slm canım ne güzel sağ salım bebeğini kucağına almışşsın darısı başımıza.
ben 18haftalık hamileyim banada ventikülomegali tehşisi kondu.başka bir problemi yok bebeğimin çok şükür.ama doktorum izmire gitmemi söyledi ünv hastanesine.çok olumsuz konuştu ilerleyeceğini düşünüyorum falan.başka bir doktora gittim ölçümüm 8mm doktor çok değil düzelceğini düşünüyorum dedi neye inancağımı bilemedim bana yardımcı olurmusunuz ne yapmalıyım?
canım her şeyden önce moralini yüksek tut ve dua etmeyi hiç unutma.Allahın izniyle hiçbir şey olmayacak. sen şimdi hangi doktora gidrsen git hep aynı şeyi söyleyecekler. ben kaç profa hastaneye bir ümitle gittim hep ağlayarak döndüm. beyin ameliyatı vs.hepsini göze almıştık.doğumdan sonra en son gittiğimiz beyin cerrahı beyninde ventrikül genişliği var ama bu yapısal. diğer çocuklardan hiçbir farkı yok. ünlü matematik dehası bir adamın beyindeki matematikle ilgili bölümün genişliği büyük olması gerekirken onunki küçükmüş ve bu onun matematik dehası olmasına engel olmamış dedi.hem ultrason sonuçları yanıltıcı tomografiyle daha net ölçülür dedi.dualarm sizinle. evladını sağ selamet kucağına alırsın inşallah.