- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
Bence de. Oğlum artık desteksiz oturmaya başladı, piyanoyu oturduğu zaman elleriyle tuşlarına basacak şekilde konumlandırdık. Çay içeceğiz, diyorum oğlum bize piyano çal da elit ortamda içelimBenimki kucak delisi. Ama özellikle bakıcıylayken halısında duruyor. Ben yanına gidince ilgisi dağılıyor amaBence alın en azından bir şeyler içilebilir dinlenilebilir
YaaaBence de. Oğlum artık desteksiz oturmaya başladı, piyanoyu oturduğu zaman elleriyle tuşlarına basacak şekilde konumlandırdık. Çay içeceğiz, diyorum oğlum bize piyano çal da elit ortamda içelimo da sağ olsun hem çalıyor hem söylüyor
Olur canım tabi ki olacakYaaahayal ettim de çok güzel ortam
Bize de nasip olur inşallah
Maşallah desteksiz başladıysaBence de. Oğlum artık desteksiz oturmaya başladı, piyanoyu oturduğu zaman elleriyle tuşlarına basacak şekilde konumlandırdık. Çay içeceğiz, diyorum oğlum bize piyano çal da elit ortamda içelimo da sağ olsun hem çalıyor hem söylüyor
Arada bir devriliyor tabi ama çoğunlukla normal insan gibi oturuyorMaşallah desteksiz başladıysa
YaaaaaArada bir devriliyor tabi ama çoğunlukla normal insan gibi oturuyoreğilip ayaklarını kemiriyor bir de
Yaa diger tppikte sordum gormedin demek. Baslandi he desteksiz oturmalarBence de. Oğlum artık desteksiz oturmaya başladı, piyanoyu oturduğu zaman elleriyle tuşlarına basacak şekilde konumlandırdık. Çay içeceğiz, diyorum oğlum bize piyano çal da elit ortamda içelimo da sağ olsun hem çalıyor hem söylüyor
Valla 3 ayı dolmuştu sanırım, mız mız mızırdanıyordu, kendini öne atıyordu, denemek için kucağıma oturttum, oturmak istiyormuş meğerYaa diger tppikte sordum gormedin demek. Baslandi he desteksiz oturmalarne zamandır oturtuyodun sen?
Erkancilerdensin senValla 3 ayı dolmuştu sanırım, mız mız mızırdanıyordu, kendini öne atıyordu, denemek için kucağıma oturttum, oturmak istiyormuş meğer4 aylık falan olunca yastık koyarak beşiğine koltuğa oturtmaya başladım, sonra oyun halısına oturttum piyanonun tuşlarına elleriyle bassın diye. 1 hafta 10 gündür baktım yastıklara yaslanmıyor kendi oturabiliyor, aldım arkasından. %100 oturamıyor tabi, önündeki şeylere uzanırken sıkıntı yok da yan tarafta olursa devriliyor gün geçtikçe kontrolü çoğaldı, bugün mesela devrilecekken elini yere koyup geri düzeldi
Her gün becerileri gelişiyor ya, bir gün bile fark ediyorYaaaaabnmki de biraz oturuyor Küt devriliyor ayakları yiyor
Seninki oturmadan yürüyecekErkancilerdensin senben 10 gündür yastıkla filan oturtuyom. Oturmak yetmiyor ama popoyu atıp kalkmaya çalışıyo.
Senin o yamulmanı severim bal kız
Oyyy Maşallah
Amin tüm yavrularımızıOyyy MaşallahAllah ım nazarlardan esirgesin
Olur canım tabi ki olacakher gün yeni bişey öğreniyorlar, yeni bir beceri geliştiriyorlar, çok heyecanlı bir kitabı okumak gibi
Maşallah maşallah nazar değmesinArada bir devriliyor tabi ama çoğunlukla normal insan gibi oturuyoreğilip ayaklarını kemiriyor bir de
Aminn inşallahAmin tüm yavrularımızı
Ayy Mervee maşallah senin Eylül de pek tatlı. Nereden bulduysam senin instagramı bulmuşumYamulan biri
O ilk denemeydi ya yıkamamıştım sandalyeyi. Sonra yıkadım doldurudm önünü bugün. Atmayı oyun sanıyo şimdi her seyi atıyo ben yedibinbeşyüzkez tekrar veriyorumAminn inşallah
Önüne birkaç bişeyler koysaydın sıkılmış gibi duruyor yavrucak
Dürt beni instagramdanAyy Mervee maşallah senin Eylül de pek tatlı. Nereden bulduysam senin instagramı bulmuşumBugün geçmiş aramalarda buldum stalkladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?