- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.926
Darısı bize bitterimSenin kız ev kuşu desene bnmki de sokak çocuğu oldu eve zor giriyoruz kışın napıcaz bilmiyorum
Ben 1-3 ay aldım o bile büyük yeni doğana göre bikaç tane de küçük almamız gerek sanırım . Lcw organik pamuklu olanlar varGuzel Anneler bebeğe şu uyku tulumlarından almak istiyorum. Tam kış bebesi olacak + soguk memleketteyiz . küçük değil de biraz büyük alsam olur mu hemen kullanabilir miyim yine de ? Bir de sanki içinde çooook ince varla yok arası elyaf var , bebişi terletmesin Eki Görüntüle 3095028
Amaninnn çıkar parka iki sallansın çocuk görsün seni unuturDarısı bize bitterimben bebekle hala yalnız kalamiyorum,sokağa cikamiorum.Banyo yaptırdım ya biraz güvenim geldi.Belki kırılır bu korkum da
Tulumlarda çok 1-3 almayın 3-6 6-9 az büyüyünce daha rahat oluyor bol bol rahat hareket eder kasılmasın küçüklerdeBen 1-3 ay aldım o bile büyük yeni doğana göre bikaç tane de küçük almamız gerek sanırım . Lcw organik pamuklu olanlar var
Canım o dediklerinin milyon katını söylüyodum hamileyken.Yok 40 ında odasına alicam,yok puset secemiorum bilio kızlar da beniBen bu çocuğu doğunca nerde yatırcam o kadar herkesin değişik fikri var. Next2me aldan aşırı büyük geliyor . 1 yaşından önce bebeği odasına almakta kesin kararlıyım çünkü . Hug 4 alsam bide babyjörn alsam diyorum puset. Valla hiçbir şey almıcam sanırım
Ona da bakayım teşekkürler . Öf valla şimdi alırım yatmaz ya da dediğiniz gibi ayrılmaz yani şimdi de her şey pahalanmadan alsam istiyorum. DardayımCanım o dediklerinin milyon katını söylüyorum hamileyken.Yok 40 ında odasına alicam,yok puset secemiorum bilio kızlar da benidoğsun da gör işler çok değişik.Birak odayı ayırmayı çocuğu sokağa çıkarmıyorum ben Kraft Calipso Prime park yatak aldım çok memnunum.
Wala ne bulursan al.Mama sandalyesi falan da al şimdiden.Hersey hergun zamlaniyo.Yatakta ben anne yani falan hiç bakmadım.Biraz pazarlama gelio bunlar bana.Zaten yatağı başucumda,yenidoganken de yatağının içine reflü yatağını da koyup öyle uyutuoduk.Ona da bakayım teşekkürler . Öf valla şimdi alırım yatmaz ya da dediğiniz gibi ayrılmaz yani şimdi de her şey pahalanmadan alsam istiyorum. Dardayım
Büyük konuşmalar bunlar demeye geldimBen bu çocuğu doğunca nerde yatırcam o kadar herkesin değişik fikri var. Next2me aldan aşırı büyük geliyor . 1 yaşından önce bebeği odasına almakta kesin kararlıyım çünkü . Hug 4 alsam bide babyjörn alsam diyorum puset. Valla hiçbir şey almıcam sanırım
Haklısınız o da var ebeveynleri sömürüyorlar. Belki de yatak bile almam bi puset bilmiyorum. Mama sandalyesi ve oto koltuğu da alacağım. Böyle giderse hepsi 10 bin olacak yoksaWala ne bulursan al.Mama sandalyesi falan da al şimdiden.Hersey hergun zamlaniyo.Yatakta ben anne yani falan hiç bakmadım.Biraz pazarlama gelio bunlar bana.Zaten yatağı başucumda,yenidoganken de yatağının içine reflü yatağını da koyup öyle
İşte katlanabilir olmasının faydasıÜzmesin bebe büyüyor küvet rafa kalkacak
Büyük konuşmalar bunlar demeye geldim
Ben de 6 aylıkken falan alırım odasına diyordum
Bizim evde tam dış kapının karşısında boş oda vardı. Kıyafet dolabım vardı. Ütü falan yapılıyordu. O odayı bebek odası yapalım diyordum. Herkes yatak odasına çok uzak dediklerinde “ne alaka ya” modundaydım.
Şimdi işte eşimi oturma odasına gönderdimoğlumla 2 yaşına kadar en azından ayrılmayı düşünmüyorum değil o uç odada yan odamı yaptık bebek odası ama orada bile nasıl bırakırım bilmiyorum
O odanın yeri değişir söyleyeyimşu an ben gerçeklerle yüzleşmediğim için konuşması kolay geliyor bana haklısınız . Ben de en uzak odayı yapacağım müsait olan o her şey de çok kararsızım . Zaten kararsızdım artık sıfır fikrim var
Son olarak puset aldınız mı gün içinde evde Yanınızda falan içinde yatıyor mu almalı mıyımO odanın yeri değişir söyleyeyim
Bebek odası olarak Çilek montes baby natural aldık. Fiyatı şu an nasıl bilmiyorum ama Kasım 2021 de çok iyi gelmişti bana. Memnunuz. B BitterCikilata da onun beyazını aldı. Seviyordu onlar da. Tavsiye ederim fikir açısından
Ben 6 aylık olunca gece çok uyanmazsa odasına geçiririm diyordum. Şimdi kendi istese ben yatırmam başka odadaBen bu çocuğu doğunca nerde yatırcam o kadar herkesin değişik fikri var. Next2me aldan aşırı büyük geliyor . 1 yaşından önce bebeği odasına almakta kesin kararlıyım çünkü . Hug 4 alsam bide babyjörn alsam diyorum puset. Valla hiçbir şey almıcam sanırım
Bence kesinlikle al ama pahalıya kaçma. Bizimki 4 aylık olunca kendini pusetten aşağı atmaya başladıSon olarak puset aldınız mı gün içinde evde Yanınızda falan içinde yatıyor mu almalı mıyımbana tahammülünüz iÇin tşk
Bence kesinlikle al ama pahalıya kaçma. Bizimki 4 aylık olunca kendini pusetten aşağı atmaya başladı
Ohoo biz ne sorular sorduk bu sayfadaSon olarak puset aldınız mı gün içinde evde Yanınızda falan içinde yatıyor mu almalı mıyımbana tahammülünüz iÇin tşk