bebeğin cinsiyetinde anne hisleri ne kadar doğru çıkıyor

kızım olmasını çok istiyordum ama erkek hissediyorumdum şimdi bir kızım var.Allah gönlüne göre versin canım

amin canım inşallah ama tabi erkek olursada önemli değil ama bir kızım olsun çok istiyorum dr erkek dediği halde içime kız doğuyor bilmiyorum hisselerim doğrumu ama inşallah doğrudur.:emir_bebek:

benim ilk çocuğum erkek kızı çok istememe ragmen erkek hisettim ve erkek oldu şimdi ikinci hamileliğim bu sefer kız hissediyorum fakat drum kesin erkek dedi ama ben hala kız hissediyorum.ayrıca oğlumda ilk hamileliğim olduğu halde üç ayda oynamasını hissetmiştim şimdi 19.hafdada olmama ragmen hiç hissetmedim kızlar geç oynar diyorlar acaba ne kadar doğru.yorumlarınızı bekliyorum.:CüvCüv:

canım bende evlenmeden önce hep bi oğlum olmasını isterdim evlendim hamile olduğumu öğrendiğim gece rüyamda çok tatlı bi erkek bebek gördüm 4, ayda doktor kız dedi ama kesin değil dedi inanamadım hayırlısı dedim ama çevremdeki neredyse herkes senin oğlun olacak içime öyle doğuyo dediler hatta beni rüyasında erkek bebekle gören 4-5 kişi olmuş 5. ayda ayrıntılı ulturasonda bakıldı doktorum kesin erkek dedi inanmadım başka bi doktora gittim o da erkek dedi şimdi 29 haftalık oldu 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım değişecekmi???:nazar::CüvCüv:

bende erkek hissediyorum, birde bu cın takvımı vs gibi seylerdede hep erkek gosterdigi icin belkıde kendımı oyle hazırladım ama kız olsa biraz daha hosuma gıder gıbı.. ne biliyim boyle babalar kızlara daha bır duskun oluyor ondan sanırım.. :) ama ilk bebıs daha ondan cok da bır sey degısmez bakalım 13+1 bugun. 2 hafta sonra kontrolumuz var, hislerim ne kadar dogru gorucem....

benim kafam iyice karıştı birşey hissetmeden 14.haftamda erkek gibi görünüyor demişti bugün gittiğimde kız gibi duruyor dedi. akannehir 15 gün sonra ayrıntılı ultrasona girince netleşecek inşallah.

arkadaşlar ben ve eşimde hep kız istedik...aklımda hep kız vardı ama benim başından beri içime erkek doğuyodu...dr erkek dedi ve ben hemen inandım..ama eşim inanmıyo kız olacak diyo.ve şuan son 2-3 günüm kaldı..bakalım ne gelicek,hayırlısı sağlıklı olsun da gerisi hikaye...ama bide kız gelirse yandım çünkü aklınıza ne geliyosa mavi aldım kızlar :))) dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar....ALLAH bebişlerimizi ve bizleri bir avazda kurtarsın derler ya ondan işteeeeeeeee gamyoncuiremsu

ben hep erkek olduğunu hissettim
ve nitekimde öyle
Allah sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah

kesinlikle anneler hisediyor dr banada kıza benziyor demişti hiç innamamaıştım sonra bebeiş o an döndü ve gösterdie rkek olduğunu ilk günden beri içime erkek doğuyordu anneler keasinlikle hissediyor

merhaba bende ilk bebeğimde (kız çocukları çok sevmeme rağmen) nedense hep erkek hissediyordum ve öyle oldu dr söylediğinde hiç şaşırmadım diyebilirim. şimdi ikinci bebek geliyor ve öncelikle sağlıklı olması tabi ki ama kız istiyordum hep. rüyamda hep erkek bebek gördüm şimdiye kadar ama ben kız hissediyordum yinede kendimi çok kaptırmak istemedim herşeyden önemlisi sağlık. doktorun dediğine göre büyük ihtimalle kızmış ama erken bir dönem ve bilemiyorum aslında çok sevinirim diye düşünüyordum daha doğrusu korkuyorum bir şey olursa diye. çünkü kız olduğunu söyleyen doktor biraz problem gördü ve öyle korktum ki hemen kendi doktoruma gittim ve neyse korkulacak birşey yokmuş, o yüzden sevinmeyi beklerken tam tersi duygular yaşadım ve halada yaşıyorum. hayırlısı olsun. Allah herkesi sağlıkla bebeklerine kavuştursun.:Saruboceq:

anlatmak istediğim hamileliğin sağlıklı gitmesi ve bebeğinde sağlıkla dünyaya gelmesi herşeyden önemli değil mi arkadaşlar.:CüvCüv:

eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah....
doktorum bana ilk erkek demişti ama erkeğe hiç inanamamıştım hep soğuk geliyordu bana oğlum olacağı hep kız gibi geliyordu ve öylede oldu %100 kız :)

benim ilk çocuğum erkek kızı çok istememe ragmen erkek hisettim ve erkek oldu şimdi ikinci hamileliğim bu sefer kız hissediyorum fakat drum kesin erkek dedi ama ben hala kız hissediyorum.ayrıca oğlumda ilk hamileliğim olduğu halde üç ayda oynamasını hissetmiştim şimdi 19.hafdada olmama ragmen hiç hissetmedim kızlar geç oynar diyorlar acaba ne kadar doğru.yorumlarınızı bekliyorum.:CüvCüv:[/QUOT

ben hamile kaldığımda her duyan söz birliği etmişçesine kızın olacak dedi.eşim bile kız diye tutturdu ama ben daha hamile olduğumu öğrenmeden rüyamda mavi bebek elbiseleri görmüştüm,kesin hamileyim ve oğlum olacak dedim ve yanılmadım.hamileyim,beş ayı bitirdim.oğlumu bekliyorum.ama doktor kesin erkek dediyse erkektir.erkek dediği zaman yanılma payı çok çok düşükmüş,yani bir pipi varsa var işte.görmese kesin erkek demez.bende oğlumun hareketlerini çok geç hissettim.18,19.haftalarda damar atması gibi pıt pıt bişeyler oluyordu ama emin olamıyordum

ben daha ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kızım olacak dedim hatta hep kız kıyafetleri aldım herkes kızıyordu bana ama bugün doktorum doğruladı kızım olacakmış

kız bana çok soguk geliyodu cevremdekiler kız bu diyolardı 3.5 alıkken ben hiç inanmıyodum.

hep erkek doguyodu içime.

Eşimin sülalesinde kız kıtlığı olduğundan herkes kız istedi. Benimde en büyük hayalim bir kızımın olmasıydı. Erkek bebekler o kadar sevimsiz geliyordu bana anlatamam. Bir gün rüyamda bir erkek bebek doğurduğumu ve onu emzirdiğimi gördüm inanılmaz güzel melek gibi birşeydi. uyandığımda duygulandım ağlıyordum. Yaklaşık 2 ay sonra hamile kaldım ve hep dedm benim oğlum olacak diye. Nitekim ultrason sonuçlarıda yanıltmadı beni ve biricik oğluşumu beklemekteyim...... :emir_bebek:

X