bebeğin cinsiyetinde anne hisleri ne kadar doğru çıkıyor

aynurenes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
176
1
41
benim ilk çocuğum erkek kızı çok istememe ragmen erkek hisettim ve erkek oldu şimdi ikinci hamileliğim bu sefer kız hissediyorum fakat drum kesin erkek dedi ama ben hala kız hissediyorum.ayrıca oğlumda ilk hamileliğim olduğu halde üç ayda oynamasını hissetmiştim şimdi 19.hafdada olmama ragmen hiç hissetmedim kızlar geç oynar diyorlar acaba ne kadar doğru.yorumlarınızı bekliyorum.:CüvCüv:

ben hislerimde yanılmadım..
ilk hamileliğimde erkek hissettim;erkekti.
bundada kız hissettim;kızım oldu:Saruboceq:

ama dokdorum kesin erkek dedi acaba yanılma olabilirmi..hem kızım olmasını çok istiyorum hemde öyle hissediyorum umarım tutar..

ıcımden hep kız gecıyodu doktor kız dedı ama %5 te olsa yanılma payı warmıs... hayırlısı...

benim ilk çocuğum erkek kızı çok istememe ragmen erkek hisettim ve erkek oldu şimdi ikinci hamileliğim bu sefer kız hissediyorum fakat drum kesin erkek dedi ama ben hala kız hissediyorum.ayrıca oğlumda ilk hamileliğim olduğu halde üç ayda oynamasını hissetmiştim şimdi 19.hafdada olmama ragmen hiç hissetmedim kızlar geç oynar diyorlar acaba ne kadar doğru.yorumlarınızı bekliyorum.:CüvCüv:

canım belki kız bebeği çok istediğin için öyle hissediyorsundur. bende kız hissediyordum ama erkek oldu. napalım sağlık olsun, bebişler sağlıklı, mutlu ve şanslı olsunlar yeter.

Ben haric cevremdeki herkes senin oglun olacak dedi taki 5 ay sonunda ultrasonda kizim olacagini kanitlayana kadar.Ben hep kiz hissettim ilk basindan beri.

Hamile kalmadan once cocugum olursa erkek olacak derdim(icime dogardi)
Sonra hamile oldugumu ogrenince bu his daha cok kuvvetlendi...
Dr a cinsiyetini ogrenmeye gittgimde eger dr kiz derse cok sasiririm demistim ama hislerimde yanilmamisim...+ Hamileykende ruyamda bir erkek cocugu tutujyordum kucagimda(ama hamile oldugumu bilmiyordum)...Bu kadar hiss cok ilgincti ama annelik hissi dedikleri bu andan itibaren basliyor sanirim:CüvCüv::CüvCüv:
Allah yeterki herkese(butun isteyenlere)saglikli hayirli evlatlar versin yeterki,kiz
erkek diye cinsiyet problem olmamali!!!

Son düzenleme:
ilk günden beri kız diyoruz..eşim hep prensesim diye seviyo..kız isimleri arıyoruz,kız bebek giysileri bakıyoruz..erkek olursa çok şaşırırım..hep de ekşi yiyesim var:kedi: merak ediyorum gerçekten ne çıkıcaksırnaşık şey

bende ruyamda erkek cocuk gormustum herseyden once hisslerim cok fazla erkek olacagini biliyordum ve herkeze diyordum erkek olcak diye ve ogrendimki erkekmis bence hisler cok onemli bence ben hic yanilmadim eminim bir cok annede yanilmamistir birde ruyalar cok onemli hep erkek cocugu gordum ben en basindan beri hep hamile oldugumu bilmiyorken bile... :emir_bebek:

hamile kalmadan ,olacak çocuğumuzun adı efe olsun demiştim eşime,oğlumuzun olacağını hissediyorum demiştim.
ben o ay hamile kaldım ve bir oğlum oldu.
şimdi de hamileyim ama hiç bir şey hissetmiyorum.kız yada erkek hislerimi yitirdim mi ne.
oğlum var tabiki gönlüm kızdan yana.ama öyle delicesine bir duygu yok.erkek olursada başımın tacıdır.

bende canim hep kiz hissetmistim. hep kiz kiyafetlerine bakiyordum ve ögrendim ki bebidim kiz... gerci saglikli olsunlarda kuzucuklarimiz?

bende 13 haftalık hamişim rüyamda kız bebek gördüm ama hayırlısı yarın cinsiyetini öğrenmeye gidicem işallah doktor amcası söyler bebişimin cinsiyetini.sizce öğrenmek için erkenmi anlaşılırmı.bide ben şimdiden bazen içimde sanki boloncuklar oluyo gibi hissediyorum.

bende 14 haftalık hamileyim ve cinsiyetini merak ediyorum acaba doktora gitsem bişi söylermi daha önce sanırım erkek demişti ama kesin değilmi şimdi sabırsızlıktan ölmek üzereyim

ilk cocugumda kiz dedim erkek oldu ikincide de erkek dedim kiz oldu..yani ikisindede tutturamadim..bence siz doktorunuza güvenin..tabi istisnalarda olabilir..ama bu cok nadir bir olay..

benimde ilk hamileliğim kız bebekleri daha çok hoşuma gider ama farketmez dedim ilk olduğu için.içimden hep erkek diye hissettim. dr gittimizde pipisi göründü dedi ve pipi fotoğrafını verdi çok sevindim.kızda olsa erkekde olsa o benim bir parçam.onu dört gözle bekliyorum insallah kasımda onu kucağıma alacağım.allahım herkese nasip etsin.opuyorumnanaktan

kızım olmasını çok istiyordum ama erkek hissediyorumdum şimdi bir kızım var.Allah gönlüne göre versin canım

X