- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 39
İnşallah düzelir canımİnşallah ya. Benim yediklerime çok dikkat ediyoruz ama ona gelene kadar geçer inşallah
Tarhanada yoğurt sebebi ile yiyemiyoruz da bakalım düzelir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah düzelir canımİnşallah ya. Benim yediklerime çok dikkat ediyoruz ama ona gelene kadar geçer inşallah
Tarhanada yoğurt sebebi ile yiyemiyoruz da bakalım düzelir inşallah
Maşallah düz daire mi 270 metrekare? Annemlerin de geniş 350 ydi eğer atmıyorsam ama hem dubleks hem de Bursada evler öyleDiyarbakır canımsen bide evin içini görsen 270 metrekare yaa ben bu evi günde 3 kere süpürüyorum (eşimin memleketi buraların kalabalıklarına küçük bile)
Teşekkür ederim ablasıAfiyet olsun ne diyelim
Sizi de transfer edelim buraya evleri çok güzel bak ben de Ankara yı bırakıp geldimMaşallah düz daire mi 270 metrekare? Annemlerin de geniş 350 ydi eğer atmıyorsam ama hem dubleks hem de Bursada evler öyle
Biz İstanbulda ne çekiyoruzya
Balkon cezbetmedi değil ama temizlemeye 1 kişi lazımSizi de transfer edelim buraya evleri çok güzel bak ben de Ankara yı bırakıp geldim
Dinlenmek???minnoşlarınız ayaklansın o zaman konuşuruzBalkon cezbetmedi değil ama temizlemeye 1 kişi lazım
Günde 3 kere süpürmek normal o zaman ya. Dinlene dinlene anca
Burnu sümük dolu ya rüzgarlı burası, bugün cesaret edememHemen dene yarın bekliyorum
Hafta sonu ilk işim almakBenimki kucak delisi. Ama özellikle bakıcıylayken halısında duruyor. Ben yanına gidince ilgisi dağılıyor ama Bence alın en azından bir şeyler içilebilir dinlenilebilir
Burası da dün ruzgarlıydı çok valla çıkamadık. Nerdesin sen?Burnu sümük dolu ya rüzgarlı burası, bugün cesaret edemem
Üçüz birşey alıp deneyin benim bebegimde cok kucakciydi hala kucak sever şuan 5 aylık 3 aydan beri oyun halısına koyuyorum ilk başlarda istemedi ama artık alıştı seviyor üzerinde oynamayiBebeği kucağı sevip oyun halısı alan var mi? Cok hevesleniyorum ama annem ve eşim durmaz boşa alma diyolar
Bursa cnmBurası da dün ruzgarlıydı çok valla çıkamadık. Nerdesin sen?
E komşuymuşuz ben de daha soğuk bi yer sandım. Al çocuğu çık dısarılara be. Bugün hava güzelBursa cnm
Hafta sonu alicam ya belki biraz durur da kahvaltıya yaparım rahatçaÜçüz birşey alıp deneyin benim bebegimde cok kucakciydi hala kucak sever şuan 5 aylık 3 aydan beri oyun halısına koyuyorum ilk başlarda istemedi ama artık alıştı seviyor üzerinde oynamayi
Biraz Uludağ eteklerindyiz biz cidden baya serin ya bide sümükleri akıyor ya korkuyorum hasta olur diyeE komşuymuşuz ben de daha soğuk bi yer sandım. Al çocuğu çık dısarılara be. Bugün hava güzel
Biz o günleri iple çekiyoruz ya Ayaklansın parklara gidelim koştursun peşindenDinlenmek???minnoşlarınız ayaklansın o zaman konuşuruz
Nerede oturuyorsuun? Bizimkiler ErikliBiraz Uludağ eteklerindyiz biz cidden baya serin ya bide sümükleri akıyor ya korkuyorum hasta olur diye
Valla 3 ayı dolmuştu sanırım, mız mız mızırdanıyordu, kendini öne atıyordu, denemek için kucağıma oturttum, oturmak istiyormuş meğer 4 aylık falan olunca yastık koyarak beşiğine koltuğa oturtmaya başladım, sonra oyun halısına oturttum piyanonun tuşlarına elleriyle bassın diye. 1 hafta 10 gündür baktım yastıklara yaslanmıyor kendi oturabiliyor, aldım arkasından. %100 oturamıyor tabi, önündeki şeylere uzanırken sıkıntı yok da yan tarafta olursa devriliyor gün geçtikçe kontrolü çoğaldı, bugün mesela devrilecekken elini yere koyup geri düzeldi
Bi de yemek yapacağım zamanlarda uyumuyorsa ve bensiz durmuyorsa mama sandalyesiyle yanıma alıyordum
Evet canım koyduğunda sağa sola bedeninin başının yığılmaması lazımDestekli oturmadan kastın tam olarak ne? Yaklaşık 90 derece oturup, sırtında sağında solunda yastık var ama başı boştayken kontrol ediyor olması mı?
Evde parkta çok koşarsın merak etmeBiz o günleri iple çekiyoruz ya Ayaklansın parklara gidelim koştursun peşinden
Bizimki uykudan uyanınca kendini salıyorya baş maş tutmak istemiyor. Koala gibi yapışıyorEvet canım koyduğunda sağa sola bedeninin başının yığılmaması lazım