- 13 Ocak 2020
- 44.571
- 167.928
- 33
Bu marka alsan yapardınAy Mervecim sen bu musun Minnacık bir kızmışsın
Yok anacım kangoru ben yapamadım. Kan ter içinde kalıyorum. Ağır geliyor çocuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu marka alsan yapardınAy Mervecim sen bu musun Minnacık bir kızmışsın
Yok anacım kangoru ben yapamadım. Kan ter içinde kalıyorum. Ağır geliyor çocuk
Kabin model olsun diyomGuzel anneler öncelikle size iyi haftalar diliyorum bebislerinizle. Bebek arabasi olarak cybex Kullananlar memnun mu bu kararindan.
Ben minyon bir tipim o yuzden Cok buyuk ve Agir olmamali, apartmanda asansör var ancak giris kapisinda 10 basamak merdiven var, yani Ben bebegi bir de arabayi yukari cekecegim o yüzden Ilk bir sene icin su bebek besigi gibi olan Modeli alayim diyorum. Siz ne dersiniz ?
Ben son anda Cybex Eezy S Twist ten vazgeçtim. Arkadaşım aldı çok memnun. Hafifti. 10 basamak çıkabilir miydim bilmiyorum ama mutlaka mağazada deneyip almalısınız.
Just benim bebek alışverişinde en memnun kaldığım bebek arabası oldu. Uygun fiyatlı Hem çok hafif, hem çok kolay açılan bir model aldım. Baby plus street. Alırken bu özelliklere bak.
Peki hanimlar Kabin Tipi Ilk 6 ay kullanilmiyor diye biliyorum . Bebek zaten kis bebegi olsa da ilk alti ay disari Parka cikariz dolasmaya. Ilk alti ay icin siz olsaniz ne yapardiniz ?Kabin model olsun diyom
Zaten ilk zamanlar kucak bebesi oluyorlar. Hatta benimki çok uzun sure durmuyor bile kanguruya geçiyoruz canı daralınca. 30 kasım doğumlu eylül de. Zaten hava çoğunlukla soğuk. Pandemi de yine bi coşmadaydı biz çıkamadık doktor hariç. Oto koltuğu en güzelinden olsun ben s_gofret inkini çok beğeniyorum.Peki hanimlar Kabin Tipi Ilk 6 ay kullanilmiyor diye biliyorum . Bebek zaten kis bebegi olsa da ilk alti ay disari Parka cikariz dolasmaya. Ilk alti ay icin siz olsaniz ne yapardiniz ?
Daha bir de araba icin Bebek koltugu ve izofix de lazim . Karar verme mekanizmam bloklandi su anda Allahtan zaman var daha ://
Cok tesekkür ederim merve ,Zaten ilk zamanlar kucak bebesi oluyorlar. Hatta benimki çok uzun sure durmuyor bile kanguruya geçiyoruz canı daralınca. 30 kasım doğumlu eylül de. Zaten hava çoğunlukla soğuk. Pandemi de yine bi coşmadaydı biz çıkamadık doktor hariç. Oto koltuğu en güzelinden olsun ben s_gofret inkini çok beğeniyorum.
Kabin tipi cidden çok pratik magazalarda filan da firr fırt geçiyoz aralardan.
Bn doona diyorum eğer bütçene uyuyorsaPeki hanimlar Kabin Tipi Ilk 6 ay kullanilmiyor diye biliyorum . Bebek zaten kis bebegi olsa da ilk alti ay disari Parka cikariz dolasmaya. Ilk alti ay icin siz olsaniz ne yapardiniz ?
Daha bir de araba icin Bebek koltugu ve izofix de lazim . Karar verme mekanizmam bloklandi su anda Allahtan zaman var daha ://
Benim kızımda dökülen yerler hep konak oldu. Bebek yapı sürüp biraz beklettim konak tarağıyla taradım sonra yıkadım tertemiz olduBebisi konak olan varmıydı benimkinin kafasından biseyler çıktı sanırım konak bugün zeytinyağı sürüp yikicam inşallah iyi gelir
Ne kadarlık oldu. Kanguru taka taka en doğru pozisyonu buluyosun ama denemeliklerde hic anlasılmıyo en azında markete filan bi yürumek lazım.Kanguru benim kız hiç sevmedi ya. 3-4 sefer denedim bi süre uslu sonra ağlamaya başlıyot çıkartıp kucağıma alıyorum normal şekilde. Öyle susuyor. Bebek arabası hiç sevmiyor zaten
Ben internette zeytinyağını yakıp sogutup suruyorsun diye okudum sweetim ablamda böyle yapmıştı iyi gelmişti.Ne kadar ısıtıyoruz canım
Sonra daha da mı inatçı olacak pişikleriiiSen daha duuur
Bebek arabam da kangurum da doğumla kullanılabilir şekilde, ama ilk aylarda ana kucağını bebekarabasına monte ettim. Etmesem de kullanılır model. Katlanıp küçücük oluyor çanta gibi. 5.5 kg olması lazım. Açıp kapamak pratik. Mağazada inceleyip bakabilirsiniz maclaren atom bendeki baktım da fiyatı çok katlanmış ikinci bir bebek arabası almaya gerek kalmadı travel alanlar hep baston da aldılar çok ağırmış.Peki hanimlar Kabin Tipi Ilk 6 ay kullanilmiyor diye biliyorum . Bebek zaten kis bebegi olsa da ilk alti ay disari Parka cikariz dolasmaya. Ilk alti ay icin siz olsaniz ne yapardiniz ?
Sanırım biz de şu an o civardayızdır. Ergo nun almıştık hiç ağırlık hissetmiyorum. Ki bel fıtığım var.7.5 kg. Benimki arabada duruyor. Araba rahatıma geliyor ama Avm.de yürüyen merdivenlere takılırız diye korktum. Asansör asla gelmiyor. Kanguru taktım ama hiç benlik değil.
Uyku vakitlerinde uzun emiyor genelde 15 dk falan emer en az gece uyku aralarindada uzun emiyor onun dışında 5 dk emer bırakır.Haklısın. Hareket fark etmiştir. Bizimkisi de çok hareketlendi.
Emme süreleri nasıl? Bazen 1 dk emiyor bazen 5 dk. Asla 15 falan yok aylardır
Dualfix I-Sıze Br 0-18 kg Oto Koltuğu
Maşallah yine güzel emiyormuş. Oğlumun reflüsü var. 1-2 dk olmadan ağzına geri geliyor O yüzden keyifle devam edemiyor. Yine de büyüdükçe süre kısalması normal sanırımUyku vakitlerinde uzun emiyor genelde 15 dk falan emer en az gece uyku aralarindada uzun emiyor onun dışında 5 dk emer bırakır.