- 13 Ocak 2020
- 44.571
- 167.944
- 33
Tatlım 4. Atak gelmedi mi sizeeeSalya var evet. Diş çıkarken gece uyumaz diye korkuyorum ben. Tam bu son ay rahat ettik, uykusu düzene girdi diye sevinirken ben korkuyorum dişi çıkacak diye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım 4. Atak gelmedi mi sizeeeSalya var evet. Diş çıkarken gece uyumaz diye korkuyorum ben. Tam bu son ay rahat ettik, uykusu düzene girdi diye sevinirken ben korkuyorum dişi çıkacak diye.
Mervecim 4. Ay bitti işte bizde. Gündüz yine iyi ama akşam çocuğuma bir haller oluyor. Huzursuz. Sebepsiz ağlıyor. Elleri sürekli ağZında. Ama olumlu gelişmeler de yaşıyoruz. yeni yeni nesneleri tutmayı öğrendi. Dün eldivenlerini kendi çıkarmış.Tatlım 4. Atak gelmedi mi sizeee
Döner de artık Hesapla bakalım bu aralar olması lazımMervecim 4. Ay bitti işte bizde. Gündüz yine iyi ama akşam çocuğuma bir haller oluyor. Huzursuz. Sebepsiz ağlıyor. Elleri sürekli ağZında. Ama olumlu gelişmeler de yaşıyoruz. yeni yeni nesneleri tutmayı öğrendi. Dün eldivenlerini kendi çıkarmış.
Neye göre hesaplıyoruz Mervecim. 38. Haftada doğdu benim kız. 127 gün geçmiş.Döner de artık Hesapla bakalım bu aralar olması lazım
Googleda hesaplayıcılar var biliyorum. 40. Haftadsn hesaplayacanNeye göre hesaplıyoruz Mervecim. 38. Haftada doğdu benim kız. 127 gün geçmiş.
durduk yere baktım ne atağındaymışız diye 4. Ay atağı kalıcı olabiliyormuşGoogleda hesaplayıcılar var biliyorum. 40. Haftadsn hesaplayacan
Bebeklerde Büyüme Atakları | İlk Adımlarım
Bebeklerde ani değişimler büyüme atağı habercisi olabilir. Bebeklerde Büyüme Atakları Rehberi: Atak Haftaları Tablosu hakkında merak ettikleriniz yazımızda..ilkadimlarim.com
Olur öyle vakalardurduk yere baktım ne atağındaymışız diye 4. Ay atağı kalıcı olabiliyormuş
Gecelerimiz böyle devam edemez değil mi? Kucağımda nefes almak istiyor. Ben de bayılıyorum ama uzanarak özgürce uyumaya da ihtiyacım var
Korkma uzun sürüyor ama geçiyor tadını çıkarmaya bakdurduk yere baktım ne atağındaymışız diye 4. Ay atağı kalıcı olabiliyormuş
Gecelerimiz böyle devam edemez değil mi? Kucağımda nefes almak istiyor. Ben de bayılıyorum ama uzanarak özgürce uyumaya da ihtiyacım var
Öyle yapıyorum Sadece bu dönem kalıcı hale gelirse belli bir kilodan sonrasını düşünemiyorumKorkma uzun sürüyor ama geçiyor tadını çıkarmaya bak
Azalacak diye şartlama kendini hep var diye motive etÖyle yapıyorum Sadece bu dönem kalıcı hale gelirse belli bir kilodan sonrasını düşünemiyorum
Bu arada iştahı çok azaldı geceleri çok güzel emiyordu. 1 haftadır ortalama saat başı uyanıp 2-3 kez çekip uykusuna devam ediyor. Resmen anlık susuzluğunu gideriyor ya da güvende olduğunu hissetmek istiyor.
Şimdi neredeyse sütüm 8 saat boşaltılmamış oluyor. Böyle azalmaz mı? Zaten ya bebeğim aktif emmiyor diye ya de gerçekten sütüm azalmış hissediyorum. Zaten talebi az diye sorun olmuyor ama azalmaısn karşı sağmalı mıyım? Hiç de içimden gelmiyor
Bn değilim leke çıkarıcı demişti sankiEski kıyafetteki sarı sandık lekesi nasıl çıkar. Önceki sayfalarda biri yazmıştı ilk çocuğun kıyafetlerini bazanın altından çıkardım biraz sarı nasıl çıkar diye. Ama çok eski sayfalarda kimdi acaba nasıl çıktı lekeler
Değişik bu bebeler yaBenm arkadaşım hediye almıştı normal piyanolu değil onu çok seviyor eskitti diyebilirim. İlk göz ağrısı. Hadi bende bebeler seviyolr sesli ışıklı şeyleri diye piyanolu aldım o kdr sevmiyo
Sodaya ıslatayım bakalım ne tepki verecekBn değilim leke çıkarıcı demişti sanki
Bebek Çamaşır Suyu Tozu 500 grSodaya ıslatayım bakalım ne tepki verecek
Sağım yapma motivasyonum sıfır. Biberon almıyor. Gündüz uykuya geçişleri değerlendiriyorum. Gece aşırı azaldı emmesi. İnşallah düzelir. Valla ben de çok yıprandım. Bu kadar uğraşacağımı tahmin etmezdimAzalacak diye şartlama kendini hep var diye motive et
Sağım yapabilirsin sen rahatlarsın üretimde artmış olur
Hem atak hem red olabilir uykuya geçiş zamanlarını değerlendir
Bizimde gündüz dediğin gibi gece emerdi sıkmadan teklifl etmelisin red dönemi beni çok yıprattı aç kaldı düşüncesiyle
Yap sağımı rahatlasın göğüsünSağım yapma motivasyonum sıfır. Biberon almıyor. Gündüz uykuya geçişleri değerlendiriyorum. Gece aşırı azaldı emmesi. İnşallah düzelir. Valla ben de çok yıprandım. Bu kadar uğraşacağımı tahmin etmezdim
Rahat baya dolup taşmıyor. Gece de saat başı kalkıp 2-3 çekip ön sütü aldığı için muhtemelen rahatsız etmiyor. Ya da gerçekten süt üretimi azaldıYap sağımı rahatlasın göğüsün
Bnmde biberon almıyor meme emdiği için ek gıdada yoğurt yapılıyormuş sütü öyle değerlendirirsin
Yine çok şükür canları sağolsun
Öf sorma bizim de yalıyo ısırıyo bol bolEveeet merve teyzesi yeni diş kaşıyıcımız artık kangurumuz
2 gündür sabahları evde deniyorum pek sevdi hafta sonu arabasız bir yürüyüş yaparız oğlumla artık