- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.925
Ayda 10 gün 7 buçuk saati aşmayan mesai.Nasıl çalışma şeklin senin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayda 10 gün 7 buçuk saati aşmayan mesai.Nasıl çalışma şeklin senin?
Azmış ayol halledersin senAyda 10 gün 7 buçuk saati aşmayan mesai.
Aaaa nazar boncuğu imojisi gelmiş yeni gördüm walahemen sende kullanım dedim MervemAzmış ayol halledersin sen
Yerim.Aaaa nazar boncuğu imojisi gelmiş yeni gördüm walahemen sende kullanım dedim Mervem
İnşikak suresini okuyun bebeğinize sesli , benim kızımda tersti 37 de döndü normale ama yine sezeryanle gelmek istedi orası ayrı tabiYok cnm daha doğurmadım
Ama tarihler yaklaştı iyice
Ben normal doğum istiyordum. Ama benim bebe annesi gibi cins çıktı
Ters gelmeye karar vermiş.
Bugün 36+1 deyiz.
20 mayısta kontrol var.
O zamana kadar düzelmezse 39. Haftada 6 Haziranda sezeryanla alalım dedi doktor
Karnınıza düştükleri anda bütün kararları biz değil onlar vermeye başladı zatenİnşikak suresini okuyun bebeğinize sesli , benim kızımda tersti 37 de döndü normale ama yine sezeryanle gelmek istedi orası ayrı tabi
Buna para verilir mi bilemedim 2. Ayda sığmazdı oğlumYa mamaroo 4 moms sleepyi gören oldu mu? Cocugum insallaj saglıkla gelirse ilk bunu alacağım. Eki Görüntüle 3065834 4 moms almıştım kızıma güzel bir üründür kullanılırdı. Amabir yatak degildi .
Hayırlı olsunmerve yeni uyandım Mervem.İyiyiz evde takılmaca kuzu.Dun dışarı çıktık yemek falan yedik.Bugun de evdeyiz bitanem.Haftaya iş baslio.Biraz burugum ama çalışmadan da olmaz.Hersey Pera için artıksen napiosun kuşum?Eylül nasıl
Öyle tabii ki canım Hostestin değil mi. Sendikanın ekstra izni mi vardı? Çok güzel olmuşs_gofret teşekkür ederim gofretcim herşey bebikler için artıkyok kuzu ücretli iznim bu biten.Ucretsiz almadım.
Markasi nedir kullandiginiz yatagin?Biz eğimli yatak kullanıyoruz. Çok beslendiyse eğimini arttırıyorum. Duruma göre azaltıyorum. İyi oluyor
E bebek banada kod göndermiyor artık
Yeter artık demişler demek zaten 150 lira sınır koymuşlarE bebek banada kod göndermiyor artık
Abimden geldi ne olduğunu bilmiyorum sb yazıyr üzerinde ama şunun gibi görsel ve işlevi birebir aynı diyebilirim;Markasi nedir kullandiginiz yatagin?
Kaç tane 4 kullandın?Kızlar prima premium care 4 no indirimli bulursanız bana atın stoğum eriyor
2 koli 1 44 lü külot bez 1 paket de külot gece bezi adetini hatırlamıyorumKaç tane 4 kullandın?
Ben hala 2 deyim