Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım kaydediyorum onu daBebek Çamaşır Suyu Tozu 500 gr
baby me Bebek Çamaşır Suyu Tozu 500 gr
Bu da çok güzel leke çıkarıyor
Neden 1 yaşSevgili anneler.. reflu yatagi olarak ne kullaniyorsunuz? Ben yataj juno kullaniyorum ama artik kucuk geliyor. 1 yasina kadar da egimli yatak kullanmak istiyorum.
Biz eğimli yatak kullanıyoruz. Çok beslendiyse eğimini arttırıyorum. Duruma göre azaltıyorum. İyi oluyorSevgili anneler.. reflu yatagi olarak ne kullaniyorsunuz? Ben yataj juno kullaniyorum ama artik kucuk geliyor. 1 yasina kadar da egimli yatak kullanmak istiyorum.
Yok bence gerek mide kapakçığının da kusmamaya alışması lazım. Ben düz yatırıyorum sürekli de emme halinde benimkisi sorun yaşamıyorum. Bu sabah döndü tokken o zmana kustu bazen de ayakalrıni yerken az kusuyoSevgili anneler.. reflu yatagi olarak ne kullaniyorsunuz? Ben yataj juno kullaniyorum ama artik kucuk geliyor. 1 yasina kadar da egimli yatak kullanmak istiyorum.
Çen pyo mu oydunBiz eğimli yatak kullanıyoruz. Çok beslendiyse eğimini arttırıyorum. Duruma göre azaltıyorum. İyi oluyor
Oooo pro güzeli olmuşsunBiz eğimli yatak kullanıyoruz. Çok beslendiyse eğimini arttırıyorum. Duruma göre azaltıyorum. İyi oluyor
Ay diyorum pyo ne Bitter söylemese anlamayacağımÇen pyo mu oydun
Bitterciğim sağolsun beni pro ya layık gördü aydınlattı iban gönderttiOooo pro güzeli olmuşsun
Yazı yazarken saniye yok peş peşe yazAy diyorum pyo ne Bitter söylemese anlamayacağım
Bitterciğim sağolsun beni pro ya layık gördü aydınlattı iban göndertti
Ee ilk iş ne yapacağım şimdi
O zamanYazı yazarken saniye yok peş peşe yaz
Allah seni kızÇok güzel yahu
Soda matik çıkarıyormuş. Ben baby me çamaşır suyu tozu kullandım çok etkili olmadı. Kısa programda yıkadım belki ondan da olabilirEski kıyafetteki sarı sandık lekesi nasıl çıkar. Önceki sayfalarda biri yazmıştı ilk çocuğun kıyafetlerini bazanın altından çıkardım biraz sarı nasıl çıkar diye. Ama çok eski sayfalarda kimdi acaba nasıl çıktı lekeler
Sodaya ıslattım bir kaç saat rengi falan açıldı baya bi kısımda ufak sarı leke kalmış bakalım oda makinede çıkar belkiSoda matik çıkarıyormuş. Ben baby me çamaşır suyu tozu kullandım çok etkili olmadı. Kısa programda yıkadım belki ondan da olabilir
Ahh buldum o mesajıSararmış kıyafetleri sormuştum geçen hafta. Beyaz sabunla kaynatıp biraz soğuyunca çitiledim lekeli yerleri. Sonra bekletip yıkadım. Lekeli yerleri güneşe gelecek şekilde serdim, güneş iyi bir leke çıkarıcıdır. Gayet temiz oldular.
Kuruturken mutlaka güneşte kurutunSodaya ıslattım bir kaç saat rengi falan açıldı baya bi kısımda ufak sarı leke kalmış bakalım oda makinede çıkar belki
Tamamdır bugün kaçırdım güneşi ama ikinci yıkayışta mutlaka öyle yapcamKuruturken mutlaka güneşte kurutun