• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin başı büyük dediler, çok tedirgin oldum.

Leviosaa

Gül, güldür, güzelleştir 🪷
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
1.327
1.308
63
28
Merhaba, 33+4 haftalık hamileyim ve az önce detaylı ultrason kontrolümden geldim. Doktor kritik durumda değil ama bebeğin başı büyük dedi, bedenine göre baş çevresi büyük demek ne demek. Bu sıkıntı yaratır mı doğumda, doğumdan sonra bebeğim için?

Onun dışında elhamdülillah hiç bir olumsuz bir şey demedi. Böbrekleri geniş demişlerdi ama ilerleyen zamana doğru düzelir dediler, erkek bebek olduğu için sünnet derisiyle alakalı bir durummuş ki zaten normal göründü bugün. Baş çevresi büyük demesi beni üzdü açıkcası.

Öyle söylenip de her şeyi normal olan var mı?

Benimki 4 hafta önde görünüyordu, sadece normal doğum zor olur demişti doktor zaten düşünmüyordum. Bi sıkıntı olmadı şükür

Benimki 4 hafta önde görünüyordu, sadece normal doğum zor olur demişti doktor zaten düşünmüyordum. Bi sıkıntı olmadı şükür
İnşallah da hiç olmaz 🥰 çok sevindim her şeyin normal olmasına 🥹 Allahım sağlıcakla büyütsün Mandalinamızı ❤️

arkadaşımın da öyle dediler , perinatolojiden devam etti sezaryen oldu endişe edeceğin hiçbir şey yok beybi

arkadaşımın da öyle dediler , perinatolojiden devam etti sezaryen oldu endişe edeceğin hiçbir şey yok beybi
çok şükür 🥹🥰 insanın ister istemez canı sıkılıyor, bana da zaten kritik seviyede görünmüyor şimdilik dedi ama tabii kontrollü gitmekte fayda var

çok şükür 🥹🥰 insanın ister istemez canı sıkılıyor, bana da zaten kritik seviyede görünmüyor şimdilik dedi ama tabii kontrollü gitmekte fayda var
Hiç kendini de bebekkoyu da üzme aşkom kontrollere devam içine sinmezse başka doktora gösterirsin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin geldiği gibi bereket huzur getirsin❤️

Benim oğlum da öyleydi, doğar doğmaz doktorun ilk söylediği ‘hakkaten koca kafalıymış ‘ oldu 😅 Başka problem yoksa üzülmeyin, bizimki aynı babasına benziyor onu da küçükken çocuk doktoruna yönlendirmişler kafası büyük diye. Çoğunlukla genetik oluyor, çok da sevimli oluyor koca kafalı haliyle 😍

Back