Bebeğimle ilgili destek kızlar

secil060

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
6
0
1
27
Kızlar bebeğim 9 aylık ne yaptiysam pütürlü yediremedim. Elimle deniyorum, ufacık bölüyorum her defasinda ögurerek kusuyor. Bugun karar aldim ergoterapist destegi alipta memnun olan var mi aranizda? Alip magdur olan da var mi tecrubelerinizi bekliyorum...

9 ay çok erken. İlk başlarda blender dan geöirip verdiniz mi? Zamanla alışır. Ufak tefek ısırarak yiyebileceği şeyler deneyin. Siz bölmeyin o yemeyi denesin

Kızlar bebeğim 9 aylık ne yaptiysam pütürlü yediremedim. Elimle deniyorum, ufacık bölüyorum her defasinda ögurerek kusuyor. Bugun karar aldim ergoterapist destegi alipta memnun olan var mi aranizda? Alip magdur olan da var mi tecrubelerinizi bekliyorum...
Zorlamayın derim ben pütürlüye erken geçme hatasını kızımda yaptım ve kusma huy haline geldi 2 yaşına kadar en ufak bişeyde öyle bi kusardı ki sabah yediklerine kadar çıkarırdı. Her çocuğun ilerleyişi farklı kendileri zamanla istiyor alışıyor. Zamanını beklemekte fayda var diye düşünüyorum. Ben en azından ikinci çocuğumda öyle yaptım pütürlüye geçme ek gıdaya geçme konusunda zorlamıyorum aceleci davranmıyorum zamana yayarak ilerlemek en doğrusu diye düşünüyorum. Tabi ki herkes kendi çocuğu için en iyisini düşünür araştırır uygular. Bunlar bizim deneyimlerimiz..

İlk ek gıdaya geçerken robot kullandın mi yoksa buharda haşlayıp çatalla mi ezdin

Back
X