- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- Konu Sahibi halacocuksun
Son 3 konum bitene kadar çok soru çözmeyeceğim vaktim yok bunlar bitsin günlük 100 soru çözeceğim inşallah tarihle ilgili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bu şekilde tarihi kaç günde bitirmiş oldun, ben ramazan bayram drkn birşey yapamadm tatil donusundeyz bi de pert oldum resmen bir hafta kendime gelemem artkEvet 21 konu şöyle böyle de olsa bitti çok şükür allaha simdi ikinci asamaya geçeceğim yarından itibaren yapacağım şeyler şunlar günlük 100 soru tarih çöZeceğim ve günlük tarihin son konusundan başlayarak internetten araştırmalar yapacağım yani anlayarak öğreneceğim olayları inşallah planım bu yönde ve cografyaya siftah aticam ama bugün değil bunun için bir araştırma yapmam lazim ve kaynaklarimi çıkarmam gerek hadi bakalim
Yaklaşık 40 gün oldu galibaCnm bu şekilde tarihi kaç günde bitirmiş oldun, ben ramazan bayram drkn birşey yapamadm tatil donusundeyz bi de pert oldum resmen bir hafta kendime gelemem artk
bölüm neBen de şöyle boyle başladım gibi, takipteyimsizden gaz alıyorum
hayırlısıyla atanmadan bana da huzur yokTürkiyenin coğrafi konumu bitti artık günde 5 soru bu konudan da çözeceğim coo zor yazdım cevap veremediğim için üzgünüm ama başlayın derse ve birlikte sonuna kadar gidelim kizlar :)
bölüm ne
Tarihle birlikte günde kaç soru cozuyorsn tekrar adına?Türkiyenin coğrafi konumu bitti artık günde 5 soru bu konudan da çözeceğim coo zor yazdım cevap veremediğim için üzgünüm ama başlayın derse ve birlikte sonuna kadar gidelim kizlar :)