- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
düşünmem lazım seninle özelden mesajlaşmak isterim aynı şeyleri bende yaşadım seni okadar iyi anlıyorum ki benim kızımda 3,5 aylık neler çektiğimi bi ben bilirim bi allah bilir hala da çok korkuyorum senin gibi şuan nasıl bi tedavi uyguluyolar bu gibi konularda seninle görüşmek isterim bu arada bizim gibi umutsuzca bekleyen varsa bol bol dua edin doktorlar herşeyi söyleyebilir inançlı olun sabredin bana neler söylediler bu bebek yaşamaz yaşasada sakat olur dediler şuanda kızım gayet sağlıklı allaha çok şükür allah hepimizin çocuğuna şifa versin bu arada ben ankarada özgür deren diye bir profa gittim herkese tavsiye ederim riskli gebeliklerde uzman ben kızımı önce allaha sonra ona borçluyum
canim ogluma hicbir tedavi uygulanmiyor. sadece mr cekildi buyume olup olmadigina bakildi. elhamdulillah bir buyume olmamis. oglumun durumu iyi, yani normal bir bebek. cok sukur fiziki acidan sorunlari da olmadi, olmasi hâlinde fizyoterapistlerin yardimci olacagini soylediler.
tabi ki gorusebiliriz, sormak istedigin birseyler varsa ozelden sorabilirsin.
kizinda herhangi bir sorun var mi? gelisimi nasil, allah hepsini iyi etsin insallah...