Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevil canımm geçmiş olsun canım dualarımız seninle inşallah beklediğin sonuçta iyi çıkar canım stres yapma dicem basit değil biliyorum ama güçlü olmak zorundasın iyi şeyler düşün inş iyi şeyler seni bulcak tatlım kendine çok iyi bak aklımızdasın unutma tatlım dualarımız seninle inş bu zor dönemide atlatacaksın
cnm çok geçmiş olsun ne hikayeler duyuyoruz kesin sakat doğar alınması lazım deyip sapasağlam doğanlar yada sağlıam denilip tam tersi olanlar inşallah ultrasonik yanılmalardan biridir turp gibidir inşallah meleğin tüm kalbimle inanıyorum seninde içini hep ferah tutmanı diliyorum allah yar ve yardımcımız olsun
Sağol canım, inşallah.
canım oncelıkle gecmıs olsun aynı sorunu bende yasadım sol tarafıbdakı buyumenın 12 mm oldugunu ogrendım bebegımın 27 haftalıkken mr ve kordosentez bendende ıstenıldı mr cektırmedım ama kordosentez yaptırdım
her hafta ultrosonla bakılıyordu en son gıttıgımde 7 mm dustugunu ogrendım yanı oglum buyudkce ordakı buyume kuculmus
banada doktorlar yuzde 4 ozurlu olabılr demıslerdı senın cektıklerını anlıyorum
oglumu dogurdum 13 gun once masallah cok saglıklı butun testlerıde yapıldı ama 1 bucuk yasına kadar yıne kontrol edılecek
nısanda beyın ultrosna cekılecek eger buyume devam ederse kı ınsallah etmez beynıne bısey takacaklarını soyledıler
yanı sana dedıklerı gıbı sara hastası olur fılan demedıler
ıstanbula gelme ımkanın varsa capada Atıl YUKSEL dıye bır profr var bu ısı en ıyı bılenlerden ondan randevu al ve muayene ol bu soru ısaretlerı ıcınde yasama
ben ınanıyorum kı senınde bebegın cok saglıklı
Allah yardımcın olur ınsallah
Tebrik ederim canım, allah analı babalı büyütsün bebeğini, inşallah bebeğinin diğer kontrolllerindede anormal bişey çıkmaz sağlıkla devam eder.
Benim bebeğimde gelişme geriliğide olunca ondan dolayı doktorlar korkutuyo galiba, inşallah düzelir. Sendede gelişimde herhangi bi gerilik falan olmuşmuydu.
Önerilerini dikkate alcam canım, çok teşekkür ederim.
yok canım gerılık fılan yoktu herseyı normaldı tesaduf baska doktora gıttım orda ogrendım dunyam basıma yıkılmıstı ama cok sukur hepsı gerıde kaldı
sende atlatacaksın ınsallah
benım bebegımın bu sorunu kucukken gecırdıgım bır grıbın dna ma yerlesmesınden olusmus o kadar cok test yaptırdım kı sonuc olarak bu cıktı
grıbal enfeksıyon ve ucuk neden olurmus boyle rahatsızlıklara ve genelde cogu ınsanda olur farkedılmez öldugunde ortaya cıkarmıs korkulacak bısey degıl dedıler sende ıcını ferah tut
evet canım genelde erkek bebeklerde cok fazla oluyor bu tur seyler
beyın de sıkıntı olujnca dırek ozurlu oldugu gelıyor aklına benım gıttıgım bır doktor dırek ozuru alalım demıstı bu kadar kesın nasıl konusablıyorsa doktorlarda delı edıyor cogu kez ınsanı
bencede cok vardır cunku cok ıncelemeler sonucu farkedılecek bısey
yınede sukur edelım kı bılınclıyız doktora gıdebılecek ımkanlarımız var ne bebekler dunyaya getırenler var
Rabbım kımseyı evladıyla sınamasın onların acısını yasatmasın
oglum masallah cın gıbı ablası kucagımdan ınmıyor bır elıyle dıger eldıvenını cıkaracgını bıle ogrendı sımdıden
senınkıde oyle olacak emın ol bız oglumla sıze cok dua edecez
canım benim bebeğiminde 30 haftada kontrole gittiğimde başının çok büyük olduğunu ve 35 haftaya tekabül ettiğini söylemişlerdi normalde de hep 2 hafta ilerden gidiyordu zaten şimdilerde çok şükür aradaki fark azalmış