Var mı bildiğiniz bi satan site falanBende aynıyımevim kira olmasa su duvarlara bağlanan varya ondan alırım , eger sizin kira değilse onlardan alın onlar tam susturucu battaniye gibi .
İlk zamanlar bi benm bebe uyumuyorduBebeğim doğalı 23 gün oldu hiç kendisi istemiyor zorla uyandırıyorum.23 gün de erken doğdu .Doktor normal ilk zamanlar çok uyur dedi.
Bakıcı falan olacaksa bence direkt kamera sistemi için firmalarla görüşün derim. Sesli taktırdık telsize falan gerek olmuyor. Ama kendiniz uyanıp uyanmadığını kontrol etmek istiyorsanız şunu öneririm;Kamera ve telsiz ne önerirsiniz?
Seninde anneler günün kutlu olsun gofretcim❤Günümüz kutlu olsunBir çoğumuz ilk kez anne oluyoruz Daha nice yıllar canlarımızla anneler günümüzü kutlayalım
Gaz olayımız bitmedi ki hala sancılı bi şekilde çıkarıyor gazını bazen. Gazdan mı öyle uyuyor yoksa alıştımı bilmiyorumSenin gaz sancısı çok kalmamıştır ki canım, 4 ayı geçmişsin
Teşekkür ederim kendm için kullancmBakıcı falan olacaksa bence direkt kamera sistemi için firmalarla görüşün derim. Sesli taktırdık telsize falan gerek olmuyor. Ama kendiniz uyanıp uyanmadığını kontrol etmek istiyorsanız şunu öneririm;
MBP35XLC Dijital Bebek Kamerası 3.5 inç LCD
Motorola MBP35XLC Dijital Bebek Kamerası 3.5 inç LCD
Abimler uzun zamandır kullanıyorlar gece modu ve ses olayı çok iyi
Bundera Sally Kırmızı Hamak Beşik Bebek Hamağı Çingene Salıncağı Beşiği Kamp Piknik Oda Salon Bahçe Salıncak Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bak bunun yorumları güzel bayağı . Bu tarz almalısın bence ,benim ev olarak imkanım olsaydı bundan sasmazdim.Var mı bildiğiniz bi satan site falan
İlk zamanlar bi benm bebe uyumuyordusen emzir boşver takılma 2 saatte uyanmıyorsa uyandr emzir.
Benim kızımda uyanmadı ilk 19 gün. Zorla uyandırıyordum. 2 saatte 1 ya da saatte 1 emziriyordum sarılık vardı uzamıştıBebeğim doğalı 23 gün oldu hiç kendisi istemiyor zorla uyandırıyorum.23 gün de erken doğdu .Doktor normal ilk zamanlar çok uyur dedi.
Bizde bu var Babycim Babycim Sevimli Piyanolu Sesli Işıklı Aynalı Oyun Halısı Yer Minderi 5 İn 1 Yenilenen Tasarım / Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLBebeği kucağı sevip oyun halısı alan var mi? Cok hevesleniyorum ama annem ve eşim durmaz boşa alma diyolar
Bence de bosuna alma dolaptan filan al dene olmazsa satarsınBebeği kucağı sevip oyun halısı alan var mi? Cok hevesleniyorum ama annem ve eşim durmaz boşa alma diyolar
Evet cnm bu, normalde sevmez mi yatmayıBizde bu var Babycim Babycim Sevimli Piyanolu Sesli Işıklı Aynalı Oyun Halısı Yer Minderi 5 İn 1 Yenilenen Tasarım / Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bunu mu kastediyorsun bilmiyorum ama oğlum çok seviyor, iki aylıktan beri oynuyor
Annem de oyle diyor, kucağımda bile zor duruyor şu sıralar,Bence de bosuna alma dolaptan filan al dene olmazsa satarsın
Evet çok sevmiyordu, hep kucakta olmak ve hatta ayakta gezdirilmek istiyordu. Ayaklarını vurup ses çıkardıkça oyuncakları dikkatini çektikçe kucak hissi kaybolduEvet cnm bu, normalde sevmez mi yatmayı
Benim bebek arabasında bile yeni yeni duruyoAnnem de oyle diyor, kucağımda bile zor duruyor şu sıralar,
Ben hiç denemedim bebek arabasıniBenim bebek arabasında bile yeni yeni duruyoher çocuk da farkli belki sever dene bakalım
Denemeye değer o zaman, tamam çok teşekkür ederimEvet çok sevmiyordu, hep kucakta olmak ve hatta ayakta gezdirilmek istiyordu. Ayaklarını vurup ses çıkardıkça oyuncakları dikkatini çektikçe kucak hissi kayboldu
Hemen dene yarın bekliyorumBen hiç denemedim bebek arabasınihep kendi arabamızla gittik bi yerlere ama havalar ısınıyor alistirmam lazik, ay cok hevesleniyorum bebek arabasında gezmeye gidenlere
Benimki kucak delisi. Ama özellikle bakıcıylayken halısında duruyor. Ben yanına gidince ilgisi dağılıyor amaBebeği kucağı sevip oyun halısı alan var mi? Cok hevesleniyorum ama annem ve eşim durmaz boşa alma diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?