sizce zarari varmidir.
Birde elbetteki sağlikli ve hayirli olmasi herşeyden daha onemli ama Allah biliyor ya gönlumden erkek geciyor.
Yanlis anlasilmasin asla ayrim yapmiyorum sadece iki sinin tadina da varmak istiyorum.
Çunku Hayirlisi rabbim bilir ama başka dusunmuyorum.Yani bir kizim bir oglum olsun saglikli hayirli olsunlar baska bisey istemem.
Bazan gorup okuyoruz.
Erkek evlat icin şunu yapin bunu yapin diye.
Sizin onereri ve tecrubeleriniz de benim için cok önemli.
Tsk simdiden.
10 subatta baska bir konuda yazdiginiz bu mesaj uzerine mi 2. Cocugu yapmak istiyorsunuz?
Yapmayin gozunuzu seveyim. Simdilik kizinizi buyutun, evliliginizde onunuzu bir gorun derim.
10 subatta baska bir konuda yazdiginiz bu mesaj uzerine mi 2. Cocugu yapmak istiyorsunuz?
Yapmayin gozunuzu seveyim. Simdilik kizinizi buyutun, evliliginizde onunuzu bir gorun derim.
Arkadasim dayak yiyorsun, kocan seni herkesim icinde rencide ediyor, bosanmayi dusunuyorsun birde cocukmu istiyorsun. Sakın sakın bak. Onceki konunda bile yazmisin kucucuk cocukla ne yaparim diye, 2 cocukla ne yapacaksin. Sacmalama. Acelen ne atlimi kovaliyor arkadandan.
Anliyorum bebek dunyanin en guzel seyi, ama once sorunlarini halletmen gerekmezmi ? Lutfen bir daha düsün seni rencide etmek icin soýlmedim. Aklini basina topla.
Est rencide olmadim.
Tsk edeeim oneriniz icin .
Ama suan yazamadigim seyler var.
Ayrica dayak yemedim hic.
Ama off nedeni yazsam o ayri bir konu olyinede çok tsk ama
Bak senin cocuk yapip yapmaman benim hayatimi etkilemeyecek.Ne yapıcam bilmiyorum kızlar bilmiyorum.
Eşim sürekli baģiriyor cagiriyor herkesin yaninda herkesin içinde.
Biktim son 3 yildir boyle.
Oncesinde çok iyiydi.
Kafayi yiyeceğim artik.
Bardak kasik catal vs gibi ufak seyler yuzunden bile sinir krizleri gecirip bagirip cagirip delirebiliyor sonrası küfurler hakaretler biktim biktim
Şuan bile iki gozum iki çesme ağlıyorum.
Bi akil verin bosanma asla olmaz diyordum ama artik onu düşunuyorum.
Ama ne iş ne güç minicik bir bebek offff offff nasil olcak bilmiyorum....
Bak senin cocuk yapip yapmaman benim hayatimi etkilemeyecek.
Sen tavsiye istedin ben de oneride bulunuyorum.
3 senedir bu adam boyle demissin. Bir kiziniz olmus.
Simdi duzelmis belli ki araniz fakat en ufak bir sorunda sinir krizleri geciriyor bagiriyor kufrediyorsa ve bunu muhtemelen cocugunuzun yaninda yasiyorsunuzdur, ileride bu adamin yine boyle olmayacaginin garantisi var mi?
Zaten daha 7 aylik bir bebegin var. Ben ki 5 senedir evlat sahibi olmaya cabaliyorum. Ama 7 aylik minicik bir bebegin sorumlulugunu yeterince ustlenmeden 2.yi yapmanin mantikli olmadigi fikrindeyim.
Yine de hayat sizin karar sizin..
Evet en guzel ifade "zaman vermek"Dogru soluyorsunuz tesekur ederim.
Ama ben de sua inaniyorum cok buyuk bir sorunumuz vardi hallettik yani ben halletigimize inaniyorum.
Bilmiyorum simdi bole deyince kafam karisti belki biraz daha zamn vermeliyim tesekur edeeim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?