Gebeliğe Hazırlık Bebeğin cinsiyetini belirleme yöntemlerini yazar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kizlar çok şukur dunyalar guzeli bir prenses kizim var.Oy yavrum uyuyor şimdi özledim...
Neyse uzatmadan konuya gireyim.
Kizim 7 aylik sexaryen ile oldu.
Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum aralari çok olsun istemiyorum.
Sizce zarari varmidir.
Birde elbetteki sağlikli ve hayirli olmasi herşeyden daha onemli ama Allah biliyor ya gönlumden erkek geciyor.
Yanlis anlasilmasin asla ayrim yapmiyorum sadece iki sinin tadina da varmak istiyorum.
Çunku Hayirlisi rabbim bilir ama başka dusunmuyorum.Yani bir kizim bir oglum olsun saglikli hayirli olsunlar baska bisey istemem.
Bazan gorup okuyoruz.
Erkek evlat icin şunu yapin bunu yapin diye.
Sizin onereri ve tecrubeleriniz de benim için cok önemli.
Tsk simdiden.

Öncelikle bi saglik sıkintin yoksa tekrardan hamile kalmanin bi zarari olmaz...zaten hamile kalip doğurana kadar 2 yil olur aralari...erkek için de yumurtladiğın gün ilişki olmasi lazim...yani senin yumurtalarin hazir olacak sonra ilişki..sperm in ömrü 2 gun yanilmiyorsam yani önce ilişki sonra yumurtlama olursa kiz olma ihtimali yüksek ama once yumurtlama sonra iliski olursa erkek diye biliyorum..

10 subatta baska bir konuda yazdiginiz bu mesaj uzerine mi 2. Cocugu yapmak istiyorsunuz?
Yapmayin gozunuzu seveyim. Simdilik kizinizi buyutun, evliliginizde onunuzu bir gorun derim.

Hayırlısı olsun öncelikle erkek evlat için eşinizin katkısı lazım sizin dışarıdan yapabileceğiniz hiçbir şey yok

Daha dün coraspin’le ilgili bir mevzu vardı. Orada da uzun uzadıya tartışıldı bu konu. Bebeğin cinsiyetini spermdeki X veya Y kromozomu belirler. Y spermleri daha hızlı ama daha kısa ömürlüdür. X’ler ise daha yavaş ve daha uzun ömürlü.. Dün epey araştırdım nedir ne değildir diye. Mantıken şöyle (yani denemekten zarar gelmez):

Ortalama bir kadın adetin bitiminden 14 gün sonra yumurtlama evresine girer. Spermlerin az önce bahsettiğim özelliklerine göre yumurtlama dönemine yakın yapılan sekste (örn 1 veya 2 gün önce) erkek olma ihtimali, uzak olan dönemde (4-5 gün önce) kız olma ihtimali yüksek olabilir. Dediğim gibi kesin olan bir şey tabi ki yok, ben bu işin uzmanı falan da değilim. Ama gönlünüzden geçen buysa denemekten zarar gelmez :)

10 subatta baska bir konuda yazdiginiz bu mesaj uzerine mi 2. Cocugu yapmak istiyorsunuz?
Yapmayin gozunuzu seveyim. Simdilik kizinizi buyutun, evliliginizde onunuzu bir gorun derim.

Arkadasim dayak yiyorsun, kocan seni herkesim icinde rencide ediyor, bosanmayi dusunuyorsun birde cocukmu istiyorsun. Sakın sakın bak. Onceki konunda bile yazmisin kucucuk cocukla ne yaparim diye, 2 cocukla ne yapacaksin. Sacmalama. Acelen ne atlimi kovaliyor arkadandan.
Anliyorum bebek dunyanin en guzel seyi, ama once sorunlarini halletmen gerekmezmi ? Lutfen bir daha düsün seni rencide etmek icin soýlmedim. Aklini basina topla.

Çok haklisiniz sizin pencereden bakilinca ama sorunu cozduk yani ewet ciddi ciddi bosanicaktim kafaya koymustum ama isin icinden benil bilmedigim esimin kendi basina halletmek icin ugrastigi ve dolayisiyla çok stresli oldugu bir donemmde karar vermistim çunku stresini bana ve kizimada yansitiyordu.Bende isin aslini bilmedigim icin esimden nefret ediyordum fakat gercegi ogrenince kendime kizdim dusunduklerim icin.Ayrica esimden duymadim bir badkasi bak bole bole birsey var sakin ustune gitme deyince aklim basima geldi.Ve bir ikincisi esimin tayini sebebiyle suan esimin ailesinin oldugu sehre yerlesicez benim kimsem yok o sehirde ve esim tarafiylada aram hic iyi degil onlar ile ugrasicagima cocuk larimla ugrasayim vaktimi enerjimi onlara harciyayim diye dusunuyorum.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ilk cocuk cok yipraniyor. Soyle bir ornek vereyim kicugu emzirirken buyugu uyanip agliyor senin ina sarilmani kucaklamani istiyor. Yada tam buyugu doyurmaya calisirken kucugu agliyor onunla ilgilenirken buyugu yemek icin agliyor. Sabah Kucugun altini degistiriyorum buyugu anne ac diye kendi bezini cekistiriyor.
Ben cozumu yardimci tutarak buldum. Cok zor bir surec. Ravsiye etmiyorum. Birakin bebekligine doysun ne aceleniz var

Est rencide olmadim.
Tsk edeeim oneriniz icin .
Ama suan yazamadigim seyler var.
Ayrica dayak yemedim hic.
Ama off nedeni yazsam o ayri bir konu olyinede çok tsk ama

Est rencide olmadim.
Tsk edeeim oneriniz icin .
Ama suan yazamadigim seyler var.
Ayrica dayak yemedim hic.
Ama off nedeni yazsam o ayri bir konu olyinede çok tsk ama

Canim baska bir konunda gordum dayak mubbetini bi bak istersen. Lutfen bende istiyordum bak sorunlu bir evliligim varkene , ama cahillik diyorum simdi . Bence herseyi yoluna koymadan yapma. Lutfen. Dünya hali. Hic bir cocuk babasiz buyumeyi haketmez. Birazda bu bizim elimizde. Kendine iyi bak. Lutfen iyi dusun. Simdi bebeginin gelisiminin tadini cikar

Bak senin cocuk yapip yapmaman benim hayatimi etkilemeyecek.
Sen tavsiye istedin ben de oneride bulunuyorum.
3 senedir bu adam boyle demissin. Bir kiziniz olmus.
Simdi duzelmis belli ki araniz fakat en ufak bir sorunda sinir krizleri geciriyor bagiriyor kufrediyorsa ve bunu muhtemelen cocugunuzun yaninda yasiyorsunuzdur, ileride bu adamin yine boyle olmayacaginin garantisi var mi?
Zaten daha 7 aylik bir bebegin var. Ben ki 5 senedir evlat sahibi olmaya cabaliyorum. Ama 7 aylik minicik bir bebegin sorumlulugunu yeterince ustlenmeden 2.yi yapmanin mantikli olmadigi fikrindeyim.
Yine de hayat sizin karar sizin..

Bence şu an çok erken ama hayat sizin tabi.

Bikaç tanıdığım çin takvimine bakarak 2. Veya 3.çocuklarını yaptılar. İnanır mısınız hepsi de tutturdu :))

Dogru soluyorsunuz tesekur ederim.
Ama ben de sua inaniyorum cok buyuk bir sorunumuz vardi hallettik yani ben halletigimize inaniyorum.
Bilmiyorum simdi bole deyince kafam karisti belki biraz daha zamn vermeliyim tesekur edeeim

Dogru soluyorsunuz tesekur ederim.
Ama ben de sua inaniyorum cok buyuk bir sorunumuz vardi hallettik yani ben halletigimize inaniyorum.
Bilmiyorum simdi bole deyince kafam karisti belki biraz daha zamn vermeliyim tesekur edeeim
Evet en guzel ifade "zaman vermek"
Esinden kendinden emin ol. Yasın da musaittir diye tahmin ediyorum. Hem bu surecte evladiniz da yeterince buyur. Daha iyi ilgilenirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…