- 28 Mart 2019
- 3.986
- 4.035
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mervecim bu karanfili geçen ben kendim denedim bebeme vermeden önce. Aşırı aromatik, beni rahatsız etti. Çocuklarında pek seveceğini tahmin etmiyorumKarandil eziyolar zeytinyağa bırakıyolar onu yapabilirsin
Ben 3 gün sadece bu başlığı okuyup, not almıştım. Ay nasıl bir telaştı Şimdi de yeni doğum yapanlara tavsiye verir hale geldim. Nerden nereye. Ama en son 3 saat kesintisiz uykumu doğumdan önceki gece uyudum.Başlığı görünce dayanamadım. Geçen yıl bu zamanlar 30'lu haftalarda hamilelikle savaşıyordum adeta. Başlıkların arasında kaybolmuştum. Ne alacağımı şaşırmış, listelerin içinde kalmıştım.
Şimdi yarım saatte bir gözüm kapalı yaparım alışverişi. Hamile olup ilk çocuğu olan arkadaşlar, bugünlerin tadını çıkarın. Seneye bu zamanlar kahvaltı etmek için öğleden sonrayı, su içmeye fırsat bulabilmek için akşam ezanını bekleyebilirsiniz.
Sevgiler.
Çooook memnunum cokAyy şimdi mesajınızı görünce ben de baktım netten. Enn kısa zamanda inceleyeceğim. Ben de çok çok zorluk çekiyorum dışarda. Ben zorluk çektikçe bebeğim huysuzlanıyor. Emziremiyorum. İnşallah işe yarar dediğiniz atlet
Kafaniza takılanı sorabilirsiniz de çok aktif yazan arkadas var topikteYorumlara bakıp not alıyım dedim ne çok yorum yapılmış
Eylül sorun çıkarmadı 2 3 kez denedim. Ama onlar yanlış alarmmış zatenMervecim bu karanfili geçen ben kendim denedim bebeme vermeden önce. Aşırı aromatik, beni rahatsız etti. Çocuklarında pek seveceğini tahmin etmiyorum
Ben 3 gün sadece bu başlığı okuyup, not almıştım. Ay nasıl bir telaştı Şimdi de yeni doğum yapanlara tavsiye verir hale geldim. Nerden nereye. Ama en son 3 saat kesintisiz uykumu doğumdan önceki gece uyudum.
Simdiki doktoralr yürüreç yasaklıyor kesinlikleNe olur ne olmaz biberon, emzik, ıslak mendil, bebek bezi, ateş ölçer, bebek küveti ve hamağı, şampuan, lif, tırnak makası, bol zıbın, alt, üst ve önlük yeterli, eldiven ve şapka kullanmadım ben çocuğu boğuyomuş gibi hissettim.
Ana dizi diye bir şey var o çok kullanışlı küçük ve heryere taşıyabiliyorsun.
Onun dışında çok güzel beşik gibi salıncaklar var tavana monte edilen yada salıncak gibi olanda var ama yer sıkıntısı olabilir ileri doğru
Tavana asılabilir olanda yer sıkıntısı çok çekmezsiniz.
Bebek arabası ve puset gerekli zaten.
Yürüteçte zam gelmeden alınabilir
Allah herkesin yardımcısı olsun bu zamlarla çocuk doğurmak bile lüks oldu
Allahım bol sağlık versin. sağlıkla kucağınıza alın gerisi boş aslında
Ya atlet ya da sütyen alın. Yazın dışarıda emzirme atleti fazla geliyor bana. Evde sadece atletle geziyorum dışarıda sutyenCanım anneler size bir sorum olacak şimdi ben gebeyken emzirme atleti vs almadim evde olucam gerek yok diye düşündüm ki gerekte duymadim şuana kadar fakat yaz gelince kendimizi dışarı atınca sanki gerek duymaya basladim çünkü heryerde komple göğüsü çıkarmak zor oluyor şimdi soruya gelirsek emzirme atleti ve sütyeni birliktemi kullanılıyor yoksa sadece atlet alıp sutyensiz onu kullanabiliyormuyuz?
Onlara göre herşey yasak ama kimsenin evinde hizmetçisi olmuyor canımSimdiki doktoralr yürüreç yasaklıyor kesinlikle
Benim yok koyma niyetim de yok bakalım nasıl ilerleyecez.Onlara göre herşey yasak ama kimsenin evinde hizmetçisi olmuyor canım
Mecbur bir süre sonra koyuyorsun hem o hem sen rahat et diye
Bineceği 2 yada üç ay oda belirli aralıklarda yani
Benim kızım hiç binmedi mesela sevmedi
Zorla koyuyordum 2 dk dursa ağlıyordu.
Ama oğlum binmişti yani
Çocuktan çocuğada değişiyor yani
Çocuk zorsa yapmam dediğin herşeyi yapıyorsun
Umarım koymak zorunda kalmazsın
Ama hiiiiiiç koymadım diyeninde evinde ya yardımcısı yada bakıcısı oluyor
Evet benim arkadaşım da bana almış sormadan Kullanmayı pek düşünmüyorum...Simdiki doktoralr yürüreç yasaklıyor kesinlikle
İnşallah benim kızım gibi olurBenim yok koyma niyetim de yok bakalım nasıl ilerleyecez.
Bence çok tehlikeli ya benimkinin mama sandalyesindeki tipe bak şimdi. Bu iki ay önce neredeyse...Evet benim arkadaşım da bana almış sormadan Kullanmayı pek düşünmüyorum...
Kurtlu bu prenses yaBence çok tehlikeli ya benimkinin mama sandalyesindeki tipe bak şimdi. Bu iki ay önce neredeyse...
Eki Görüntüle 3088740
Oyyhhh maşalla miniğe instagramda bi doktor, yürüteç için ev içi kazalarının çoğunun sebebi diyoduBence çok tehlikeli ya benimkinin mama sandalyesindeki tipe bak şimdi. Bu iki ay önce neredeyse...
Eki Görüntüle 3088740
Bence rengini sevmediği için inmeye çalışıyordu ama sen bilirsinBence çok tehlikeli ya benimkinin mama sandalyesindeki tipe bak şimdi. Bu iki ay önce neredeyse...
Eki Görüntüle 3088740
Susar mısınBence rengini sevmediği için inmeye çalışıyordu ama sen bilirsin
Bebekler en çok başlarından üşüyor diye biliyorum ben. O yüzden şapka şart. Benim yeğenlerim prematüre doğdu, 1 ay küvezde kaldılar. Hemşirenin ilk istediği şey şapkaydı. Eldivende yüzünü çizdikleri için.eldiven ve şapka kullanmadım ben çocuğu boğuyomuş gibi hissettim.